Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

TAG Heuer Link

De TAG Heuer Link-collectie brengt stedelijke flair in de traditievolle wereld van de luxehorloges. Met een dynamisch design en diverse modellen laat de horlogecollectie van het huis van de bekende fabrikant niets te wensen over. De TAG Heuer Link is verkrijgbaar als herenhorloge en als dameshorloge en wordt gekenmerkt door moderne elegantie.
Soort

TAG Heuer Link: modellen en prijzen. Nieuw, tweedehands, vintage

De TAG Heuer Link-collectie brengt stedelijke flair in de traditievolle wereld van de luxehorloges. Met een dynamisch design en diverse modellen laat de horlogecollectie van het huis van de bekende fabrikant niets te wensen over. De TAG Heuer Link is verkrijgbaar als herenhorloge en als dameshorloge en wordt gekenmerkt door moderne elegantie.

Duidelijke vormgeving en verpletterende dynamiek

TAG Heuer heeft de Link-collectie gelanceerd, het perfecte alledaagse horloge met een bijzonder karakter. Het strakke design met vloeiende dynamiek zorgt ervoor dat de TAG Heuer Link flexibel gebruikt kan worden bij elke outfit en in elke omstandigheid. Zonder versiersels en stijlvol komen glinsterend staal, hoogwaardig saffierkristal en zachte, vloeiende vormen tot hun recht. Sinds 1914 creëert TAG Heuer moderne flair onder de polshorloges en, met de TAG Heuer Link-productlijn, eenvoudige en elegante metgezellen om de pols.

In 1987 werd het eerste herenhorloge van de Link-lijn gelanceerd, dat in de loop der jaren met talrijke variaties verrijkt werd. In het huidige modellengamma zijn de unieke vormen overtuigend. De ronde lunette en de geborstelde brug met afgeronde hoeken accentueren op indrukwekkende wijze de vorm van de wijzerplaat. De armband maakt indruk met schakels van hoge kwaliteit in de vorm van een dubbele S, die comfortabel om de pols passen. De creatief vormgegeven armband heeft de serie sinds de presentatie van het eerste model een bijzondere herkenningswaarde gegeven. Dit handelsmerk komt ook tot uiting in de naam van de collectie: 'Link' geeft de kenmerkende bandschakels aan. Functie en comfort worden gecombineerd met een uitzonderlijke esthetiek in de TAG Heuer Link.

Verscheidenheid van de TAG Heuer Link: Van honderdsten van een secondewijzer tot tachymeterschaal

De creatieve ontwerpen van de lijn getuigen van de vindingrijkheid van de gerenommeerde fabrikant. De keuze aan modellen laat niets te wensen over in de TAG Heuer Link-lijn en biedt stijlvolle modellen voor bijna elke smaak. De Link Chronograph Calibre S, bijvoorbeeld, maakt indruk met een eenvoudige, elegante honderdsten van een secondewijzer. De Link Automatic Chronograph Calibre 16 met een kastdiameter van 43 millimeter voegt uitzonderlijke flair toe met een zwarte tachymeter schaalverdeling op de vaste lunette. Deze horloges met een korte stopfunctie worden aangevuld door de 40-millimeter Link Calibre 18 Chronograaf.

Sommige ontwerpen bieden de keuze tussen Arabische en Romeinse cijfers op de lunette, zoals bijvoorbeeld het geval is bij de TAG Heuer Link Calibre 6. Met de TAG Heuer Link Calibre 5 Day-Date kunt u de datum net zo gemakkelijk aflezen als de dag van de week op de wijzerplaat van het horloge. Voor frequente reizigers of liefhebbers van horloges met twee tijdzones, biedt de collectie de Link Calibre 7 GMT. Nieuwkomers in de wereld van luxehorloges kunnen eens kijken naar het relatief betaalbare TAG Heuer Link kwartshorloge. De speciale editie 'Roestvrij staal & goud', daarentegen, is luxueus tot in het kleinste detail; het Link Calibre 6 automatisch horloge.

Tag Heuer Link Lady: Van de vrouwelijke kant bekeken

Talrijke polshorloges uit het luxesegment presenteren zich voor de heer en de dame in dezelfde basisvorm, met afwisselend een mannelijke of een vrouwelijke toets. De TAG Heuer Link biedt ook deze keuze, en in het ontwerp van de Link-dameslijn brengt de fabrikant de vrouwelijke gratie naar voren. Het TAG Heuer Link Lady-dameshorloge combineert het sportieve, elegante design van een herenhorloge met de vrouwelijke gratie van de vastberaden, moderne vrouw van vandaag. Het dameshorloge is een mengeling van een opvallend sieraad en een functioneel element voor elke gelegenheid, en brengt uitgelezen details zoals de toepassing van edele metalen en diamanten in het klassieke ontwerp. De TAG Heuer Link Lady is ook verkrijgbaar met een parelmoeren wijzerplaat in natuurlijk wit, rosé of ongewone wijzerplaattinten in gedurfd paars tot creatief roségoud.

Met een lunette in goud of roestvrij staal, bezet met diamanten of Romeinse cijfers, wordt de TAG Heuer Link 29 millimeter een exquis accessoire om de pols van de veeleisende dame. De diamanten zijn in de series op de lunette geplaatst of als indexen op de wijzerplaat. Tegelijkertijd straalt de TAG Heuer Link Lady een vrouwelijke elegantie uit, die zich in vergelijking met andere sieraden in de garderobe op de achtergrond weet te houden. Dat maakt dit uitzonderlijke luxehorloge voor de zelfbewuste dame tot een dagelijkse metgezel in het beroepsleven en in de vrije tijd.