Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Gebruikte Breitling horloges

Soort

Eerstklas kwaliteit: tweedehands horloges van Breitling - altijd een goede keuze

In de lucht of op de grond - het huis van Breitling staat voor chronometrische precisie en is een van de weinige en tegelijkertijd meest succesvolle onafhankelijke bedrijven in de Zwitserse horloge-industrie. De karakteristieke ontwerpen van de manufactuur uit Grenchen zijn ook zeer populair bij CHRONEXT, want juist op de tweedehandsmarkt voor luxehorloges kunt u de beste koopjes doen, of beperkte en stopgezette referenties op de kop tikken. In onze online shop vindt u een grote keuze aan gebruikte Breitling-horloges tegen aantrekkelijke prijzen. Ontdek meer.

Tweedehands horloges van Breitling bij CHRONEXT

De unieke, onderscheidende horloges van Breitling behoren tot de bestsellers op CHRONEXT. Als u geïnteresseerd bent in een model van het Zwitserse merk, is het zeker de moeite waard om eens op de tweedehandsmarkt te kijken. Wij stellen u onze best verkochte tweedehands Breitling-horloges voor.

1e plaats) Breitling Colt

De Breitling Colt is oorspronkelijk voor het leger ontwikkeld, maar het robuuste en imposant sportieve ontwerp verwijst nog steeds naar zijn oorsprong. De modellen in de serie bieden een betaalbare instap in de wereld van de fijne uurwerken en zijn verkrijgbaar met zowel het SuperQuartzTM uurwerk als het automatische kaliber. Bij CHRONEXT krijgt u de Colt van Breitling tweedehands vanaf 1.400 euro.

2e plaats 2) Breitling Navitimer

Een wereldklassieker: De Breitling Navitimer werd voor het eerst geïntroduceerd in 1952 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de luchtvaart. Maar het zijn niet alleen luchtvaartliefhebbers die vertrouwen hebben in het pilotenhorloge - horlogeverzamelaars over de hele wereld waarderen de rijke traditie en de functionaliteit van de chronograaf met hoog prestatievermogen. Kies voor een tweedehands horloge en u krijgt een slimme deal: U kunt de gebruikte Navitimer 8 B01 van Breitling al krijgen vanaf 4.380 euro.

3e plaats) Breitling Avenger

De Breitling Avenger is een horloge voor elke situatie en is bestand tegen talrijke uitdagingen. Dankzij zijn stevige, hoogwaardige constructie biedt het horloge maximale schokbestendigheid en precisie. Of het nu gaat om luchtvaart- of zeevaartkunde: De Avenger-serie bewijst deskundigheid in beide disciplines. De Avenger is verkrijgbaar als chronograaf, als high-performance duikhorloge of met een GMT-functie. De prijs van het Breitling tweedehands model begint bij 2.500 euro.

Wilt u een tweedehands Breitling verkopen?

Als u geen tweedehands Breitling wilt kopen, maar in plaats daarvan wilt verkopen, dan is CHRONEXT het juiste contact voor u. Bezoek onze homepage om meer te weten te komen over de verkoop van horloges of neem telefonisch of per e-mail contact op met ons toegewijde Sales & Service Team.

Slimme investering: Doorverkoopwaarde aan de hand van het voorbeeld van de Breitling Navitimer

De eersteklas kwaliteit en nauwkeurigheid van Breitling-horloges hebben een invloed op de doorverkoopwaarde van bepaalde modellen. Een tweedehands Navitimer van Breitling uit 1966, bijvoorbeeld, is vandaag meer waard dan de verkoopprijs in die tijd. Terwijl de Navitimer in 1966 voor 2.925 Amerikaanse dollar werd verkocht, was de tweedehands waarde van deze referentie 50 jaar later (2016) 3.400 Amerikaanse dollar.