Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

IWC Portugieser

De tijd stijlvol meten: Geïnspireerd door de durf van de Portugese zeilers, combineert de IWC Portugieser harmonieuze esthetiek met de verfijnde complicaties van de hoge kunst van het horlogemaken. De horloges van de Portugieser-familie schitteren met tijdloze elegantie en genieten vanouds de reputatie van een IWC-klassieker.
Soort

Eersteklas uurwerken: IWC Portugieser

De tijd stijlvol meten: Geïnspireerd door de durf van de Portugese zeilers, combineert de IWC Portugieser harmonieuze esthetiek met de verfijnde complicaties van de hoge kunst van het horlogemaken. De horloges van de Portugieser-familie schitteren met tijdloze elegantie en genieten vanouds de reputatie van een IWC-klassieker.

De horloges van de IWC Portugieser-collectie

De Portugese lijn van IWC weerspiegelt de erfenis van de traditionele fabrikant uit Schaffhausen.

Een horloge met vele gezichten: Ondanks de veelzijdigheid van de huidige collectie blijft de Portugieser horlogefamilie trouw aan haar wortels. De karakteristieke designelementen: hoogwaardige afwerking, grote kast, Arabische cijfers, symmetrische wijzerplaat. Deze ontwerptaal kreeg al bijval van bewonderaars van chronometrische precisie toen de Portugieser in 1939 werd gemaakt. Vandaag slaat IWC met opvallende, nieuwe modellen zoals de Portugieser handopwinder (ref. IW545407) bewust een brug van het verleden naar het heden. Als u goed luistert, hoort u misschien nog steeds de echo van een tijdperk van ontdekking en glorie in de 15e en 16e eeuw in deze luxueuze horloges.

Nieuw, gebruikt of vintage - de Portugieser modellen van IWC combineren traditie met innovatie en zijn geschikt als elegante metgezellen voor elke gelegenheid.

Een horloge voor liefhebbers, levensavonturiers en levensgenieters

Bartholomeu Dias was de eerste die rond de zuidpunt van Afrika zeilde, Fernando Magellan was de eerste die rond de wereld reisde en Pedro Cabral ontdekte Brazilië: de Portugezen van de 15e en 16e eeuw waren dapper, avontuurlijk en verlangend naar ontdekkingen.

Aan het einde van de jaren dertig namen twee handelaren, Rodríguez en Teixeira uit Lissabon en Porto, contact op met de International Watch Company, nu bekend als IWC, in Schaffhausen. Hun vurige wens: een groot stalen horloge voor kapiteins en officieren van de Portugese koopvaardijvloot die een ""heel groot horloge"" nodig hadden met de precisie van een scheepschronometer om hun pols.

De verscheidenheid van de IWC Portugieser-collectie

IWC voldoet aan dit verzoek: In 1939 werd het eerste model in de Portugieser horlogeserie, de originele Portugieser (ref. 325), geboren. Omdat alleen een krachtig zakhorlogeuurwerk de nauwkeurigheid van een scheepschronometer kan bereiken, is een Savonette uurwerk (kaliber 74) ingebed in een eenvoudige polshorlogekast. De originele Portugieser uit 1939 luidt het begin in van een succesvol tijdperk voor de Portugieser horlogeserie: Portugieser horloges maken indruk met hun precisie, afmetingen en verfijnde mechaniek. 

De modellen van het Portugieser jaar 2010

Sinds een aantal jaren zet IWC zich elk jaar in voor een van de horlogefamilies van het bedrijf. 2010 was het jaar van de Portugieser. De innovatieve kracht van de fabriek in Schaffhausen bereikte een hoogtepunt met de IWC Portugieser Grande Complication (ref. IW377401): Een betrouwbare samenwerking tussen 659 bijzonder kleine mechanische onderdelen garandeert twintig geavanceerde complicaties zoals de minute repeater en de eeuwigdurende kalender met maanfaseweergave.

Ook werden er modellen zoals de Portugese Tourbillon Mystère Rétrograde (ref. IW504401), de handopwindbare Portugieser (ref. IW545408) en de Portugieser Yacht Club Chronograph (ref. IW390210) met groot succes gelanceerd. De tourbillon van Portugieser Tourbillon Mystère Rétrograde (ref. IW504401) bestaat uit 82 onderdelen en herstelt de nauwkeurigheid die wordt beperkt door de zwaartekracht. De Portugieser Yacht Club Chronograph (ref. IW390210) is gebaseerd op de Yacht Club Automatic uit 1967 en brengt een sportieve in de Portugieser-serie. Door het atletische design is dit horloge bijzonder aantrekkelijk voor sportieve mannen.

De nieuwste IWC Portugieser: divers en traditioneel

In 2013 werden de Portugieser Chronograph Classic (ref. IW390403) en in de herfst van 2014 de handopwindbare Portugieser Eight Days (ref. IW510202) onderdeel van de IWC Portugieser horlogeserie. Om de acht dagen wordt de handopwindbare Portugieser Eight Days (ref. IW510202) door hun dragers liefdevol opgewonden - traditie gecombineerd met sensueel genot.

Een nieuwe interpretatie van purisme - dat lukt alleen de Portugieser Chronograph Classic (ref. IW390403). Met een bijzonder uiterlijk en een opvallende spoorweg tijdopnemer, is de Portugieser Chronograph Classic toegewijd aan het ontwerp van de originele Portugieser.

Ook de verfijnde Portugieser Minute Repeater (ref. IW544901) werd onderdeel van de nieuwe collectie. Hij maakt een buitengewoon geluid - het resultaat van 50.000 uur gedetailleerd werk. Met behulp van verschillende toonhoogtes kan de gelukkige drager de uren en minuten akoestisch aflezen.

Portugieser 2014: geraffineerde jubileummodellen van de eeuwige klassieker

In 2014 vierde IWC Schaffhausen de 75e verjaardag van de Portugieser-serie. Die heeft altijd de traditie van nautische instrumenten gecombineerd met hedendaags design en een innovatieve mechaniek.

Highlights van de nieuwe collectie vertegenwoordigen de Portugieser Annual Calender (ref. IW503501), de Portugieser Perpetual Calendar Digital Date-Month Edition „75th Anniversary“ (ref. IW397201) met digitale weergave van datum en maand, en de handopwindbare Portugieser Eight Day edition „75th Anniversary“ (ref. IW510205). Vooral de Portugieser Annual Calender blinkt uit door innovatie, want de complicatie van de jaarkalender is nu voor het eerst verkrijgbaar bij IWC. Hij toont de maand, de datum en de dag van de week in drie halfronde vensters. De nieuwe collectie ondergaat een buitengewone upgrade met de speciaal in de fabriek ontworpen kaliberserie 52000. Kalibers die tot deze serie behoren, zijn verwerkt in de modellen Portugieser Perpetual Calendar(ref. IW503301), de Portu­guese Automatic (ref. IW500701) en de Portugieser Annual Calendar (ref. IW503501). De kaliberserie 52000 maakt indruk met technische verbeteringen en geoptimaliseerde nauwkeurigheid en duurzaamheid.

Elegante, schitterende polshorloges met de fijnste complicaties geven elke pols een bijzondere charme. Dankzij hun tijdloze en elegante stijl zijn Portugieser horloges ook geschikt als dameshorloges. 

Een glamoureuze ster aan de hemel van IWC Schaffhausen

Tien jaar ambitieus ontwikkelingswerk door ingenieurs, horlogemakers en wetenschappers mondt uit in de Portugieser Sidérale Scafusia (ref. IW504101). De achterkant is voorzien van een uitsnede van een sterrenhemel die is afgestemd op de locatie van de drager. De roterende hemelschijf toont 500 sterren en sterrenbeelden in detail. De wijzerplaat heeft een tourbillon met constante kracht en een gangreserve-indicator voor in totaal 96 uur. De twaalf presenteert een aanduiding die lijkt op een spectaculair  astronomisch meesterwerk: hij geeft de sterrentijd aan. Deze wijkt ongeveer 4 minuten af ​​van de zonnetijd. Verder worden zomer- en wintertijd, de tijden van zonsopgang en zonsondergang en de eeuwigdurende kalender met schrikkeljaar weergegeven.

Bestaande uit 520 componenten en de beste materialen zoals platina, 18-karaats wit of rood goud en met 200 designopties, is elk exemplaar van de IWC Portugieser Sidérale Scafusia een onmiskenbaar mechanisch icoon voor een astronomische prijs.

IWC Portugieser bij CHRONEXT

Bij CHRONEXT kunt u online niet alleen eersteklas horloges zoals de IWC Portugieser kopen, maar ook verkopen. Van inruil tot commissie, wij bieden u verschillende verkoopmogelijkheden en helpen u de best mogelijke prijs te krijgen. Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via live-chat en we geven u graag advies. U kunt ook gewoon ons online-formulier invullen en we nemen binnen een paar dagen contact met u op.