Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Gebruikte IWC horloges

Soort

Innovatief, sterk van karakter & waardevast - horloges van Schaffhausen

Of het nu in de luchtvaart, de beroepssport of het leger is - u kunt vertrouwen op de onwrikbare horloges van IWC. Het in Schaffhausen gevestigde bedrijf maakt al sinds 1868 uurwerken van de hoogste kwaliteit: De gedurfde, vernieuwende geest en de krachtige, robuuste modellen van de manufactuur inspireren liefhebbers van horloges over de hele wereld. Ook bij CHRONEXT is het merk in trek. Ontdek ons grote assortiment tweedehands IWC-horloges en verzeker u van uw nieuwe luxe horloge tegen een geweldige prijs.

Succesvol merk: De top 3 bestsellers van IWC bij CHRONEXT

1e plaats) IWC Pilot's Watch

Een technische vlucht: De pilotenhorloges van IWC maken indruk met hun horlogemechanische verfijningen en zijn de ideale metgezel in de cockpit. De verkleinde wijzerplaat in de militaire uitvoering maakt het bijzonder gemakkelijk om de tijd af te lezen en geeft de modellen hun karakteristieke esthetiek. Samen met de Mark XI is de Big Pilot een van de grootste pilotenhorloges aller tijden. Afhankelijk van de referentie kunt u gebruikte IWC horloges verkrijgen bij CHRONEXT vanaf 2.790 Euro.

Platz 2) IWC Portugieser

Een stijlicoon: De IWC Portugieser is een van de oudste en meest gezochte modellen van de Zwitserse firma en staat bekend om zijn klassieke vormgeving. Eenvoudige Arabische cijfers, smalle wijzers en spoorminuutmarkeringen sieren al sinds 1930 de modellen in de horlogefamilie. De compromisloze kwaliteit onderscheidt het model en garandeert soepel werkende technologie, zelfs voor oudere horloges. Bij CHRONEXT kunt u een grote verscheidenheid aan gebruikte IWC horloges krijgen voor weinig geld - bijvoorbeeld gebruikte modellen van de IWC Portugieser vanaf 6.450 euro.

Platz 3) IWC Ingenieur

Fascinatietechnologie: De IWC Ingenieur is wereldwijd bekend om zijn legendarische inschroefvorm en is dankzij zijn magnetische bescherming een van de meest onmisbare klassiekers in het horlogesegment. Titanium, roestvrij staal en koolstof - de materialen van de modellen stuwen de serie naar de horloge-olympics. De robuuste en duidelijke vormgeving is zeer gewild, vooral bij wetenschappers. Bij ons kunt u een tweedehands horloge uit deze krachtige serie vinden van 3.490 euro.

IWC-horloges tweedehands verkopen – bij CHRONEXT heel eenvoudig

U wilt een IWC-horloge tweedehands verkopen? Bij CHRONEXT kunt u niet alleen horloges online kopen, wij bieden u ook de mogelijkheid om nieuwe en gebruikte horloges te verkopen. Met verschillende verkoopmogelijkheden, zoals inruilen, commissie en directe verkoop, helpen wij u de best mogelijke deal te krijgen en zorgen wij voor het hele proces. Als u geïnteresseerd bent, vul dan gewoon ons online formulier in of neem contact op met ons Sale & Service Team via telefoon of e-mail. Met onze jarenlange ervaring in de handel in luxehorloges, geven wij u graag advies en helpen wij u bij de verkoop van tweedehands IWC horloges.