Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Patek Philippe tweedehands horloges

Soort

Horloges van Patek Philippe tweedehands - De grote kunst van de haute horlogerie

De Zwitserse manufactuur Patek Philippe combineert al heel lang tientallen jaren traditie met een moedige vernieuwingsdrang zoals bijna geen enkel ander merk op de horlogemarkt. Of ze nu nieuw, tweedehands of vintage zijn: Patek Philippe-horloges verkopen tegen baanbrekende prijzen en verzekeren u van veelbelovend waardevermeerderingspotentieel.

Bij CHRONEXT vindt u een grote keuze aan gebruikte Patek Philippe-modellen. Struin door onze online shop en u profiteert van verhoudingsgewijs lage prijzen en eersteklas merkkwaliteit.

Gebruikte Patek Philipp-horloges bij CHRONEXT

Elk jaar komen de modellen van dit merk op onze bestsellerlijst terecht. Wij stellen u de drie meest begeerde horloges ter wereld voor, die u tweedehands voor een zacht prijsje kunt krijgen.

1e plaats) Patek Philippe Nautilus

Het bedrijf baarde opzien in 1976 met de lancering van de Patek Philippe Nautilus. De Nautilus, ontworpen door de beroemde horlogeontwerper Gérald Genta, brak met de gevestigde voorwaarden en stelde nieuwe normen. Tot op de dag van vandaag belichaamt het horloge uniciteit, moed en vernieuwingsdrang. U kunt een gebruikte Nautilus van Patek Philippe kopen voor slechts 21.990 euro.

2e plaats) Patek Philippe Aquanaut

Een unieke samensmelting van sportiviteit en elegantie kenmerkt de Patek Philippe Aquanaut. Het model werd in 1997 gemaakt in de traditie van de Nautilus en maakt met zijn uitgewerkte kastconstructie indruk op horlogeliefhebbers over de hele wereld. De zacht afgeronde maar toch vierkante vorm en de stijlvolle Tropical band verlenen het horloge een onmiskenbaar fascinerende charme. U kunt dit meesterwerk van de Haute Horlogerie van Patek Philippe tweedehands bij CHRONEXT krijgen vanaf 47.900 euro.

3e plaats) Patek Philippe Calatrava

Het ontwerp van de Patek Philippe Calatrava is geïnspireerd op de Bauhaus-stijl en belichaamt de aloude traditie van de Zwitserse fabrikant. Eenvoudige elegantie en eindeloze variëteit: Dit model, dat voor het eerst in 1932 op de markt kwam, is geschikt voor elke gelegenheid en maakt een stijlvol statement om de pols. Als u besluit de Calatrava van Patek Philippe tweedehands te kopen, kunt u het model in onze shop vinden vanaf 14.000 euro.

Wilt u een tweedehands Patek Philippe-horloge verkopen?

Bij CHRONEXT kunt u niet alleen eersteklas luxehorloges tegen een relatief lage prijs kopen, maar ook uw Patek Philippe-horloge tweedehands verkopen. Gedetailleerde informatie over het kopen en verkopen van gebruikte en gloednieuwe horloges vindt u op onze homepage. U kunt ook contact opnemen met ons Sales- en Serviceteam via telefoon, e-mail of live chat.