Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Herenhorloges

Soort

Van sportief tot elegant: eersteklas herenhorloges met stijl

Een uurwerk, een accessoire of zelfs een symbool - een herenhorloge om de pols kan vele rollen aannemen. De keuze aan luxueuze herenmodellen lijkt tegenwoordig bijna eindeloos. Sportief, elegant of avant-gardistisch - de horlogeliefhebber vindt voor elke smaak en gelegenheid een passend horloge.

Herenhorloges van gerenommeerde merken als Rolex, Omega en Breitling overtuigen door hun veelzijdige productaanbod. Of het nu gemaakt is van klassiek roestvrij staal of fijn goud, of de kast nu groot of klein is - afhankelijk van uw voorkeur vindt u het perfecte horloge in onze online shop: ontdek ons grote assortiment horloges voor heren en bekijk zelf de modellen met sterk karakter en de beste prijsgarantie.

Statussymbool voor uw pols

Sinds mensenheugenis dienen fijne uurwerken niet alleen om de tijd aan te geven, maar zijn zij eerder een uitdrukking van individualiteit en stijl. Talrijke fabrikanten hebben zich toegelegd op fijnmechanische perfectie en produceren met veel liefde voor detail horlogemasterwerken. Herenhorloges zoals de sportieve TAG Heuer Carrera Calibre 16 en de TAG Heuer Carrera Calibre 5 zijn emblematisch voor deze compromisloze kwaliteit. Maar met modellen zoals de begeerde Tudor Black Bay GMT van de Zwitserse dochteronderneming van Rolex, krijgt u ook horlogetechnologie op het hoogste niveau.

Van generatie tot generatie

Luxe horloges hebben een emotionele waarde en worden vaak van generatie op generatie doorgegeven. Vooral van vintage horloges van Omega, maar ook van tweedehands Rolex-horloges, zult u een leven lang plezier hebben. Dankzij de eersteklas kwaliteit en de reputatie van de prestigieuze manufacturen, verliezen zowel tweedehands als vintage horloges gewoonlijk nauwelijks aan waarde en vormen zij dus een veelbelovende investering. Als u op zoek bent naar een geschikt herenhorloge, bieden tweedehands luxehorloges u een voordeligere optie in vergelijking met gloednieuwe modellen.

Van sportief tot elegant: luxe herenhorloges online kopen bij CHRONEXT

Een herenhorloge van hoge kwaliteit om de pols ziet er in elke situatie passend uit en maakt eenvoudige outfits stijlvol af. De wereld van de herenhorloges wordt gekenmerkt door een grote diversiteit, zodat gepassioneerde horlogeliefhebbers hier iets van hun gading zullen vinden, evenals nieuwkomers in de wereld van de horloges. Het uitgebreide assortiment van CHRONEXT doet de harten van horlogeliefhebbers sneller kloppen en maakt van het kopen van een luxe horloge een bijzondere ervaring. Overtuig uzelf van de eindeloze variëteit aan herenhorloges in onze online shop en profiteer van de vele voordelen van ons platform.

De topherenhorloges bij CHRONEXT

Verschillende herenhorloges uit het verleden maar ook uit het heden zijn pioniers op het gebied van design en complicaties en vinden vaak een plaats aan de polsen van beroemde mannen. De legendarische klassieke horloges hebben geschiedenis geschreven op de armen van de wereldbewegingen en blijven inspireren.

Rolex Submariner

De Rolex Submariner is zonder twijfel een van de klassiekers, niet alleen onder de Rolex-horloges, maar in de categorie herenhorloges in het algemeen. Toen het in 1953 voor het eerst werd geïntroduceerd, was het een van de eerste professionele duikhorloges die waterbestendig waren tot een diepte van 100 meter. Sindsdien is de Submariner wereldwijd een model voor duikhorloges geworden en blijft hij tot op de dag van vandaag inspireren.

Patek Philippe Calatrava

Het avant-gardistische Calatrava herenhorloge, dat in 1932 werd gelanceerd, is het elegante vlaggenschip van de Zwitserse fabrikant Patek Philippe. Het sobere ontwerp zonder opsmuk en edelsteenversieringen verraste de horloge-industrie, maar vond onmiddellijk grote bijval, die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Omega Seamaster 300 M

Omega voegt zich ook bij de lijst van klassieke herenhorloges met een verscheidenheid aan uurwerken. De Omega Seamaster 300 M trok vooral de aandacht tijdens bioscoopoptredens aan de arm van James Bond. Zijn zustermodellen Omega Seamaster Planet Ocean en Omega Seamaster Aqua Terra zijn ook erg in trek bij horlogeliefhebbers.

Breitling Navitimer

De bestseller Navitimer van Breitling wordt beschouwd als een van de belangrijkste pilotenhorloges uit de geschiedenis en is uitgerust met de praktische rekenliniaal. Sinds de introductie is het ontwerp slechts voorzichtig verder ontwikkeld door Breitling-ontwerpers, maar het herinnert nog steeds aan het oorspronkelijke model uit 1952.

Vacheron Constantin Patrimony

De horlogemakerij Vacheron Constantin is de oudste continu werkende horlogefabrikant ter wereld en verwierf wereldwijde faam met de productie van gecompliceerde uurwerken. Reeds in 1932 werd een zakhorloge ontwikkeld waarmee de tijden van 31 steden konden worden afgelezen. Het Patrimony van Vacheron Constantin combineert elegantie met verfijnd horlogemak en is een genot voor de liefhebber van fijne mechanica.

Jaeger-LeCoultre Master Control

Met de Master Control van Jaeger-LeCoultre is het Zwitserse horlogemerk erin geslaagd een uurwerk te maken dat van binnen net zo overtuigend is als van buiten. Sinds de lancering in 1992 is het gamma Master Control uitgegroeid tot een veelzijdige collectie die wordt gekenmerkt door een vakkundige elegantie en een meesterlijke techniek.

Audemars Piguet Royal Oak

De Royal Oak van Audemars Piguet, gelanceerd in 1972, is een van de klassieke herenhorloges. Dit edele uurwerk betekende een revolutie in de haute horlogerie, want de Royal Oak was het eerste luxehorloge dat van staal in plaats van goud werd gemaakt. Het nieuwe hoekige ontwerp genoot pas na aanvankelijke moeilijkheden grote populariteit.

Lange & Söhne Lange 1

Niet te vergeten in onze lijst is de Lange 1 van A. Lange & Söhne, die de Duitse manufactuur omschrijft als het 'Saksische antwoord op stilistische uniformiteit in horlogedesign' De ongewone uit het midden geplaatste uurweergave en de grote datumaanduiding met dubbel venster zullen horlogekenners overtuigen die iets bijzonders willen.

Hublot Classic Fusion

De kunst van het samensmelten: Hublot weet dit leidmotief te implementeren in zijn sportieve en elegante Classic Fusion model. De collectie inspireert met een unieke verscheidenheid aan kleuren en materialen en met ongewone combinaties. De Classic Fusion heeft een eenvoudiger ontwerp dan het vlaggenschip model Big Bang en past daarom goed bij zowel jeans als een pak.

Van de zonnewijzer naar het zakhorloge - De triomf van het herenhorloge

Sinds de prehistorie heeft de mens geprobeerd om de seizoenen en dus het verloop van het weer en de tijden van de dag te bepalen door de hemellichamen zoals de zon en de maan te observeren. Het is niet precies bekend wanneer het mechanische horloge in gebruik werd genomen, maar de term 'horlogemaker' werd voor het eerst genoemd in 1269. Aangenomen wordt dat het eerste (tandwiel)horloge reeds in de vroege centrale middeleeuwen werd vervaardigd.

In de loop der tijd onderging het mechanische horloge talrijke verbeteringen. Met de mogelijkheid van een veel kleiner formaat, vonden horloges geleidelijk ook een plaats in de zak van een kledingstuk, waardoor het zakhorloge een stijlvol accessoire werd en deel uitmaakte van de mode van die tijd. De industrialisatie vanaf het midden van de 19e eeuw ging gepaard met de massaproductie van horloges, die op haar beurt de vooruitgang in de fijnmechanica stimuleerde. In die tijd bevonden de belangrijkste centra van de horlogerie zich - net als nu - in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Engeland. In de 19e eeuw werden de eerste dameshorloges gezien in de vorm van sieraden, en later zagen ook mannen het gemak van deze uitvinding in en bonden polshorloges om hun polsen.

Van horloges met drie wijzers tot tourbillons: herenhorloges en hun functies

In de wereld van vandaag zijn polshorloges veel meer dan eenvoudige uurwerken. Horloges hebben zich ontwikkeld tot constante metgezellen in alle levenssituaties en vervullen aldus een veelheid van functies. Naast de voor de hand liggende functie van alomtegenwoordige tijdsaanduiding, fungeren herenhorloges als wekker, astronomisch uurwerk, navigatie-apparaat of nog veel meer. Duikershorloges en pilotenhorloges zijn ook 'herenhorloges' in de ware zin van het woord, maar ze hebben een speciale functionaliteit en robuustheid door de hogere belasting.

Klokken worden in de eerste plaats gebruikt om het uur van de dag te bepalen. Bovendien tonen veel horloges de dag van de maand en hebben ze een stopwatchfunctie, in de horlogewereld bekend als een chronograaf. Dergelijke extra functies, die verder gaan dan de eenvoudige weergave van de tijd, worden complicaties genoemd. Horlogeliefhebbers waarderen ongewone complicaties: dieptemeter, rekenliniaal of wereldtijdweergave zijn slechts enkele van de mogelijke mechanische verfijningen die een complicatiehorloge kan hebben. Bij CHRONEXT kunt u een verscheidenheid aan horloges met complicaties krijgen.

Polshorloges voor heren in de online shop van CHRONEXT

Bent u op zoek naar een herenhorloge van hoge kwaliteit? Sportief, elegant of geschikt voor dagelijks gebruik - de CHRONEXT online shop biedt een breed scala aan eersteklas herenhorloges voor elke smaak en elke gelegenheid. Neem ook eens een kijkje op onze Oostenrijkse pagina; daar vindt u een deels ander assortiment.

De wereld van luxe horloges is veelzijdig en verrast met een enorme verscheidenheid - en het is precies deze verscheidenheid die u te wachten staat bij CHRONEXT. Of het nu gaat om roestvrijstalen modellen, gouden horloges of zelfs exquise platina horloges: in onze winkel vindt u een gevarieerde collectie van klassieke luxe horloges gemaakt van de beste materialen tegen aantrekkelijke prijzen.