Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Gebruikte Omega horloges

Soort

De diversiteit van gebruikte Omega-horloges

Omega produceert al sinds 1848 horloges van de hoogste perfectie en wordt wereldwijd beschouwd als het toppunt van perfectie. Op aarde of op de maan - menig model van de fabriek is de geschiedenis ingegaan. De boeiende bedrijfsgeschiedenis van Omega boeit horlogeliefhebbers over de hele wereld. Dankzij de eersteklas kwaliteit zijn de modellen bestand tegen elk avontuur en zult u ook jarenlang plezier hebben van de mechanische horlogecreaties van tweedehands Omega. Zelfs de populairste geheim agent 007 en NASA-astronauten zweren bij de Zwitserse makelij.

De collectie van Omega is even divers als verbluffend. Bij CHRONEXT vindt u een ruime keuze aan nieuwe, vintage en tweedehands Omega-horloges. Als u op zoek bent naar de beste deal, zijn de tweedehands modellen van Omega zeker een kijkje waard. Bij ons komt u alles te weten over de voordelen van Certified Pre-Owned horloges.

Horloges van Omega tweedehands bij CHRONEXT

Een mooie Omega De Ville of een klassieke Omega Constellation is altijd een stijlvolle keuze. Bij CHRONEXT komen er echter nog twee andere bestsellers bij - deze horloges zijn bijzonder populair en hebben verzamelaarspotentieel:

Plaats 1) Omega Seamaster

Of het nu Aqua Terra, Diver 300 M of Planet Ocean is: de Omega Seamaster is een legende onder de duikhorloges. Sportief, elegant design gecombineerd met uitstekende technologie: zelfs de populairste gentleman van Groot-Brittannië, James Bond 007, gebruikt een Omega Seamaster Aqua Terra in films als Skyfall en Spectre. In onze winkel kunt u gebruikte modellen van de Seamaster van Omega kopen voor slechts 1.330 euro.

Plaats 2) Omega Speedmaster

Moonwatch, maanhorloge of Speedy: de Omega Speedmaster heeft vele bijnamen en is echt een van de beroemdste horloges aller tijden. Dankzij hun boeiende geschiedenis genieten de modellen ook vandaag nog van een maximale populariteit - en terecht: met de tachymeter-schaalverdeling op de lunette is de Speedmaster een allround talent. Afhankelijk van de referentie zijn gebruikte modellen van de Speedmaster van Omega bij CHRONEXT al vanaf 1.990 euro te krijgen.

U wilt uw tweedehands Omega-horloge verkopen?

Als u geen tweedehands Omega wilt kopen, maar liever wilt verkopen, bent u bij CHRONEXT aan het juiste adres. Op ons online platform bieden wij zowel de aan- als verkoop van tweedehands en gloednieuwe luxehorloges aan. Meer informatie over dit onderwerp vindt u op onze homepage. U kunt ook contact opnemen met ons toegewijde Sales & Service Team per telefoon, e-mail of via onze live-chat.

Speciale edities en zeldzame referenties: de Omega Speedmaster

In de jaren 1960 ging de NASA op zoek naar het perfecte horloge voor haar astronauten en onderwierp verschillende modellen aan talrijke duurtesten. Alleen de Omega Speedmaster trotseerde deze uitdagingen en werd goedgekeurd voor de ruimtevaart. In juli 1969 steeg de Speedmaster op in de ruimte met de bemanning van de Apollo 11 en schreef geschiedenis. Vandaag fascineert de Moonwatch nog steeds horlogeliefhebbers over de hele wereld met zijn adembenemende verleden.

In de loop der jaren zijn er verschillende speciale edities uitgebracht ter ere van de Speedmaster. Pas bij het 50-jarig jubileum in juli 2019 werd de innovatieve referentie 310.60.42.50.99.001 met unieke 'Moonshine Gold'-legering gelanceerd. Als u op zoek bent naar een model uit een van de beperkte edities, is het de moeite waard een tweedehands horloge van Omega te kopen. Met meer dan 7.000 horloges heeft CHRONEXT het grootste online-assortiment van Europa - u vindt hier zeker wat u zoekt.