Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Registreren

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Minimaal 6 karakters

Heeft u al een account?
Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Patek Philippe Golden Ellipse

0 producten

Sorry, we hebben momenteel geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Uw mening is belangrijk voor ons

Meer dan 50 jaar Patek Philippe Golden Ellipse

Tijdloze luxe horloges zijn te herkennen aan het feit dat ze er nooit oud uitzien. De Patek Philippe Golden Ellipse is al sinds 1968 op de markt en is altijd een elegante klassieker geweest die zowel onopvallend als opvallend is. Een Patek Philippe Ellipse valt nooit op, maar blijft zeker in het geheugen hangen. Het horloge is sindsdien gegroeid van 27 x 32 millimeter tot een meer eigentijdse 34,5 x 39,5 millimeter, maar alle 28 referenties in de collectie hebben hun charmes.

De Patek Ellipse-prijs is vooral aantrekkelijk voor tweedehands en vintage modellen. Elk horloge dat we aanbieden - of het nu een Patek Philippe Golden Ellipse Vintage is, tweedehands of nieuw - wordt zorgvuldig geïnspecteerd door onze gecertificeerde horlogemakers en krijgt dan onze 24 maanden CHRONEXT-garantie. Zo geniet u van maximale veiligheid, zelfs met 50 jaar oude klassiekers.

Grote klassiekers: Patek Philippe Golden Ellipse in geelgoud

De oorspronkelijke versie van de Patek Philippe Ellipse uit 1968 (ref. 3548) had een geelgouden kast en armband; de wijzerplaat is donkerblauw. Hoewel er in de volgende decennia verschillende versies van het horloge waren in witgoud en platina, en ook een Patek Ellipse in roségoud, is de Gouden Ellipse 18K de grootste klassieker in de collectie.

De klassieker in detail

- Referentie: 3548

- Toestand: vintage (jaar 1968)

- Kast en armband: 18-karaats geelgoud

- Cijferblad: donkerblauw

Koop Patek Philippe Golden Ellipse bij CHRONEXT

Bezoek onze online shop en vind uw gewenste referentie van de Patek Philippe Golden Ellipse. Wij bieden u talrijke voordelen en exclusieve service bij de aankoop van uw luxehorloge. 24 maanden garantie plus fabrieksgarantie en gratis wereldwijde verzending zijn altijd inbegrepen. Ontdek een enorme selectie van meer dan 7.000 horloges die onmiddellijk geleverd kunnen worden en zeg vaarwel tegen vervelende wachtlijsten. Uw gewenste Patek Philippe Golden Ellipse arriveert binnen zeer korte tijd.