Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Horloges in grote selectie

Soort

Fascinerende horloges: hoogwaardige modellen tegen een eerlijke prijs kopen

Horloges zijn veel meer dan alleen maar tijdsaanduidingen. Naast kleine details en verfijnde technieken getuigt ook de liefdevolle savoir-faire van pure passie voor de ambacht. Daarom werken bij ons gepassioneerde horlogeliefhebbers en experts.

Bij CHRONEXT kunt u tegen een aantrekkelijke prijs meer dan 7.000 gecertificeerde luxe horloges uit ons assortiment kopen. Met 49 gerenommeerde merken zoals Breitling, Rolex, Omega en Patek Philippe beschikken we over een breed productportfolio dat alle voorkeuren afdekt in verschillende prijscategorieën. Rolex Kermit of Rolex Batman – we bieden u een uitgebreid palet wereldwijd begeerde bestsellers aan voor onmiddellijke levering. Met ons behoren vervelende wachtlijsten in de branche voorgoed tot het verleden en kunt u profiteren van een zeer omvangrijke service: gratis en wereldwijde verzending en 14 dagen recht op retourzending zijn hierbij natuurlijk inbegrepen.

Echtheidsgarantie: in onze eigen meesterwerkplaats gaat elk afzonderlijk model door de handen van onze ervaren horlogemakers en wordt getest op authenticiteit en kwaliteit. Bovendien wordt elk horloge voorzien van een CHRONEXT-garantie van 24 maanden om uw aankoop zo veilig en gemakkelijk mogelijk te laten plaatsvinden. Nergens is het zo eenvoudig om online eersteklas horloges te kopen dan bij ons.

Fijne materialen, stijlvolle afwerking

Horloges van gerenommeerde merken uit Zwitserland, Duitsland of Italië blinken uit dankzij technische innovaties en maximale precisie. Op gebied van mechanische perfectie van horloges is het gebruik van de allerfijnste materialen en edelmetalen eveneens een doorslaggevend aspect. Naast stijlvolle gouden horloges van Rolex of fantastische roségouden modellen overtuigt de fabrikant uit Genève vooral door de kostbare platina horloges. Mocht u een voorkeur voor de charme van de afgelopen decennia hebben, dan belichaamt een Rolex bicolor horloge individualiteit en stijl. Met Omega vintage horloges draagt u tevens een authentiek stukje geschiedenis om uw pols.

Naast Rolex en Omega lanceerden door de jaren heen ook andere fabrikanten spannende modellen van een unieke materiaalmix: de roségouden horloges van Audemars Piguet zijn bijvoorbeeld tijdloze klassiekers en overtuigen door de horlogemakerskunst van Le Brassus. De collecties van Richard Mille behoren tot de kostbaarste horloges ter wereld en combineren op unieke luxe wijze verschillende materialen.

Eersteklas horlogemakerskunst wereldwijd

Natuurlijk komt de hoge kunst van de horlogemakerij niet noodzakelijkerwijs uit Zwitserland. Fabrikanten van andere landen kunnen zich zonder problemen meten met de Zwitserse kwaliteit en doen al tientallen jaren met succes mee op de markt. Met de Rallye chronografen van Sinn haalt u horloges van eersteklas Duits handwerkkunst in huis. De zeer uitgebreide collecties van Panerai belichamen het Italiaanse gevoel voor een elegant design in combinatie met technische finesse. Dankzij de hoge kwaliteit zijn gedragen Panerai-horloges een voordelig alternatief waar u een leven lang plezier van hebt. Dit en vele andere merken vindt u bij ons in de shop – tegen onverslaanbare prijzen en direct leverbaar.