Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Tudor Dames Horloges

Een Tudor-dameshorloge is luxe om de pols

Tudor is een van Europa's belangrijkste leveranciers van luxehorloges. Aanvankelijk was de firma alleen actief als fabrikant van fraaie kasten, maar sinds 2015 gebruikt ze uurwerken van eigen fabricaat. Als het om vormgeving gaat, richt de Zwitserse firma zich vooral op elegantie: een Tudor-dameshorloge, bijvoorbeeld, gebruikt glanzend metaal van roestvrij staal tot titanium, maar ook hoogwaardig textielmateriaal. CHRONEXT helpt u het model te vinden dat het best bij u past - ontdek een grote selectie van meer dan 7.000 horloges in onze online shop en laat u inspireren.

Luxehorloges van een echt traditioneel huis: Historisch overzicht

Al in februari 1926 werd Tudor voor het eerst geregistreerd door de horlogefabriek Veuve de Philippe Hüther en later tot in Australië gedistribueerd door Hans Wilsdorf uit Genève. Het handelsmerk van de dochteronderneming van Rolex was in de beginjaren de rechthoekige kast, die in de eerste plaats bestemd was voor een mannelijke clientèle. Later ontwikkelde Tudor individuele modellen voor dames. Tot de grote successen van de Zwitserse fabrikant behoorden de legendarische Submariner en de Oyster Prince. Hiermee presenteerde Tudor een horloge dat, in tegenstelling tot veel andere producten uit die tijd, waterdicht was en zelfs door duikers gebruikt kon worden. In de jaren 60 richtte het bedrijf zijn aandacht eindelijk op het vrouwelijke publiek en produceerde elegante dameshorloges. Tot op de dag van vandaag schitteren de modellen met een edele kast en krasbestendig saffierglas. Sinds 2015 wordt dit aangevuld met een zelfgemaakt uurwerk. Klassiek zijn de dameshorloges van Tudor voorzien van bandjes van textiel, die indruk maken door hun esthetiek en hun langdurige stevigheid.

Wat maakt een Tudor-dameshorloge zo uniek?

Typisch voor een Tudor-dameshorloge zijn vooral de kast en de hoogwaardige armband. De producten van het huis worden gekenmerkt door de volgende kenmerken:

1.) Robuuste roestvrijstalen en titanium kast

2.) Waterdichtheid

3.) Krasbestendig saffierglas

4.) Leren armbanden van hoge kwaliteit

Uw keuze: De beste Tudor-dameshorloges

Tudor Black Bay

De Tudor Black Bay is met zijn zilverkleurige glans, zijn roodtinten en zijn intens zwarte wijzerplaat een echt hoogtepunt. Het model is ook verkrijgbaar in brons en andere kleurencombinaties. Als u zo'n Tudor-horloge voor vrouwen wilt kopen, kunt u het bij CHRONEXT financieren tegen de laagste rentetarieven in de sector of het direct kopen tegen lage prijzen.

Tudor Prince Date Tiger

Ondanks zijn nogal mannelijke naam slaat de Tudor Prince Date Tiger een goed figuur om vrouwelijke polsen. Deze Tudor voor dames is standaard gebaseerd op een automatisch uurwerk en laat u altijd de juiste tijd zien. Het model maakt indruk met een eenvoudige, zilverkleurige roestvrijstalen kast en armband.

Tudor Pelagos

De Pelagos-serie van Tudor straalt elegantie uit. Met een kast en band van massief titanium garandeert hij een bijzonder lange levensduur. De wijzerplaat is uitgevoerd in verschillende kleuren - het display is overwegend wit. Het Tudor-dameshorloge is voorzien van een draaibare lunette, schroefkroon, lichtgevende indexen en lichtgevende wijzers - zodat u de tijd gemakkelijk kunt aflezen, zelfs in donkere omstandigheden.

Aantrekkelijke aanbiedingen: koop een Tudor-dameshorloge bij CHRONEXT

CHRONEXT biedt u de gelegenheid om een luxe Tudor-dameshorloge te kopen tegen prijzen die ver onder de catalogusprijs liggen. Vaak gaat het om tweedehands modellen die door ons ervaren personeel met veel passie gereviseerd worden. Met een keuze uit meer dan 7.000 luxehorloges, vindt u vast en zeker een mooi Tudor-horloge voor u.