Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Cartier Ballon Bleu

De Ballon Bleu de Cartier is een van de bekendste horloges van de Parijse juwelier en valt op door zijn onconventionele design. De 'Ballon Bleu' - de blauwe ballon die de inspiratie vormde voor de naam van deze edele collectie - wordt gepresenteerd als een kostbare saffieren cabochon onder de opwindkroon. Deze luchtige uitstraling geeft de klok een heel eigen karakter.
Soort

Ballon Bleu de Cartier - Een wereldklassieker

De Ballon Bleu de Cartier is een van de bekendste horloges van de Parijse juwelier en valt op door zijn onconventionele design. De 'Ballon Bleu' - de blauwe ballon die de inspiratie vormde voor de naam van deze edele collectie - wordt gepresenteerd als een kostbare saffieren cabochon onder de opwindkroon. Deze luchtige uitstraling geeft de klok een heel eigen karakter.

Bij CHRONEXT vindt u een grote selectie van Cartier Ballon Bleu tegen eerlijke prijzen. Roestvrij staal of roségoud, Romeinse cijfers of diamanten indexen: u vindt het ontwerp van uw voorkeur in onze online shop.

100% origineel: elk verkocht horloge is in onze eigen meesterwerkplaats op echtheid en kwaliteit gecontroleerd en wordt bovendien geleverd met een CHRONEXT-garantie van 24 maanden. Maximale veiligheid gegarandeerd.

Elegantie met een opvallende kroon

Als een blauwe saffierster aan het firmament van de horlogehemel inspireert de Ballon Bleu de Cartier-collectie met exquise dameshorloges en herenhorloges. Het kenmerk van de lijn: de blauwe saffieren cabochon op de opwindkroon, die ook andere horlogemodellen van Cartier siert, komt hier stijlvol tot zijn recht en doet de naam van de collectie alle eer aan. Een boog van edelmetaal nestelt zich rond de saffierkroon voor een mooie look en bescherming. Dit extravagante ontwerp geeft het horloge zijn individuele karakter.

Met hun slanke en licht gebogen kast hebben de horloges in de lijn een luchtige, casual uitstraling. De wijzerplaat met een fijngesneden decoratie en de wijzers in een elegante zwaardvorm maken de elegante look compleet. De wijzerplaat met een fijngesneden decoratie en de wijzers in een elegante zwaardvorm maken de elegante look compleet. Het herenhorloge en het dameshorloge van Cartier presenteren zich als decoratieve luxe voor elke dag. In de nieuwe secundaire Ballon Blanc-lijn worden de horloges voor veeleisende dames uitgebreid met een delicate toets van stralende, heldere tinten.

Ballon Bleu de Cartier

Gezien de lange geschiedenis van het traditionele Cartier huis, is Ballon Bleu een relatief jonge collectie. Toch is hij er in korte tijd in geslaagd een moderne klassieker en een horlogefavoriet te worden. Sinds 2006 maken de Ballon Bleu-dameshorloges deel uit van de Cartier-collectie, net als de Ballon Bleu-herenhorloges. De horlogelijn maakt het mogelijk zelfs slanke polsen te tooien met een luxueus Cartier-horloge. De grote, Romeinse cijfers presenteren zich met een duidelijke lijn in de ronde wijzerplaat, die desondanks elegant en niet overladen overkomt. Zo kunnen de Ballon Bleu-horloges een edele aanvulling vormen op zowel een mooi driedelig pak als een elegante jurk.

Ballon Bleu dameshorloge van Cartier

Cartier werd al in 1847 in Frankrijk opgericht als juwelenatelier. In 1902 werd het eerste filiaal in Engeland geopend. Hier werden al snel contacten gelegd met het Engelse koningshuis, want Cartier kon optimaal voldoen aan de hoge eisen van de royals. Zo werd Cartier uiteindelijk hofleverancier. Met juwelen en horloges voor de koninklijke familie, begeleidt Cartier de elegante outfits altijd op een passende en individuele manier tegelijk. Dameshorloges en herenhorloges genieten dus al vele jaren een grote populariteit bij de royals.

Het is dan ook geen verrassing dat de toekomstige koningin Kate, hertogin van Cambridge, een modieuze dame is die haar voorbeeld volgt bij haar beroemde schoonmoeder, prinses Diana. Ze staat bekend om haar individuele stijl en draagt ook vaak een elegant dameshorloge - de Ballon Bleu de Cartier. Met dit eenvoudige en elegante dameshorloge van Cartier doet de hertogin van Cambridge haar naam als stijlicoon van de Britse koninklijke familie alle eer aan.

De diversiteit van de Ballon Bleu de Cartier-collectie

De Ballon Bleu de Cartier-collectie omvat een breed scala aan unieke modellen als dameshorloges en herenhorloges. Het totaalbeeld van de edele collectie bestaat uit dames- en herenhorloges met een verscheidenheid aan uitvoeringen en maten: de Ballon Bleu 28 millimeter (ref. W69010Z4 o.a.) en Ballon Bleu 33 Millimeter (ref. W6920084 o.a.) modellen als kleinere armbandhorloges. Grotere modellen zijn de Ballon Bleu 42 millimeter (ref. W6920042 o.a.) en 46 millimeter (ref. W6920054 o.a.) met groot cijferblad. De Ballon Bleu 36 millimeter modellen (ref. W6920046)-reeks, waarin grote dameshorloges en slanke herenhorloges naast elkaar schitteren. De vormgeving van de horloges in de Ballon Bleu de Cartier-collectie is gevarieerd. De polshorloges maken indruk met roestvrij staal van hoge kwaliteit, geelgoud en witgoud, en ook in platina. De Ballon Bleu Chronograaf (ref. W6920076) inspireert horlogeliefhebbers.

Cartier Ballon Bleu bij CHRONEXT kopen

Bij CHRONEXT vindt u een ruime keuze aan Cartier-horloges tegen aantrekkelijke prijzen. De legendarische Cartier Ballon Bleu-collectie is ook vertegenwoordigd in onze online shop. Verzeker uzelf van de wereldklassieker van de Franse firma en geniet van onze exclusieve service. Gratis verzending wereldwijd inbegrepen.