Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Montblanc Star

De Montblanc Star is verkrijgbaar als XXL-chronograaf met een kastgrootte van 42 millimeter en als [GMT-horloge](/gmt-horloges). Het bijzondere charisma van de collectie komt van de unieke combinatie van zilveren wijzerplaat en roodgouden cijfers en wijzers. Terwijl modellen als de Montblanc Star Legacy voorzien zijn van een datumaanduiding, heeft de Star Legacy Full Calendar zowel een jaarkalender als een maanaanduiding.
Soort

De Montblanc Star Chronografen bij CHRONEXT

De Montblanc Star is verkrijgbaar als XXL-chronograaf met een kastgrootte van 42 millimeter en als GMT-horloge. Het bijzondere charisma van de collectie komt van de unieke combinatie van zilveren wijzerplaat en roodgouden cijfers en wijzers. Terwijl modellen als de Montblanc Star Legacy voorzien zijn van een datumaanduiding, heeft de Star Legacy Full Calendar zowel een jaarkalender als een maanaanduiding.

Welk horloge u ook kiest: bij CHRONEXT vindt u uw gewenste uurwerk voor onmiddellijke of kortetermijnlevering. 24 maanden CHRONEXT garantie en gratis verzending wereldwijd inbegrepen.

Montblanc Star: Een horloge met vele facetten

De Montblanc Star is uitgerust met verschillende armbanden en past dus stijlvol in elke situatie of gelegenheid van de drager. De Montblanc Star 4810, bijvoorbeeld, wordt geleverd met een bruine leren band en Romeinse cijfers. Het horloge heeft de kenmerkende zichtbare achterkant van de kast van de collectie. U kunt ook kiezen uit varianten van krokodillenleer; de zwarte wijzerplaat van deze horloges heeft Arabische indexen.

- Uw opties

- Kasten: 32 tot 43 mm

- Complicaties: Chronograaf, GMT, jaarkalender, maanweergave

- Bandjes: zwart of bruin krokodillenleer

- Veilig en eenvoudig

Een Montblanc Star kopen bij CHRONEXT

Romeinse of Arabische indexen, XXL-chronograaf of GMT-horloge: bij CHRONEXT kunt u de verschillende variaties van de Montblanc Star online kopen - met veelbelovende kortingen, inclusief 24 maanden CHRONEXT garantie. Elk model wordt uitvoerig op echtheid en kwaliteit gecontroleerd door onze gecertificeerde horlogemakers voordat het voor verkoop wordt vrijgegeven. 100% origineel - dat is waar wij met onze naam voor staan.