Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

IWC Portofino

Portofino - het pittoreske vissersdorpje bij Genua staat al tientallen jaren voor het dolce vita aan de Middellandse Zee. Deze levensstijl van luxe en sereniteit wordt ook weerspiegeld in de Portofino-collectie van IWC. De klassiek elegante stijl van de polshorloges viert de lichtheid van de mediterrane flair.
Soort

IWC Portofino – „Living la dolce vita"

Portofino - het pittoreske vissersdorpje bij Genua staat al tientallen jaren voor het dolce vita aan de Middellandse Zee. Deze levensstijl van luxe en sereniteit wordt ook weerspiegeld in de Portofino-collectie van IWC. De klassiek elegante stijl van de polshorloges viert de lichtheid van de mediterrane flair.

Of het nu edelstaal of roségoud is, een metalen of leren armband: bij CHRONEXT vindt u een grote selectie van de elegante IWC Portofino-collectie tegen eerlijke prijzen. Afhankelijk van de referentie kunt u de Portofino kopen met geavanceerde complicaties zoals de maanfase.

IWC Portofino: Succesvol model sinds 1984

Voel de lichtheid uw pols: net als het gelijknamige Italiaanse dorp verleidt de IWC Portofino u in een wereld vol luxe en sensueel genot. De collectie is uiterst elegant en tegelijkertijd universeel en biedt zowel herenhorloges als - relatief nieuw voor IWC - dameshorloges.

Toen er in de jaren 70 steeds meer vraag was naar tijdloze, klassieke horlogemodellen, reageerde IWC met de Portofino horlogefamilie. De IWC Portofino moest een compromisloze elegantie belichamen en deze luxe horloges slagen tot op de dag van vandaag met vlag en wimpel. Het voorbeeld voor de eerste Portofino was een zakhorloge, en wel de IWC Lépine (Ref. 5201). De wijzerplaat en de kast van dit fraaie horloge werden opnieuw geïnterpreteerd en in 1984 in de vorm van de eerste IWC Portofino (Ref. 5251) gepresenteerd.

Sindsdien is de Portofino horlogefamilie een van IWC's meest succesvolle series en wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe modellen en speciale edities.

De Portofino van IWC siert sinds de jaren 70 talloze polsen: Pure luxe in één horlogemodel

De Portofino-modellen van IWC passen ​​bijzonder goed bij de kleine, kleurrijke huisjes aan de pittoreske kust van Portofino. Maar een IWC Portofino ziet er ook in elke andere setting goed uit om de pols. Of het nu gaat om een ​​casual look, een zakelijk pak of een elegant driedelig pak - een IWC Portofino is altijd meer dan alleen een accessoire. Hij brengt een vleugje pure elegantie en vormt een ideale aanvulling op een stijlvolle uitstraling.

De modellen van de IWC Portofino-serie

Veel klanten en liefhebbers van IWC zien de Portofino als een interessant - en meestal goedkoop - alternatief voor de beroemde Portugees. De heren- en dameshorloges van de IWC Portofino-familie zijn dankzij hun klassieke design, fijne afwerking en een prijs in het beginnerssegment een populaire keuze bij het kopen van een eerste horloge. Elke horlogeliefhebber vindt zijn of haar favoriet tussen de zeven huidige IWC Portofino-modellen.

IWC Portofino Automatic

De klassieker van de Portofino-familie, de IWC Portofino Automatic IW 3565), met zijn 40 millimeter-kastwordt gekenmerkt door eenvoudige elegantie. De wijzerplaat heeft een puristisch design met drie wijzers en een kleine datumaanduiding. En ook de kast van het polshorloge - verkrijgbaar in staal (bijv. ref. IW 356501), roodgoud (bijv. ref. IW356504) of witgoud (ref. IW356514) is eenvoudig en bovendien tijdloos mooi. Op de achterkant van de kast is een uitzicht op de haven van Portofino gegraveerd, zodat de drager de levensvreugde van deze charmante havenstad altijd bij zich kan dragen.

IWC Portofino Chronograph

De chronograaf-versie van de IWC Portofino (ref. IW391001, ref. IW391008 of ref. IW391020) is voor iedereen geschikt, die een klassiek polshorloge met een stopwatchfunctie wil hebben. In zekere zin is het de ""sportwagen"" van Portofino-horloges - op het eerste gezicht doet het ontwerp denken aan de cockpit van Italiaanse sportwagens uit de jaren 60, en het chronograafdisplay geeft hem een extra sportief tintje. Bij de polsbanden van de Portofino Chronograph kunt u kiezen tussen klassiek elegant alligatorleer en de tijdloze Milanaise polsbanden van IWC.

IWC Portofino Hand-Wound Big Date

Met de Portofino Hand-Wound Big Date (Ref. IW5161), vernieuwde IWC het bekende gezicht van de Portofino met een digitale vorm van de datumweergave. De tweecijferige grote datum op de wijzerplaat is gemakkelijk af te lezen en past perfect bij de algehele indruk van het horloge. In roodgoud (ref. IW516102) of witgoud (ref. IW516101): De IWC Portofino Hand-Wound straalt in elk opzicht onderscheidende elegantie uit. Met het handmatig opwindbare uurwerk eert IWC de horlogetraditie en benadrukt ook het klassieke karakter van de horlogefamilie.

IWC Portofino Hand-Wound Eight Days

Het horloge met de hand opwinden - dit is een heel bijzonder moment voor veel horlogeliefhebbers. De IWC Portofino Hand-Wound Eight Days (ref. IW5101) is een heel bijzonder handopwindbaar horloge omdat het maar één keer per week opgewonden hoeft te worden. Hij wordt door veel klanten gezien als het vlaggenschip van de Portofino-familie en wordt gekenmerkt door zijn elegante uiterlijk en eersteklas mechaniek. Verkrijgbaar is de Portofino Hand-Wound Eight Days met een kast van roodgoud (bijv. ref. IW510104) of edelstaal (bijv. ref. IW510106), de armband is een fijne alligator lederen band van Santoni.

IWC Portofino Hand-Wound Pure Classic

Een succesvolle combinatie van klassiek design en de kunst van het horlogemaken doordrenkt van traditie: de IWC Portofino Hand-Wound Pure Classic (ref. IW511102) maakt indruk met zowel design als technologie. In dit ogenschijnlijk eenvoudige horloge werkt een IWC-kaliber met handmatige opwinding 59060. Dit uurwerk van speciale klasse kan worden bewonderd door de prachtige achterkant van het horloge van saffierglas. In edelstaal (Ref. IW511102) of roodgoud (ref. IW511101) - de IWC Portofino Hand-Wound Pure Classic is universeel en tijdloos en krijgt hoge waardering van kenners van fijne uurwerken.

IWC Portofino Midsize Automatic

Die Portofino Midsize Automatic (ref. IW4581), met zijn relatief kleine diameter van 37 millimeter, staat bijzonder goed om smalle polsen en wordt vaak gedragen als dameshorloge. Het is een klassiek horloge met drie wijzers waar puristisch design samenkomt met een luxe uitstraling. Zowel de wijzerplaat als de kast zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo kunt u kiezen uit vier roodgouden (bijv. ref. IW458106) en zes edelstalen versies (bijv. ref. IW458102). Bij de armband kunt u ook kiezen of u de voorkeur geeft aan elegant alligatorleer of een Milanese armband van edelstaal. De prijzen variëren afhankelijk van de versie.

IWC Portofino Midsize Automatic Moon Phase

In de maanfase-variant van de Portofino Midsize Automatic (ref. IW4590) versmelt de eenvoudige elegantie van de Portofino-serie met een geraffineerd mechaniek. Het polshorloge met zijn bijzondere maanfasecomplicatie is verkrijgbaar in edelstaal (Ref. IW459001), wit- (ref. IW459004) of roodgoud (bijv. ref. IW459002) naar keuze. Het elegante parelmoer van de wijzerplaat in wit (bijv. ref. IW459005) of zwart (ref. IW459003) geeft het horloge een bijzonder vleugje stijl en levendigheid. De maanfaseweergave in de met diamanten bezaaide binnenste cirkel van de wijzerplaat is buitengewoon elegant: de maan en de sterren lijken in de eindeloze ruimte te zweven aan een met sterren bezaaide nachtelijke hemel.

IWC Portofino Midsize Automatic Day & Night

De nacht in dag veranderen, van de ene tijdzone naar de andere reizen - voor veel mensen, vooral zakenreizigers, maakt dit al lang deel uit van het dagelijks leven. Speciaal op uw wensen is de Portofino Midsize Automatic Day & Night (ref. IW459101 en ref. IW459102) afgestemd. Met behulp van de blauwe 24-uurswijzer kunt u altijd de tijd in een andere tijdzone in de gaten houden. De met diamanten bezette lunette en parelmoeren wijzerplaat geven de Portofino Midsize Automatic Day &Night een elegante uitstraling, waardoor de prijs voor het horloge niet bijzonder goedkoop uitvalt. Maar de eerste keer dat u dit fantastische horloge om je pols ziet, verdwijnt de prijs al snel naar de achtergrond.

Aantrekkelijke aanbiedingen bij CHRONEXT: IWC Portofino online kopen

Bij CHRONEXT vindt u een ongelooflijk assortiment van meer dan 7000 horloges tegen eerlijke prijzen en met een 24-maanden CHRONEXT-garantie. Ook de IWC Portofino-collectie is bij ons in talrijke variaties vertegenwoordigd. Maanstand, tourbillon of slechts tijdsaanduiding: ontdek de diversiteit van de collectie en koop het door u gewenste model. Gratis verzending wereldwijd inbegrepen.