Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Gebruikte Hublot horloges

Soort

Gebruikte Hublot horloges: Verfijnde materiaalcomposities & horlogetraditie

Het huis Hublot staat voor fusie op grote schaal en wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn geraffineerde materiaalcomposities. Horloge traditie en cutting-edge design samen te voegen tot steeds nieuwe creaties van de haute horlogerie en vormen de uniciteit van het merk. Vooral met tweedehands Hublot-horloges krijgt u een goede deal, want u profiteert van bovengemiddelde kwaliteit tegen een relatief lage prijs. Ontdek onze premium selectie van Hublot horloges en laat u inspireren.

Big Bang & Classic Fusion: de top 2-bestsellers bij CHRONEXT

Hublot is allesbehalve gewoon. Twee van de meest extravagante modellen van het merk zijn bijzonder populair op CHRONEXT. We geven u een overzicht.

1e plaats) Hublot Big Bang

Sinds zijn lancering in 2005 wordt de Hublot Big Bang beschouwd als het vlaggenschip van het bedrijf. De unieke lunette in patrijspoortoptiek is wereldberoemd en wordt gewaardeerd om zijn creatieve ontwerp. Of het nu gaat om carbon, keramiek, titanium, staal of goud - het horloge is verkrijgbaar in verschillende versies en blijkt uiterst veelzijdig te zijn. Bij CHRONEXT kunt u het Hublot-model tweedehands krijgen vanaf 6.550 euro.

2e plaats) Hublot Classic Fusion

Het ontwerp van de Hublot Classic Fusion is voornamelijk geïnspireerd op de Big Bang-modellen en heeft de esthetiek van moderne elegantie meegekregen. Het resultaat is een klassiek horloge voor elke gelegenheid dat geen gebrek heeft aan charme en herkenningswaarde. De Classic Fusion staat geheel in het licht van de excentrieke filosofie van het Zwitserse bedrijf en zijn universele vorm spreekt zowel mannen als vrouwen aan. U kunt de Classic Fusion by Hublot-tweedehands vinden vanaf 6.490 euro.

Ongecompliceerd en speciaal voor u gemaakt: de verkoop van uw tweedehands Hublot-horloge

Bij CHRONEXT kunt u niet alleen horloges online kopen, maar ook uw tweedehands horloge verkopen. Of het nu gaat om inruil, commissie of directe verkoop - wij bieden u verschillende verkoopmogelijkheden en zorgen ervoor dat u de best mogelijke deal krijgt.

Indien u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw tweedehands Hublot horloge, zal ons ervaren Sales & Service team u graag adviseren. U kunt ook gewoon onze homepage bezoeken om meer te weten te komen over de verkoop van tweedehands en nieuwe luxe horloges en ons online formulier invullen.