Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Gebruikte Cartier horloges

Soort

Ballon Bleu tot Tank: adembenemende verscheidenheid aan gebruikte Cartier-horloges

Cartier staat bekend om zijn elegante sieraden en prachtige accessoires. Maar ook de stijlvolle horloges van het Parijse bedrijf behoren tot de crème de la crème van de branche. Modellen zoals Santos, Pasha en Tank dragen ongetwijfeld bij aan het fascinerende succesverhaal van het bedrijf en staan ​​voor tijdloze elegantie.

Bij CHRONEXT zijn de luxe horloges bijzonder populair. Bekijk onze online shop en ontdek onze grote selectie van deze fabrikant uit Parijs. Als u interesse heeft voor een gebruikt Cartier horloge, dan vindt u deze bij ons beslist en kunt u bovendien een geweldige deal sluiten. Ontdek nu gebruikte horloges tegen onverslaanbare prijzen en kom alles te weten over de voordelen van gecertificeerde tweedehands horloges.

Einde productie: waarom u een tweedehands Cartier-horloge zou moeten kopen

Sommige referenties van felbegeerde Cartier-collecties worden niet meer geproduceerd en zijn alleen nog maar beschikbaar op de markt voor gebruikte horloges. Bijvoorbeeld het elegante dameshorloge Miss Pasha (referentie W3140008) en de felbegeerde herenhorloges Cartier Pasha Seatimer (referentie W31080M7) en Cartier Pasha Seatimer Chronograph (referentie W31088U2). Dankzij de gebruikelijke hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en de zeer nauwkeurige afwerking, kunt u decennia later nog steeds genieten van een gebruikt Cartier-horloge.

Cartier-horloges bij CHRONEXT

Cartier staat bekend om zijn elegante sieraden en prachtige accessoires. Maar ook de stijlvolle horloges van het Parijse bedrijf behoren tot de crème de la crème van de branche. Modellen zoals Santos, Pasha en Tank dragen ongetwijfeld bij aan het fascinerende succesverhaal van het bedrijf en staan ​​voor tijdloze elegantie. Ook bij CHRONEXT zijn de luxe horloges bijzonder populair. Als u geïnteresseerd bent in een gebruikt Cartier horloge, dan vindt u deze zeker in het grote aanbod in onze online shop.

Nummer 1) Cartier Ballon Bleu

De Cartier Ballon Bleu de Cartier is een van de bekendste horloges van de Parijse juwelier en valt op door zijn onconventionele design. Het handelsmerk van de lijn, de blauwe saffier cabochon (""de blauwe ballon""), is stijlvol geënsceneerd op de opwindkroon en geeft het luchtige ontwerp van het klassieke horloge zijn heel bijzondere charme. Als u besluit een gebruikt Cartier-horloge te kopen, kunt u bij CHRONEXT modellen uit het Ballon Bleu-assortiment kopen vanaf een prijs van 3490 euro.

Nummer 2) Cartier Pasha

De Cartier Pasha werd in 1932 ontworpen op verzoek van de sultan van Marrakech en was het eerste waterdichte horloge van Cartier. Kenmerkend voor het model is de ronde kast met de vier cijfers (12, 3, 6, 9). De eenvoudige elegantie en eersteklas precisie overtuigen talloze beroemdheden: bokslegende Mike Tyson en mode-icoon Ashley Olsen zweren bij de Cartier Pasha. Een gebruikt Pasha Cartier horloge koopt u bij ons al vanaf 1340 euro.

Nummer 3) Cartier Santos

Een uurwerk met een rijke geschiedenis: met de Cartier Santos lanceerde Cartier in 1904 niet alleen het eerste herenhorloge, maar ook het eerste pilotenhorloge uit Parijs. Het model is ontworpen voor de beroemde piloot Alberto Santos-Dumont en valt op door zijn hoge herkenningswaarde - de vierkante kast en de opvallende schroeven rond de wijzerplaat zijn kenmerkend voor het legendarische ontwerp. Afhankelijk van de referentie kunt u bij ons een gebruikt Santos Cartier horloge kopen vanaf 1690 euro.

U wilt een tweedehands Cartier-horloge verkopen?

Als u uw gebruikte Cartier-horloge wilt verkopen, zijn wij bij CHRONEXT de juiste contactpersoon voor u. Naast het kopen van gebruikte, gloednieuwe en vintage luxe horloges, bieden wij u ook aan om uw horloge te verkopen. Meer informatie over onze service vindt u op onze homepage. Als alternatief beantwoordt ons ervaren verkoop- en serviceteam graag al uw vragen per telefoon, e-mail of live-chat.

Groot assortiment voor mannen en vrouwen

Horloges van Cartier zijn niet alleen ontworpen voor damespolsen. Integendeel - veel van de modellen bieden variaties voor mannen of zijn uniseks, zoals de felbegeerde Pasha-modellen. Bij CHRONEXT vindt u een grote selectie gebruikte, nieuwe en vintage Cartier horloges voor dames en heren.