Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Omega dameshorloges

Soort

Vrouwelijke verscheidenheid: een Omega-dameshorloge is altijd de juiste keuze

Bij CHRONEXT vindt u een zorgvuldig geselecteerd assortiment van meer dan 400 Omega-dameshorloges. Of het nu goud, zilver of rosé is. Of het nu een kwarts- of automatisch uurwerk is - bekijk de verscheidenheid van schitterende dameshorloges en laat u inspireren door de unieke wereld van Omega. Afhankelijk van de referentie en het model, kunt u een model van Omega in onze winkel verhoudingsgewijs goedkoop krijgen vanaf 1.190 euro. Ontdek nu ons ruime assortiment en verzeker u van uw nieuwe Omega-dameshorloge.

Van Alpha tot Omega: de diversiteit van de collectie van de Zwitserse fabrikant

Pure perfectie: de mechanische creaties van Omega zijn onmisbaar in de horloge-industrie en belichamen het toppunt van precisie en perfectie. Naast de sterke herencollecties van Omega, zoals de Speedmaster- en Seamaster-series, biedt het Zwitserse horlogemerk ook een adembenemende verscheidenheid aan dameshorloges. De dameshorloges van Omega zijn geen nicheproduct, maar hebben een beslissende invloed op het boeiende succesverhaal van het bedrijf. Of het nu Omega Constellation of De Ville is - met een Omega-dameshorloge geniet u altijd van verschillende wijzerplaten en materialen en profiteert u van eersteklas Zwitsers horlogemakerswerk. Dompel u onder in de wereld van Omega.

Omega-dameshorloges op CHRONEXT

Dankzij de vernieuwingsdrang van het bedrijf is de productportefeuille van Omega bijzonder veelbelovend op het gebied van dameshorloges, en Omega-dameshorloges in goud zijn bijzonder populair. Ontdek onze twee best verkochte modellen en laat u betoveren door de verbluffende uniciteit van de horloges.

Omega Constellation

Met een horlogekast van 24, 27, 31 of 35 millimeter is de Omega Constellation een echte allrounder en bijzonder populair bij vrouwelijke horlogefans. Sinds de lancering in 1952 is de Constellation in de loop der jaren verschillende keren gewijzigd en geherinterpreteerd. Dankzij de verschillende modificaties van het Omega-dameshorloge in zilver, champagne, zwart, bruin, roodgoud met diamanten en wit parelmoer, zien de wijzerplaten er uitgesproken tijdloos en luxueus uit, zonder opdringerig te zijn.

Omega De Ville

Sinds de jaren 1960 is de Omega De Ville de perfecte avondmetgezel voor elke vrouw. Het eenvoudige ontwerp van de De Ville siert elke pols en maakt een onvergelijkbaar statement. In de loop der jaren heeft Omega verschillende varianten van de serie uitgebracht. Elk model onderscheidt zich door zijn eigen unieke charme en belichaamt een unieke samensmelting van elegantie en horlogerie. Het Omega-dameshorloge wordt aangeboden met zowel kwarts- als automatische uurwerken.