Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Jaeger-LeCoultre Master Geographic

0 producten

Sorry, we hebben momenteel geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Jaeger-LeCoultre Master Geographic – Een horloge met cultkarakter

De chronografen in deze serie van het huis van Jaeger-LeCoultre behoren tot de onbetwiste klassiekers van de Zwitserse horlogerie en hun betrouwbaarheid is legendarisch onder horlogekenners en verzamelaars. De horloges overtuigen met een dynamische en toch klassieke vormgeving. Voor wie veel reist of thuis graag droomt van verre landen zijn deze luxechronografen de ideale metgezellen: er verschillende tijdzones en steden kunnen ingesteld worden.

Er kan met zekerheid gezegd worden: de Master Geographic-horloges van Jaeger-LeCoultre zijn in alle opzichten perfect in balans. De vormgeving kan bijna als eenvoudig, maar niettemin zeer elegant worden omschreven. Aan de andere kant overtuigen de modellen met een volmaakte precisie, die zelfs in het kleinste detail tot uiting komt - horlogemakersvakmanschap in perfectie.

In de chronografen van de Jaeger-LeCoultre Master Geographic zijn, afhankelijk van het model, de eigen kalibers indrukwekkend ingebed in de doorzichtige saffierglazen achterkant van de kast, zodat de mechaniek bewonderd kan worden. Gouden rotoren, witte of zilveren wijzerplaten, geblauwde schroeven en een Côtes de Geneve-afwerking onderscheiden de luxe horloges. Ook de gangreserve maakt indruk met een looptijd van tot wel 45 uur.

Ondanks de technische verfijningen is de bediening van de uiterst complexe horloges echter zo eenvoudig als maar kan: tijdzones en steden zijn gemakkelijk in te stellen via de twee kronen.

Ontdek de Master Geographic by Jaeger-LeCoultre online en profiteer van een voordelige aanbieding.

Jaeger-LeCoultre Master Geographic

Minimalisme ontmoet perfectie

Jaeger-LeCoultre concentreert zich in de horloges van deze serie op het wezenlijke en plaatst de functionaliteit op de voorgrond. Met de Master Geographic bewijst het bedrijf dat zelfs chronografen met een minimalistische vormgeving in de topklasse kunnen meespelen: slank van vormgeving, gericht op hoge functionaliteit, nauwkeurig vervaardigd met hoogwaardige materialen.

Bijzondere kenmerken

  • Automatisch uurwerk
  • Gangreserve van ca. 45 uur
  • Kastdiameter van 40 tot 42 millimeter
  • Kast van roségoud of staal
  • Krasbestendig saffierglas, anti-reflecterende coating
  • Afhankelijk van het model met wereldtijdklok en gangreserveaanduiding
  • Afhankelijk van model met zichtbare bodem
Jaeger-LeCoultre

Meer dan 180 jaar horlogerie op het hoogste niveau

Het bedrijf Jaeger-LeCoultre, ook bekend als 'La Grande Maison', maakt al meer dan 180 jaar chronografen van de hoogste horlogekwaliteit. In haar bewogen geschiedenis sinds de oprichting in 1833 heeft de manufactuur meer dan 1200 verschillende kalibers op de markt gebracht.

Behalve het kleinste zakhorlogekaliber ter wereld (LeCoultre Calibre 145) gaat het om legendarische collecties als de Reverso met zijn hommage aan de art-decovormgeving, de Master met zijn strakke lijnen of de Atmos tafelklokcollectie met een 'eeuwig' uurwerk. Pure passie, een geest van vernieuwing en ongeëvenaarde vakkennis zijn altijd de kenmerken geweest van 'La Grande Maison'.

Dit komt ook tot uiting in de vereniging van meer dan 180 verschillende specialistische ambachten die de in de Zwitserse Vallée de Joux gevestigde manufactuur onder één dak verenigt: elke stap in het proces, van ontwerp tot fabricage, montage en versiering, wordt hier uitgevoerd door ervaren vakmensen die verenigd zijn door een gemeenschappelijke passie voor eersteklas horloges.

Koop Jaeger-LeCoultre nieuw of tweedehands bij CHRONEXT

Bij CHRONEXT bieden we u, behalve de Master Geographic-collectie, ook een ruime keuze aan andere horloges van Jaeger-LeCoultre en van talloze andere luxemerken - nieuw of tweedehands. Alle modellen worden vooraf in onze meesterwerkplaats uitvoerig gecontroleerd op hun werking, echtheid en hun toestand. We verzenden alleen in de originele verpakking en met een certificaat van echtheid.