Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Rolex Date

De Rolex Date behoort tot de Oyster Perpetual-serie en vult het klassieke horloge met drie wijzers aan met de populaire en praktische datumaanduiding, inclusief een cyclopische loep met 2,5-voudige vergroting. Dankzij de kleine diameter van 34 of 36 millimeter is de Rolex Date bijzonder geschikt voor dames en heren met slanke polsen. Wie de voorkeur geeft aan een tijdloos design, zal dit sportieve en elegante model een geschikte metgezel vinden om elke dag te dragen.
Soort

Uw mening is belangrijk voor ons

Rolex Date

De Rolex Date behoort tot de Oyster Perpetual-serie en vult het klassieke horloge met drie wijzers aan met de populaire en praktische datumaanduiding, inclusief een cyclopische loep met 2,5-voudige vergroting.  Dankzij de kleine diameter van 34 of 36 millimeter is de Rolex Date bijzonder geschikt voor dames en heren met slanke polsen. Wie de voorkeur geeft aan een tijdloos design, zal dit sportieve en elegante model een geschikte metgezel vinden om elke dag te dragen.

Bij CHRONEXT kunt u een ruime selectie van de Date-collectie krijgen voor onmiddellijke levering. Of het nu gaat om een zwarte, zilveren of rosékleurige wijzerplaat: ontdek de verschillende varianten van de Rolex Date en verzeker u van het model van uw keuze tegen onklopbare prijzen. Gratis verzending wereldwijd inbegrepen.

Eigenschappen in een overzicht

- Datumaanduiding met cyclopische loep (2,5x vergroting) op drie uur.

- 34 of 36 millimeter kast diameter

- Verkrijgbaar in roestvrij staal, roestvrij staal/wit goud, roestvrij staal/leer

- Saffierglas of robuust acrylglas

- +/- twee seconden snelheidsafwijking per dag

- 48 uur gangreserve

- Facultatief: diamantindexen

Een metgezel voor dames en heren

Dankzij de kleine kastdiameter van 34 of 36 millimeter van de Rolex Date is het model ideaal voor slanke polsen. Wat de prijs betreft, varieert het horloge naargelang de referentie en de staat: een vintage Rolex Date is bij CHRONEXT te krijgen vanaf ongeveer 3.000 euro, terwijl nieuwe horloges tussen 7.000 en 8.200 euro kosten. De slimme deal: u betaalt meestal minder geld voor een tweedehands model uit de Date-collectie.

Welk horloge u ook kiest, bij CHRONEXT gaat elk model door de handen van onze gecertificeerde horlogemakers en wordt gecontroleerd op echtheid en kwaliteit. Dit wordt gegarandeerd door onze CHRONEXT-garantie van 24 maanden.

Rolex-horloges kopen en verkopen bij CHRONEXT

Bij CHRONEXT kunt u verschillende Date-modellen kopen - zowel nieuwe, tweedehands- als vintage modellen. In onze online shop vindt u het horloge van uw keuze tegen de door u gewenste voorwaarden. Overigens: tweedehands Rolex Date-horloges en vintage modellen bieden vaak een betere prijs dan een nieuw uurwerk. Omdat elk verkocht horloge op echtheid en kwaliteit wordt gecontroleerd door onze ervaren horlogemakers en ook wordt geleverd met onze CHRONEXT-garantie van 24 maanden, geniet u van maximale veiligheid.

U heeft ook de mogelijkheid om uw gebruikte Rolex Date te verkopen bij CHRONEXT. Onze specialisten geven u graag advies over uw mogelijkheden en helpen u de best mogelijke prijs te krijgen. Neem gewoon contact met ons op per telefoon, e-mail of via live-chat. Eventueel kunt u ons korte online formulier invullen. We nemen binnen een paar dagen contact met u op.