Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Nomos Club

Jong en zelfbewust: De Club-serie van Nomos Glashütte is gericht op de stijlbewuste gentleman van vandaag. De sportieve flair is gemaakt voor de succesvolle trendsetter die klassieke stijl aanvult met individuele accenten. Met variabele diameters van 36 tot 41,5 millimeter biedt de Nomos Glashütte Club-collectie het juiste model voor elke pols.
Soort

Nomos Club: modellen en prijzen. Nieuw, tweedehands, vintage

Jong en zelfbewust: De Club-serie van Nomos Glashütte is gericht op de stijlbewuste gentleman van vandaag. De sportieve flair is gemaakt voor de succesvolle trendsetter die klassieke stijl aanvult met individuele accenten. Met variabele diameters van 36 tot 41,5 millimeter biedt de Nomos Glashütte Club-collectie het juiste model voor elke pols.

Nomos Glashütte Club

Sterk van karakter en toch verfrissend, de Nomos Glashütte Club-collectie heeft een unieke charme. De collectie is gemaakt voor de veeleisende gentleman die individuele stijl combineert met nonchalance. De Nomos Club-polshorloges hebben een uitgesproken sportief ontwerp en worden in verschillende maten aangeboden. De Nomos Club Datum en de Nomos Glashütte Club Dunkel zijn de perfecte horloges voor de modebewuste man.

De mindset van de Nomos-horloges komt niet als een verrassing als u een blik werpt op het deskundige team van het bedrijf: de manufactuur heeft een jong en dynamisch team in dienst genomen dat een frisse touch geeft aan het hoge vakmanschap van de horlogerie. De zelfgemaakte kalibers van hoge kwaliteit doen de traditie eer aan en zorgen voor vernieuwende collecties die passen bij de moderne en veeleisende clientèle. Talrijke prijzen van gerenommeerde awards voor design en ambacht getuigen van de succesvolle bedrijfsvoering, waarbij traditioneel vakmanschap gecombineerd wordt met jong en gedurfd design.

Nomos Club-collectie: De juiste maat vinden

Als kleinste uitvoering van de Club-serie hoeft de 36-millimeter Nomos Club ref. 701 niet bang te zijn voor een vergelijking met zijn grotere zustermodellen. De stijlvolle stalen kast is sportief en jong van ontwerp, kan tegen een stootje en inspireert met zijn typisch zelfbewuste uitstraling. De witte verzilverde wijzerplaat presenteert de delicate minuutcijfers in rood met natuurlijke sereniteit. Het beproefde fabricagekaliber Alpha is ook zeer moeilijk te ontregelen en scoort met absolute betrouwbaarheid. Een groter alternatief is de 40-millimeter Nomos Club ref. 753. Naast de bredere kast biedt het horloge ook een praktisch zelfopwindend manufactuuruurwerk - de Nomos Epsilon.

Met zijn verschillende maten getuigt de Club-collectie van diversiteit. Of ze nu als dameshorloge of als herenhorloge gedragen worden, de Club-modellen blijven ook na vele jaren indruk maken met hun hoogwaardige fabricage en vormen, zoals menig sieraad van hoge kwaliteit, een stijlvolle versiering voor de pols.

Nomos Club Datum – Een kleine extra: De datumaanduiding

Als u een kleine extra functie wenst, dan is de Nomos Glashütte Club Date een uitstekende keuze. Het horloge combineert het stijlvolle uiterlijk van een Club met het gepatenteerde datummechanisme van de Glashütte-manufactuur. Met 38,5 millimeter is dit horloge minimaal groter dan de modellen zonder datumaanduiding, en het wordt aangedreven door het betrouwbare manufactuurkaliber Beta. Het kaliber Beta met handmatige opwinding en datumaanduiding zorgt ervoor dat de tijd altijd juist is. De zwarte wijzers, bekleed met helder rood, contrasteren elegant met de witte verzilverde wijzerplaat om de tijd aan te geven met de zwarte Arabische cijfers en de rode minutencijfers.

Als een groter horloge uit de Nomos Club-collectie gewenst is, zal de stijlvolle Nomos Glashütte Club Automat Dunkel in de smaak vallen, waarbij het edele ontwerp baadt in een eenvoudige donkere kleurstelling. Dit horloge heeft ook een datumaanduiding op zes uur. Hier wordt het automatische kaliber Zeta gebruikt, waarvan het werk - typisch voor Nomos-horloges - te zien is door de saffierglazen achterkant van de kast. De Nomos Club Dunkel inspireert met zijn met Superluminova beklede wijzers en geeft de perfecte tijdsaanduiding, zelfs als het licht van buiten al gedoofd is.