Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Gebruikte Panerai horloges

Soort

From Italy with Love - Tweedehands Panerai-horloges

Panerai is al sinds 1860 een succesvol Italiaans bedrijf. Tot het midden van de jaren negentig produceerde de manufactuur uitsluitend uurwerken voor de marine, maar sinds meer dan 25 jaar zijn de fascinerende creaties van Panerai ook vrij te koop. Over de hele wereld zijn horlogeliefhebbers geboeid door de prestaties van de unieke modellen en door de boeiende geschiedenis van het bedrijf. Of het nu gaat om iconische horloges of meesters van de zeeën, Panerai heeft vele modellen op de markt gebracht die dankzij hun verschillende specificaties bestand zijn tegen allerlei avonturen. Ontdek verbluffende modellen en verzeker u van de betere deal met een tweedehands Panerai-pendant. Leer hier alles over de voordelen van Certified Pre-Owned-horloges.

Tweedehands horloges van Panerai bij CHRONEXT

Of het nu nieuwe, vintage of tweedehands Panerai-horloges zijn: Bij CHRONEXT is het merk erg in trek. Ontdek nu de top drie bestsellers.

1e plaats) Panerai Luminor

Een horloge als geen ander: De Panerai Luminor onderscheidt zich van de massa door zijn unieke grootte en vorm. Het Italiaans-Zwitserse bedrijf waardeert opvallend design en creëert een horloge van het hoogste niveau. Het onmiskenbare handelsmerk van de Luminor, de kroonkurk op de horlogekast, geeft het model zijn bijzondere charme. Afhankelijk van de referentie varieert de kastgrootte tussen 40 en 47 millimeter. U kunt de Luminor van Panerai tweedehands krijgen voor 4.000 tot 5.000 euro.

2e plaats) Panerai Radiomir

Zonder twijfel is de Panerai Radiomir een van de grootste iconen van de horloge-industrie. Het duikhorloge combineert op unieke wijze Italiaanse stijl en Zwitserse precisie en inspireert professionele atleten, acteurs en horlogeverzamelaars over de hele wereld. Vooral de kenmerkende uienkroon en de verschillend vormgegeven wijzerplaten van de Radiomir doen vele harten sneller kloppen. U kunt niet fout gaan met een gebruikt horloge uit het Radiomir-assortiment: Terwijl de speciale referenties in het prijssegment van vijf cijfers liggen, betaalt u tussen de 4.000 en 8.000 euro voor meer gangbare referenties van de door Panerai gebruikte Radiomir.

3e plaats) Panerai Submersible

Glorieuze herinterpretatie: De Panerai Submersible brengt hulde aan het verleden en herdenkt het concept van duikhorloges: De Submersible is waterbestendig tot 300 meter en heeft een draaibare lunette om de duiktijd te berekenen. Om te voorkomen dat de tijd verkeerd wordt afgelezen, draait de lunette in stappen van één minuut en slechts in één richting - een van de handigste kenmerken voor duikers. De unieke kwaliteit van het innovatieve horloge heeft zijn prijs: U moet rekenen op een bedrag tussen 7.600 en 16.990 euro voor een tweedehands horloge uit de Submersible serie van Panerai.

Ongecompliceerd & alsof het voor u gemaakt is: Horloges verkopen bij CHRONEXT

U wilt geen tweedehands Panerai kopen, maar liever verkopen? Geen probleem - bij CHRONEXT bieden wij u verschillende mogelijkheden om ongedragen en gebruikte luxe horloges te verkopen. Inruil, commissie of directe verkoop - afhankelijk van het model, adviseren wij u over de beste mogelijkheden voor u en helpen u de best mogelijke deal te krijgen. Vul gewoon ons online formulier in of neem contact op met ons Sales- en Serviceteam per telefoon, e-mail of via live chat. Wij geven u graag advies met onze jarenlange ervaring in het luxesegment en helpen u uw Panerai-tweedehands te verkopen.