Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Breitling Chronospace

De Breitling Chronospace sluit aan bij de mannelijke en zeer functionele militaire vliegeniershouding van de Zwitserse fabrikant. De toolwatch biedt talrijke functies die verzekerd worden door de digitale vensters. Deze omvatten onder andere: - Chronograph - Tweede tijdzone - Timer - Alarm/wekker - Minutenherhaling - Kalender

Sorry, we hebben momenteel geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Breitling Chronospace : Toolwatch en Tausendsassa

De Breitling Chronospace sluit aan bij de mannelijke en zeer functionele militaire vliegeniershouding van de Zwitserse fabrikant. De toolwatch biedt talrijke functies die verzekerd worden door de digitale vensters. Deze omvatten onder andere:

- Chronograph

- Tweede tijdzone

- Timer

- Alarm/wekker

- Minutenherhaling

- Kalender

Verreweg de meeste Breitling Chronospace-modellen worden aangedreven door SuperQuartz-kalibers, dat zijn thermogecompenseerde chronometeruurwerken met uitzonderlijk hoge precisie. Behalve Breitling Chronospace-kwartshorloges zijn er ook mechanisch aangedreven modellen, zoals de Breitling Chronospace Automatic. Dit horloge was uitgerust met het klassieke chronograafkaliber B23.

Breitling Chronospace Military, Evo Night Mission en 1884

Tot de populairste modellen in de collectie behoren de Breitling Chronospace Military - gekenmerkt door zijn stadse stijl in uniform zwart - en de Breitling Evo Night Mission met een blauwe wijzerplaat. De laatste heeft geen digitale displays, maar een klassieke SuperQuartz chronograaf. Ook de Breitling Chronospace 1884 geniet grote populariteit: het eenvoudige model is verkrijgbaar tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.

Breitling Chronospace kopen bij CHRONEXT

Breitling Chronospace-prijzen variëren afhankelijk van het model en de conditie: een model tweedehands kopen, bijvoorbeeld, biedt u grote prijsvoordelen. CHRONEXT biedt ook zeldzame, duurdere modellen uit de Breitling Chronospace-collectie aan, maar ook eenvoudige instapmodellen tegen bijzonder eerlijke prijzen. In onze online shop vindt u een enorme keuze aan Breitling-horloges voor onmiddellijke levering. Dankzij onze CHRONEXT-garantie van 24 maanden is het kopen van nieuwe, tweedehands evenals vintage modellen 100 procent veilig en gemakkelijk voor je. Probeer het uit! We kijken ernaar uit u te helpen het horloge van uw dromen te vinden.