Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Breitling Chronomat

Functioneel, nauwkeurig en met sterk karakter: De beroemde Chronomat is een van de grote Breitling-klassiekers. Een van de best verkochte modellen van de fabrikant uit Grenchen zet zijn succesverhaal vandaag ononderbroken voort. Met zijn pittige lunette en beroemde chronograafaanduiding heeft het horloge een unieke herkenningswaarde en is het een van de beroemdste chronografen uit de geschiedenis.
Soort

Breitling Chronomat – Sportief pilotenhorloge

Functioneel, nauwkeurig en met sterk karakter: De beroemde Chronomat is een van de grote Breitling-klassiekers. Een van de best verkochte modellen van de fabrikant uit Grenchen zet zijn succesverhaal vandaag ononderbroken voort. Met zijn pittige lunette en beroemde chronograafaanduiding heeft het horloge een unieke herkenningswaarde en is het een van de beroemdste chronografen uit de geschiedenis.

Bij CHRONEXT vindt u modellen van de Breitling Chronomat tegen aantrekkelijke prijzen. Of het nu nieuw, tweedehands of vintage is: Elk horloge wordt in onze eigen meesterwerkplaats op echtheid en kwaliteit getest en heeft een CHRONEXT-garantie van 24 maanden. 100% echtheidsgarantie.

Chronomat

De Breitling Chronomat staat bekend om zijn functionele ontwerp en precisie, en wordt beschouwd als een wereldklassieker onder de pilotenhorloges. De kenmerkende lunette met vier renners is een van de kenmerken van de Breitling-collectie en is nu ook te vinden op andere modellen, zoals de Breitling Galactic of de Breitling Avenger. Het verhaal van dit unieke horloge heeft geen gebrek aan vaart: De Chronomat is al ontelbare keren opnieuw uitgevonden en geherinterpreteerd. Zo vertoont de huidige Chronomat (ref. AB014012 of ref. AB011610) weinig gelijkenis met het oorspronkelijke model (ref. 769) in de serie.

Breitling Chronomat

In de jaren 40 creëerde Breitling een sensationeel horloge dat naast de tijdsaanduiding en de chronograaf ook een praktische rekenliniaal bood. Zo konden verschillende berekeningen worden gemaakt door eenvoudigweg aan de onderglaslunette te draaien. De chronograaf met handopwinding werd 'Chronomat' gedoopt, verwijzend naar de twee functies van het horloge - 'chronograaf' en 'wiskunde'.

Als een meer geavanceerd en complex opvolgermodel werd in 1952 de beroemde Navitimer geïntroduceerd, die ook vandaag nog luchtvaartliefhebbers verrukt met zijn rekenliniaal. De relatie met de eerste Chronomat is duidelijk te zien wanneer men de huidige Navitimer-collectie bekijkt.

Blackbird, Evolution, Airborne: De vele gezichten van een tijdloze klassieker

Stijlvol en veelzijdig: Bijna geen enkel ander horloge in het Breitling-assortiment kan zich beroemen op zo'n grote verscheidenheid aan kleuren, kastmaterialen en wijzerplaten als de Breitling Chronomat.

Dankzij de talrijke speciale beperkte edities blijven zowel oudere, tweedehands horloges uit de Chronomat-reeks als de huidige modellen erg in trek.

100% Breitling: De Breitling Chronomat 01

2009 was een groot jaar voor Breitling. Na vele jaren van onderzoek presenteerde het bedrijf het eerste eigen automatische chronograafuurwerk - Breitling B01. Een kaliber van deze klasse vroeg om een nieuw horloge van superlatieven en zo vierde het manufactuuruurwerk zijn première in de Chronomat B01.

Deze generatie van de Chronomat (ref. AB0110, ref. BB0110, ref. HB0110, ref. JB0110) verschilt niet alleen aan de binnenkant van zijn voorgangers: Ook de uiterlijke verschillen mogen niet over het hoofd gezien worden. De kenner zal onmiddellijk de nieuwe lunette met vaste cijfers opmerken, die duidelijk verschilt van de klassieke Chronomat lunette. De wijzerplaat kreeg ook een nieuw ontwerp: De totalisators van de chronograaf zijn op de klassieke manier geplaatst - op 9, 6 en 3.

De aangebrachte veranderingen leken sommige klanten te radicaal: Veel Breitling-verzamelaars blijven op zoek naar tweedehands Chronomat-modellen van de vroegere jaargangen. Het nieuwe ontwerp vond echter al snel veel fans, en de Chronomat 01 is nu een van de meest gewilde modellen van Breitling.

De ruime keuze: Chronomat 41, Chronomat 44 en Chronomat 44 GMT

Het ontwerp van de Chronomat 01 vormde de leidraad voor talrijke andere Chronomat-modellen. De Breitling-collectie biedt een ruime keuze aan diverse afwerkingen. Liefhebbers van grotere kasten kiezen de Chronomat 44 (ref. AB011012 of ref. AB011610); voor smallere polsen is de iets kleinere Chronomat 41 (ref. AB014012) het meest geschikt. Frequente reizigers van horloges kiezen voor de Chronomat 44 GMT (ref. AB042011) of de 47 millimeter grote Chronomat GMT (ref. AB041012). De serie blijft verrukken met een ruime keuze aan materialen, kleuren en armbanden. Een Breitling-manufactuuruurwerk tikt in alle horloges van de serie - zoals altijd gecertificeerd door de officiële Zwitserse chronometer-keuringsinstantie COSC.

Eenvoudig & veilig: Breitling Chronomat kopen & verkopen bij CHRONEXT

Bij CHRONEXT kunt u modellen van hoge kwaliteit, zoals de Breitling Chronomat, online kopen en verkopen. Met onze jarenlange ervaring in het luxesegment ondersteunen wij u bij het verhandelen van horloges en helpen wij u om de best mogelijke prijs te krijgen. Als u nog vragen hebt of geïnteresseerd bent in verkoop, kunt u ons bereiken per telefoon, e-mail of via live chat. Wij zullen u graag adviseren en verheugen ons erop u te ontmoeten.