Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Rolex Lady-Datejust

Een horloge gemaakt voor vrouwen met stijl, klasse en tijdgeest. Als de vrouwelijke tegenhanger van de [Datejust](/rolex/datejust), die al in 1945 werd geïntroduceerd, heeft het klassieke dameshorloge van Rolex zich sinds het einde van de jaren vijftig genesteld om de polsen van stijlbewuste vrouwen. De Rolex Lady Datejust wordt gekenmerkt door de combinatie van een uniek design en fijne mechanische hoogstandjes. Exclusiviteit voor dames - verkrijgbaar bij CHRONEXT.
Soort

Rolex Lady Datejust – De vrouwelijke kant van de klassieker

Een horloge gemaakt voor vrouwen met stijl, klasse en tijdgeest. Als de vrouwelijke tegenhanger van de Datejust, die al in 1945 werd geïntroduceerd, heeft het klassieke dameshorloge van Rolex zich sinds het einde van de jaren vijftig genesteld om de polsen van stijlbewuste vrouwen. De Rolex Lady Datejust wordt gekenmerkt door de combinatie van een uniek design en fijne mechanische hoogstandjes. Exclusiviteit voor dames - verkrijgbaar bij CHRONEXT.

Het elegante juweel - de Rolex Lady Datejust

Vanaf het allereerste begin van het Rolex-tijdperk hechtte oprichter en visionair Hans Wilsdorf evenveel waarde aan de verfijnde eisen van mannen als vrouwen voor een horloge van hoge kwaliteit. De Rolex Datejust was niet alleen een meesterwerk van perfectie - als de eerste chronometer met een kalenderfunctie was de Rolex Datejust ook een echte mijlpaal in de geschiedenis van Rolex. Met de Rolex Lady Datejust ontwikkelde de luxe fabrikant eind jaren vijftig de vrouwelijke tegenhanger van deze moderne klassieker van de horlogemakerskunst. Net als toen wordt zij nu gezien als een symbool van de unieke krachten van de vrouw, belichaamd door zelfverzekerde merkambassadeurs uit de wereld van cultuur, sport en wetenschap. In de tijd van pionierende vrouwen en avonturiers was een horloge als de Rolex Lady Datejust niet alleen een decoratief accessoire, maar was het ook bedoeld om indruk te maken met zijn functionaliteit in het dagelijks leven en op het werk. Met dit horloge was en is elke vrouw 'bij de tijd' in de waarste zin van het woord.

Wanneer perfectie samenkomt met design

Bij CHRONEXT hechten wij de hoogste waarde aan de kwaliteit van onze luxehorloges. Geen enkel model vindt zijn weg naar onze winkel zonder dat het eerst het strenge testproces van onze eigen meesterwerkplaats heeft doorstaan. Wij besteden bijzondere aandacht aan de authenticiteit en de kwaliteit van elk afzonderlijk horloge. Over de Rolex Lady Datejust waren onze specialisten het unaniem eens: kostbare armbanden van massief goud of platina, het door de fabrikant ontwikkelde mechanische manufactuuruurwerk kaliber 2236 en de gepatenteerde Sylox haarveer van silicium maken de Rolex Lady Datejust tot een bijzonder hoogwaardig horloge in de uitgelezen selectie in onze dameshorlogeserie. 

Individueel en tijdloos

Elke Rolex Lady Datejust, met zijn extravagante kleuren en fonkelende diamanten, is een eerbetoon aan de onafhankelijkheid en individualiteit van de vrouw. Ondanks zijn lichte gewicht symboliseert dit horloge de krachtige kant van vrouwelijkheid. 's Ochtends omgedaan, inspireert het tot de ontdekkingsgeest waarmee de dag een echt avontuur kan worden. De Rolex Lady Datejust vertegenwoordigt het succes en de individuele klasse van elke alledaagse heldin. 's Avonds laat dit luxehorloge de drager stralen. U kunt het Rolex Lady Datejust-horloge niet echt beschrijven - u moet het ervaren.

Zo individueel als de voorkeuren zijn, zo verschillend zijn ook de eisen aan ontwerp en materiaal. Met meer dan 200 modellen van de Rolex Lady Datejust, hebben wij bij CHRONEXT een brede selectie van dit klassieke en tijdloze luxe dameshorloge. Dit weerspiegelt de volledige verscheidenheid aan kleuren, materialen en accenten van de unieke Rolex Lady Datejust-collecties van de afgelopen jaren. Daaronder bevinden zich echte verzamelobjecten en vintage modellen, die wij betrekken van horlogemakers en particulieren over de hele wereld. Elke dag ontdekken we nieuwe luxehorloges voor onze hoge normen van kwaliteit en klanttevredenheid. Ons Watchhunter-team is op zoek naar zeer speciale rariteiten op aanvraag, zoals de Datejust Tridor. Dit 24 jaar oude vintage model van de Rolex Lady Datejust is moeilijk te verslaan in termen van schoonheid en is zorgvuldig door ons gecontroleerd op echtheid en volledige functionaliteit.

Deskundige kennis en uitgebreide service bij CHRONEXT

Ons hart is onze eigen meesterwerkplaats, waar een team van gecertificeerde horlogemakers werkt met de modernste apparatuur. Onze specialisten onderscheiden zich door hun uitgebreide kennis en vaardigheden in alle horlogetechnieken. Pas dan kunnen zij de kwaliteit en de authenticiteit van elk model deskundig beoordelen en het voorzien van ons CHRONEXT-certificaat. Bovendien geven wij u bij elke aankoop een garantie van 24 maanden. Dit omvat reparatie, vervanging door originele onderdelen en een gedeeltelijke revisie waarbij het uurwerk wordt gecontroleerd en onderhouden.