Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

TAG Heuer Aquaracer

Sportiviteit en functionaliteit komen in de TAG Heuer Aquaracer collectie samen in een unieke combinatie. Het traditionele bedrijf TAG Heuer, met een geschiedenis die meer dan 150 jaar teruggaat, ontwierp de Aquaracer speciaal als een collectie voor veeleisende liefhebbers van zeilen en watersport. De TAG Heuer Aquaracer is de stijlvolle opvolger van de 2000-serie en is een robuuste metgezel om de pols.
Soort

TAG Heuer Aquaracer - Coureur horloge met stijl

Sportiviteit en functionaliteit komen in de TAG Heuer Aquaracer collectie samen in een unieke combinatie. Het traditionele bedrijf TAG Heuer, met een geschiedenis die meer dan 150 jaar teruggaat, ontwierp de Aquaracer speciaal als een collectie voor veeleisende liefhebbers van zeilen en watersport. De TAG Heuer Aquaracer is de stijlvolle opvolger van de 2000-serie en is een robuuste metgezel om de pols.

In onze online shop vindt u een brede selectie Aquaracer-modellen tegen onverslaanbare prijzen en met 24 maanden CHRONEXT-garantie.

Het duikershorloge van TAG Heuer: Aquaracer

De Aquaracer-horloges van TAG Heuer voldoen aan de hoogste eisen wat betreft design en functionaliteit. De eerste modellen van de productlijn inspireerden vanaf 2004 als de gelijknamige lijn en vormden de opvolger van de populaire en diverse duikhorlogeserie 2000. De TAG Heuer Aquaracer werd al snel een van de favoriete series van TAG Heuer - samen met Carrera en Monaco is de Aquaracer is bekendste en meest gewilde polshorloge van het huis.

Klanten die hun horloge liever nooit afdoen en hem ook graag in het water of tijdens het duiken willen dragen, waarderen de Aquaracer. Net als de voorgaande lijn wordt ook de Aquaracer-serie gekenmerkt door een grote variëteit. Zo biedt de TAG Heuer Aquaracer Chronograph naast de klassieke horlogeweergave ook de gedetailleerde meting van chronograafuren en -minuten. Duurzaamheid en functionaliteit worden hier gecombineerd met de beste kwaliteit en een sportief design - een aantrekkelijke combinatie die de gerenommeerde horlogefabrikant TAG Heuer al meer dan 150 jaar keer op keer implementeert. Als een van de toonaangevende modellen in de collectie ervaart de Aquaracer-lijn bijna elk jaar nieuwe toegang en bewijst de creativiteit van de TAG Heuer-horlogeontwerpers.

Aquaracer 300M & Aquaracer 500M

Het klassieke model van de TAG Heuer Aquaracer-lijn is beslist de Aquaracer 300M, die in een breed assortiment wordt gepresenteerd. Dames- of herenhorloge, quartzhorloge of automatisch horloge, driepuntshorloge of chronograaf - dit veelzijdige polshorloge, dat waterdicht is tot 300 meter, lijkt elke wens te kunnen vervullen. Het opvallende design met de stijlvolle lunette en gestreepte wijzerplaat combineert de verschillende varianten van de Aquaracer 300M.

In 2009 werd de collectie aangevuld met de TAG Heuer Aquaracer 500M. Dit horloge, dat waterdicht is tot 500 meter, is bijzonder robuust en is het ideale duikershorloge van TAG Heuer. Bijzondere aandacht is besteed aan het model TAG Heuer Aquaracer Calibre 5, dat speciaal voor de 34e American Cup (2013) werd gelanceerd. Naast het verstevigen van de kast had dit model een extra grote kroon, een helium ventiel en een kenmerkende rubberen ring.

Ook de dames vinden in de Aquaracer-collectie een sportieve metgezel voor om de pols: er zijn sierlijke designs beschikbaar die qua functionaliteit niet onderdoen voor de herenmodellen. Een populair model voor dames is de TAG Heuer Aquaracer 32mm, die door zijn kleine behuizing vrouwelijk en toch sportief is.

TAG Heuer Aquaracer: Hoge kwaliteit en een opvallend design

Horlogetechnologische expertise gecombineerd met een sportieve look - zo presenteert de TAG Heuer Aquaracer-lijn zich. De horloges spreken zowel mannen als vrouwen aan: met een opvallend mannelijke stijl voor heren en elegante details voor dames slaat de Aquaracer altijd een goed figuur. De designselectie maakt indruk met sierlijke rosé- en geelgouden elementen in het dameshorloge, terwijl de herenlijn indruk maakt met bijvoorbeeld stijlvolle keramische en aluminium details. Hoogwaardige materialen zoals staal, rubber en edelmetalen zorgen voor de hoogste kwaliteit, terwijl de op perfectie berustende productie een betrouwbare waterbescherming van de behuizing garandeert. Afhankelijk van het model heeft de TAG Heuer een stopwatchmechanisme en/of verschillende timers voor watersportevenementen van klassieke zeiltochten tot spannende regatta's.

Uit liefde voor het milieu: Unieke bijzondere collecties van de Aquaracer

TAG Heuer zet zich al tientallen jaren actief in voor het milieu. Een speciale editie ontstond in samenwerking met de acteur Leonardo DiCaprio. De opbrengst van de verkoop van de TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 Limited Edition Leonardo DiCaprio werd, samen met een deel van het filmloon van de milieubewuste ster, besteed aan de milieubeschermingsorganisaties Green Cross International en de Natural Resources Defense Council. De stijlvolle Aquaracer 500m werd geproduceerd vanaf november 2009 en maakt optisch indruk op horlogeliefhebbers met een zeeblauwe wijzerplaat op een roestvrijstalen armband, of met een blauwe rubberen armband. Net als andere modellen in de serie is het model bestand tegen een druk van 50 bar en maakt hij indruk met zijn veerkracht en prestaties.

Veilig en eenvoudig: TAG Heuer Aquaracer verkopen bij CHRONEXT

Bij CHRONEXT kunt u online niet alleen eersteklas horloges kopen, maar ook verkopen. Inruil, commissie of directe verkoop - wij zullen u helpen de best mogelijke deal te krijgen. Voor meer informatie of vragen kunt u ons bereiken via telefoon, e-mail of livechat. U kunt ook gewoon ons online-formulier invullen. We nemen binnen een paar dagen contact met u op en verheugen ons erop, u bij de verkoop van uw TAG Heuer Aquaracer te ondersteunen.