Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Zenith Captain

Met een uitstekende combinatie van functionaliteit en mannelijk design zijn de vijf Zenith Captain-modellen de perfecte metgezellen voor om de pols. Met functies als een stopwatch, jaarkalender, weergave van een tweede tijdzone of maanfasekalender inspireren zij als ware meesterwerken van de horlogemakerkunst.

Sorry, we hebben momenteel geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Zenith Captain met El Primo-kaliber

Met een uitstekende combinatie van functionaliteit en mannelijk design zijn de vijf Zenith Captain-modellen de perfecte metgezellen voor om de pols. Met functies als een stopwatch, jaarkalender, weergave van een tweede tijdzone of maanfasekalender inspireren zij als ware meesterwerken van de horlogemakerkunst.

El Primero: Het legendarische Zenith-kaliber

Met de Zenith Captain-collectie heeft Zenith een horlogerie gecreëerd die de geest van avontuur, de drang om te ontdekken, moed en ambitie belichaamt. Om een maximale precisie en betrouwbaarheid te garanderen, rust Zenith zijn chronografen uit met het beproefde El Primero-kaliber - de snelle oscillator met automatische opwinding is het meest precieze in serie geproduceerde uurwerk aller tijden, met bewegingen elke tiende van een seconde. De andere herenhorloges dragen het niet minder krachtige Elite-kaliber. Alle onderdelen van het uurwerk worden onder één dak geproduceerd in de Zwitserse Zenith manufactuur: Met deze nieuwe vorm van horlogemaken bracht Zenith al in de 19e eeuw een revolutie teweeg in de internationale horloge-industrie. De horloges in de Captain-collectie verrassen met een geraffineerde verscheidenheid en lijken aan bijna elke wens van de liefhebber te voldoen.

Zenith Captain Winsor Annual Calender: Uurwerk met jaarkalender

Met de Zenith Captain Winsor Annual Calendar Chronograph wordt u de meester van de tijd: het model is een uurwerk en jaarkalender tegelijk, dus het heeft een stopfunctie en een datumaanduiding. De chronograaf is uitgerust met het legendarische Zenith-kaliber El Primero 4054 met automatische opwinding en maakt indruk met 36.000 trillingen per uur, evenals een uitstekende gangreserve van meer dan 50 uur. De kalenderfunctie van dit horloge is een technologisch hoogstandje: een ingewikkeld mechanisme beweegt drie schijven met datum-, weekdag- en maandaanduidingen, zodat de huidige datum altijd van de wijzerplaat kan worden afgelezen. De jaarkalender hoeft maar één keer per jaar opnieuw ingesteld te worden. Naast de perfecte functionaliteit inspireert de Zenith Captain Winsor Annual Calender ook met zijn volmaakte design: het embleem van het merk met de ster direct onder de 12, de grote Arabische cijfers of indexcijfers en de lange wijzers die aan een kompas doen denken, vertellen van een geest van avontuur en grenzeloze vrijheid. Met zes verschillende variaties van de Captain Winsor Annual Calender biedt Zenith een verscheidenheid aan ontwerpen die elke avonturier zullen bekoren. Het model is het resultaat van een samenwerking tussen Zenith en het horlogemuseum 'Musée International d'Horlogerie' in het Zwitserse stadje Chaux-de-Fonds.

Zenith Captain Chronograph: Onvergelijkbaar nauwkeurige chronograaf

De Zenith Captain Chronograph is ook uitgerust met het zeer krachtige El Primero uurwerk, een van de meest indrukwekkende innovaties van Zenith. De seconde- en chronograafwijzers bewegen in stappen van tienden van seconden, waardoor deze chronograaf onvergelijkbaar nauwkeurig is. Behalve de stopfunctie heeft het model ook een datumaanduiding op 6 uur en een kleine secondewijzer op 9 uur. De Zenith Captain Chronograph is verkrijgbaar in drie versies die punten scoren met individuele materiaal- en kleurencombinaties. Het model met roestvrijstalen kast is verkrijgbaar met een zilveren wijzerplaat en gouden wijzers en indexen, en met zilveren wijzers en indexen op een zwarte wijzerplaat. De variant met een roségouden kast heeft een zeer traditionele uitstraling. De diameter van alle horloges van dit type is 42 millimeter.

Zenith Captain Moonphase: Wat is de stand van de maan vandaag?

Volle maan, halve maan of nieuwe maan - met de Zenith Captain Moonphase heeft u altijd de fasen van de maan in beeld. De liefdevol vormgegeven maanfaseweergave bevindt zich op de wijzerplaat op 6 uur. Een datumaanduiding en kleine secondewijzer maken ook deel uit van de verkleinde wijzerplaat. Het Elite 691 zelfopwindend uurwerk is verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van het uurwerk. Met een frequentie van 28.800 trillingen per uur heeft het krachtige kaliber een gangreserve van meer dan 50 uur. De kast van 40 millimeter van de Zenith Captain Moonphase is verkrijgbaar in roestvrij staal of roségoud. De wijzers en indexen op de met satijn afgewerkte zilveren wijzerplaat zijn in bijpassend zilver of goud.

Zenith Captain Power Reserve: Met praktische gangreserve-indicator

Het uurwerk Elite 658 in de Zenith Captain Power Reserve heeft een gangreserve van meer dan 50 uur. Dankzij de praktische gangreserve-indicator kan de drager op elk moment aflezen wanneer het polshorloge weer opgewonden moet worden. Een datumaanduiding en kleine seconden zijn andere nuttige functies. Bovendien maakt het model indruk met zijn minimalistische vormgeving: de nadruk ligt op de grote zilverkleurige indexen en blauwe wijzers, en op de delicate aanduiding van de kleine seconden en de gangreserve. De zilveren wijzerplaat van het horloge schittert in combinatie met de roségouden en roestvrijstalen kast. Deze laatste variant is ook verkrijgbaar met een grijze wijzerplaat.

Zenith Captain Dual Time: Voor frequente reizigers

Elke dag in een ander deel van de wereld - de dragers van de Zenith Captain houden altijd de actuele tijd in de gaten. Want dit polshorloge is niet alleen bijzonder nauwkeurig en betrouwbaar dankzij het krachtige Elite 682-uurwerk, maar toont ook een tweede tijdzone op de buitenste ring. Een extra datumaanduiding en een kleine secondewijzer op 9 uur maken van dit model de perfecte uitrusting voor frequente reizigers. Maar het is niet alleen met zijn technologie dat de Zenith Captain Dual Time opvalt: de zilverkleurige wijzerplaat met guilloché, de opvallende diamanten indexcijfers en de karakteristieke blauwe secondewijzer maken van dit elegante polshorloge een blikvanger.

Zenith Captain

Met de vele variaties van de Zenith Captain-horloges komt de fabrikant tegemoet aan de veelzijdige eisen van zijn klanten. Want elk afzonderlijk model maakt niet alleen indruk met zijn bijzondere functies, maar ook met een scala aan materialen, kleuren en uitvoeringen. Zo zijn bijvoorbeeld robuust roestvrij staal of elegant roségoud beschikbaar als hoogwaardige materialen voor de kast. Voor de wijzerplaat kunt u kiezen uit klassieke kleuren, zoals zilver of wit, of meer opvallende kleurstellingen in zwart, grijs of krachtig blauw. Bovendien valt elk model in de Zenith Captain-collectie op door zijn eigen unieke wijzerplaatontwerp: ingetogen, zoals bij de Zenith Captain Power Reserve, of met grote Arabische cijfers en opvallende totalisators, zoals bij de Captain Winsor Annual Calendar; de Zenith Captain heeft vele gezichten, maar blijft altijd trouw aan zijn kenmerkende stijl.

Eenvoudig luxehorloges kopen & verkopen: Zenith Capitain bij CHRONEXT

Bij CHRONEXT kunt u niet alleen hoogwaardige horloges zoals de Zenith Captain online kopen, maar ze ook verkopen. Met onze jarenlange ervaring in de handel van luxehorloges, zullen wij u uitgebreid adviseren en u helpen om de best mogelijke verkoopprijs te bereiken. Inruil, commissie of directe verkoop - neem contact met ons op en wij zullen u graag adviseren over uw mogelijkheden. U kunt ook ons korte online formulier invullen om uw Zenith Captain-model te verkopen. Wij zullen binnen een paar dagen contact met u opnemen.