Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Breitling Bentley

Een symbiose van superlatieven: de Breitling for Bentley-lijn combineert het beste van beide luxehuizen. Onafhankelijk van elkaar hebben de twee reuzen zich toegelegd op prestatie, perfectie en durf. De samenwerking tussen de Zwitserse horlogemaker en de Britse autofabrikant bestaat nu sinds 2002, en het aanhoudende succes van de Breitling for Bentley-collectie bevestigt de voortreffelijkheid van deze samenwerking.
Soort

Uw mening is belangrijk voor ons

Breitling for Bentley: modellen en prijzen. Nieuw, tweedehands, vintage.

Een symbiose van superlatieven: de Breitling for Bentley-lijn combineert het beste van beide luxehuizen. Onafhankelijk van elkaar hebben de twee reuzen zich toegelegd op prestatie, perfectie en durf. De samenwerking tussen de Zwitserse horlogemaker en de Britse autofabrikant bestaat nu sinds 2002, en het aanhoudende succes van de Breitling for Bentley-collectie bevestigt de voortreffelijkheid van deze samenwerking.

Het bestean autokunst en horlogerie

Breitling for Bentley staat voor stijl en prestaties, deze horlogerie combineert luxe en precisie met elegantie en topprestaties. De Breitling voor Bentley is 'Swiss Made' en tegelijkertijd toont de lijn op briljante wijze het Britse gevoel voor stijl.

De polshorloges in de collectie schitteren met een unieke look geïnspireerd op het design van Bentley-automobielen. De collectie, die in 2003 werd gelanceerd, verrast regelmatig met nieuwe, geraffineerde horlogemodellen en wordt nu gekenmerkt door een betoverende diversiteit.

Naast de sportieve modellen, zoals de Bentley Motors en de Bentley Barnato, biedt de lijn ook elegante en gecompliceerde horloges, zoals de Flying B of de Mark VI.

Een samenspel van perfectie en luxe

Grenzen verleggen en altijd het beste bieden - dat is het doel waar zowel de in 1884 opgerichte horlogefabrikant als de Britse autofabrikant zich op toeleggen.

Breitling en Bentley ontdekten hun gemeenschappelijke noemer in 2002, toen de horlogemaker uit Grenchen het boordhorloge van de nieuwe Breitling Continental GT ontwierp. Het jaar daarop begeleidde Breitling de 'Bentley Boys' bij hun terugkeer op het circuit van de 24 uur van Le Mans. Het Bentley-team kwam als overwinnaar uit de bus en Breitling presenteerde vervolgens de 48,7 millimeter Breitling for Bentley Motors Chronograph (A25362). Dit robuuste horloge was het startsein voor een samenwerking die ook vandaag nog met succes wordt bekroond.

Het gezicht van Breitling voor Bentley is vandaag niemand minder dan David Beckham - een man die als geen ander de Britse stijl en verfijnde technologie belichaamt.

Verfijnd en divers: De Breitling for Bentley-collectie

Horloges van Breitling for Bentley worden gedragen door mannen met stijl, aspiratie en smaak die weten wat ze willen en geen compromissen sluiten.

De collectie wordt gekenmerkt door haar diversiteit en elk van de afzonderlijke modellen getuigt van een sterk karakter.

Bentley Mulliner Tourbillon en Mark VI: De complicatiehorloges van de Breitling for Bentley-serie

De Mark VI-serie en de Bentley Mulliner Tourbillon hebben een speciale plaats in de Breitling for Bentley-collectie. Uitgerust met talrijke functies, zijn deze twee herenhorloges bewegingen van de hoogste horlogekunst. Voor de creatie van een nieuw horloge keken Breitling en Bentley samen naar het verleden. De Bentley-Limousine Mark VI wordt nu beschouwd als een van de meest kenmerkende oldtimers: de auto weerspiegelt de hoge prestaties en uitstekende stijl die de Bentley-filosofie tot op de dag van vandaag kenmerken. De stijl van de Mark VI en de horlogetraditie van Breitling zijn verwerkt in het ontwerp van dit uitstekende polshorloge.

Het merk VI (ref. P26362, ref. K26362, ref. H26362) maakt indruk met zijn hoogwaardige afwerking, die natuurlijk zijn prijs heeft. De horloges uit deze lijn zijn zeker niet goedkoop, maar een Mark VI-horloge weet te overtuigen door exclusiviteit en pracht. De Mark VI Complications 19 (ref. P19362) en het merk VI Complications 29 (ref. H29363 en ref. L29363) verrassen met extra complicaties die de horlogetraditie in ere houden.

Net als de Mark VI is de Mulliner Tourbillon het bewijs van een eeuwenlange traditie van uitmuntendheid. Voor liefhebbers van luxewagens is Mulliner een begrip: de verfijningssmederij van Bentley is verantwoordelijk voor een speciale uitrusting in een klasse apart. Ook de Mulliner Tourbillon (ref. H18841, ref. K18841, ref. J18841) is geen standaardproduct, maar wordt vervaardigd volgens de wensen van de klant. De gelukkige heeft de keuze tussen verschillende kastmaterialen en kleuren voor wijzerplaat en band. Het ingewikkelde tourbillonmechanisme is vakkundig verwerkt in dit Breitling for Bentley-horloge.

Pure luxe: de Mulliner Tourbillon wordt beschouwd als een van de duurste en meest uitgebreide horloges van Bretiling en vormt de kroon op de Bretiling for Bentley-collectie.