Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Omega De Ville

Liefhebbers van eenvoudige elegantie en hoogwaardige uurwerken zullen veel plezier beleven aan de klassieke collectie Omega De Ville. Dit staat al tientallen jaren voor luxe en vakmanschap uit het huis van Omega. In de loop der tijden zijn er onder deze naam modellen ontstaan die uiterlijk verschillen, maar in wezen hetzelfde zijn: het streven naar het perfecte horloge wordt weerspiegeld in elk van deze polshorloges.
Soort

Plain & elegant: Omega De Ville

Liefhebbers van eenvoudige elegantie en hoogwaardige uurwerken zullen veel plezier beleven aan de klassieke collectie Omega De Ville. Dit staat al tientallen jaren voor luxe en vakmanschap uit het huis van Omega.  In de loop der tijden zijn er onder deze naam modellen ontstaan die uiterlijk verschillen, maar in wezen hetzelfde zijn: het streven naar het perfecte horloge wordt weerspiegeld in elk van deze polshorloges.

Omega De Ville: Het elegante alternatief

Een luxehorloge voor een verfijnde uitstraling: in de jaren zestig van de vorige eeuw bracht Omega geleidelijk de elegante De Ville-collectie op de markt. Omega's ambitie was om zijn klanten een waardig alternatief te bieden voor de sportieve modellen zoals de Speedmaster Professional of de Seamaster Diver. Omega De Ville wordt gekenmerkt door een sobere vormgeving die geschikt is voor de avond en door eersteklas uurwerken. Aanvankelijk werd De Ville geïntroduceerd als een speciale editie van de Seamaster-lijn, maar binnen een paar jaar groeide De Ville uit tot een erkende onafhankelijke lijn in de Omega-collectie. Om de wijzerplaat zo zuiver mogelijk te houden, wordt het opschrift 'De Ville' vaak weggelaten.

Tegenwoordig wordt de De Ville beschouwd als Omega's elegantste horloge en werkt even goed als een klassiek herenhorloge als een chic dameshorloge. Voor delicate polsen is er ook het De Ville dochtermodel Ladymatic, waarvan de beroemdste draagster sinds de introductie actrice Nicole Kidman is.

Omega De Ville Co-Axial

Sommige van de Omega De Ville-modellen vertegenwoordigen essentiële mijlpalen, zowel in de chronologie van de beroemde horlogefabrikant als in de geschiedenis van de horlogerie in haar geheel. In 1999 werd de De Ville Co-Axial het eerste Omega-horloge met het baanbrekende Co-Axiale echappement. Dit mechanisme, uitgevonden door George Daniels, bracht een revolutie teweeg in het tot dan toe bekende type echappement door de wrijving tussen het ontsnappingswiel en het anker beslissend te verminderen. Dit vergrootte de onderhoudsintervallen van het uurwerk en verbeterde de levensduur en precisie ervan aanmerkelijk. De exquise De Ville was bij uitstek geschikt om het nieuwe handgewonden 2500 uurwerk met stijl en glamour aan de grotere wereld te presenteren. Toen Omega in 2007 zijn eigen automatische kaliber 8500 met Co-Axial echappement creëerde, was de firma opnieuw de eerste om er de De Ville mee uit te rusten. De resulterende De Ville Hour Vision (ref. 431.33.41.21.02.001) valt niet alleen op door dit fenomenale middenstuk, maar ook door zijn unieke, avant-gardistische vormgeving.

Omega De Ville: De huidige modellen

Hoewel elk individueel De Ville polshorloge zijn eigen karakter heeft, belichamen alle modellen de geslaagde symbiose van elegante vormgeving en de hoogste horlogemakerskunst. Alle huidige De Ville-herenhorloges zijn uitgerust met een Co-Axial manufactuuruurwerk en het Ladymatic-dameshorloge heeft ook een manufactuurkaliber.

De decoratieve en delicate dameshorloges uit de De Ville Prestige lijn worden aangeboden met zowel kwarts- als automatische uurwerken.

Luxehorloges eenvoudig verkopen : Omega De Ville bij CHRONEXT

Bij CHRONEXT kunt u online niet alleen eersteklas horloges zoals de Omega De Ville kopen, maar ook verkopen. Door onze jarenlange ervaring ondersteunen we onze klanten en helpen om de best mogelijke prijs te krijgen. Neem contact met ons op en wij geven u graag advies over uw verkoopmogelijkheden. Ook kunt u ons online-formulier invullen om uw Omega De Ville-horloge – of een ander model - te verkopen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.