Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Patek Philippe Grand Complications

De horloges uit de Patek Philippe Grand Complications-serie staan boven alles voor één ding: artistieke complexiteit en ingenieuze uitvoering. Daarom behoren de stukken van deze horlogeserie ook tot de duurste modellen op de markt. Ze staan bol van superlatieven en breken regelmatig prijsrecords op veilingen. Daardoor zijn ze een statement en een investering tegelijk: exclusief, indrukwekkend en degelijk.

Sorry, we hebben momenteel geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Patek Philippe Grand Complications - Exclusief en luxueus

De horloges uit de Patek Philippe Grand Complications-serie staan boven alles voor één ding: artistieke complexiteit en ingenieuze uitvoering. Daarom behoren de stukken van deze horlogeserie ook tot de duurste modellen op de markt. Ze staan bol van superlatieven en breken regelmatig prijsrecords op veilingen. Daardoor zijn ze een statement en een investering tegelijk: exclusief, indrukwekkend en degelijk.

Het merk Patek Philippe heeft altijd gestaan voor luxe met inhoud. Het familiebedrijf uit Genève rust alles van koninklijke families en wereldberoemdheden tot pausen uit met fraaie uurwerken. De Grand Complications zijn meesterwerken van de Geneefse manufactuur en vertegenwoordigen de plechtigheid en waardigheid van het merk Patek Philippe. De Grand Complications zijn uiterst complex en prachtig gemaakt, en bieden luxe als geen ander horloge.

Patek Philippe Grand Complications: De collectie breekt records

De naam zegt het al als het gaat om de Patek Philippe Grand Complications-horlogeserie: de zeer complexe horloges brengen daarom op veilingen betrouwbaar topprijzen op. Een aanzienlijke waardevermeerdering is dus met deze modellen gegarandeerd. Ook in deze modellenreeks is perfectie het resultaat van de vereniging van Patek Philippe's grootste verfijningen: enerzijds bevat de serie Grand Complications de meeste complicaties in het assortiment van de fabrikant, waardoor de horloges in de serie de meest gecompliceerde polshorloges ter wereld zijn. Anderzijds zijn de hoogwaardige materialen met onberispelijke zorg vervaardigd - een onovertroffen argument om te investeren in een stuk uit de modellenfamilie. De Grand Complications-modellen behoren dus tot de absolute toppers op de horlogemarkt en maken op het eerste gezicht indruk op zowel kenners als leken.

Stevig en extravagant

De complexe mechaniek en fijne materialen onderstrepen het unieke karakter van de Patek Philippe Grand Complications. De horloges in de serie combineren een eeuwigdurende kalender, een maanfaseweergave en een minuutherhaler onder het fijnste saffierglas, afhankelijk van het uitrustingsniveau. De modellen variëren in prijs en stijl van minimalistisch tot expressief tot weelderig.

De armband van het fijnste handgestikte alligatorleer nestelt zich met unieke zachtheid tegen uw pols. Gemaakt van geelgoud, roségoud, witgoud of platina, met of zonder guilloche, is elk Grand Complications-model een meesterwerk van Geneefse horlogerie.

Patek Phillipe: Naar de top van de wereld met een duidelijke visie

De in Genève gevestigde fabrikant Patek Philippe produceerde voor de tweede keer deze eeuw het meest complexe horloge ter wereld. De speciale editie 'Supercomplication' van Henry Graves werd in 2014 geveild voor een ongelooflijke 23,2 miljoen Zwitserse frank en wordt nog steeds beschouwd als het duurste horloge ter wereld.

Patek Phillipe is hoge horlogemakerskunst volgens traditie. Afkomstig uit Polen ontmoette de jonge horlogemaker Antoni Norbert Patek in 1844 Jean Adrien Philippe in Genève en het verhaal van een uiterst vruchtbare samenwerking nam zijn loop. Het doel van de oprichters was het ontwikkelen en produceren van bijzondere horloges met het hoogste niveau van vakmanschap, die door kenners als de beste ter wereld worden beschouwd. Met meer dan honderd patenten laat Patek Philippe zien dat voortdurende innovatie tot op de dag van vandaag een van de kernwaarden van de onderneming blijft.

Thierry Stern is nu de vierde generatie die het familiebedrijf leidt - en hij verliest de visies van de stichters Patek en Philippe nooit uit het oog. Tot op de dag van vandaag blijft Patek Philippe een van de absolute wereldleiders in de kunst van het horlogemaken.

De duurste horloges ter wereld hebben de belangrijkste persoonlijkheden in de geschiedenis gesierd en opgeluisterd. Tot de huidige dragers van beroemdheden behoren vertegenwoordigers van de Britse koninklijke familie en beroemdheden als Brad Pitt, van wie bekend is dat hij een Patek Philippe Nautilus bezit. In het verleden zouden Walt Disney, John Lennon en Pablo Picasso de edele horloges van het huis van Patek Philippe gedragen hebben, evenals verschillende pausen.

Koop uw Grand Complications veilig bij CHRONEXT

De horlogeserie Grand Complications demonstreert opnieuw de kunstzinnigheid in horlogemaken van het wereldberoemde huis van Patek Philippe. Bij CHRONEXT kunt u uw favoriete stuk uit de modellenreeks veilig en gemakkelijk bestellen. Naast de fabrieksgarantie krijgt u 2 jaar CHRONEXT-garantie vanaf de datum van aankoop. CHRONEXT bewijst de echtheid in de vorm van een certificaat van echtheid. Bovendien laten wij niets aan het toeval over en verzenden wij uw horloge uit de serie Grand Complications alleen met geselecteerde logistieke partners.

De Grand Complications is een horlogereeks met karakter en trots. Maak deel uit van de exclusieve kring en ervaar het gevoel om ook een stukje horlogegeschiedenis om uw pols te dragen. Met een exemplaar uit de Grand Complications-collectie haalt u niets minder dan een horloge van wereldklasse in huis.