Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

CHRONEXT, opgericht in 2013, is het eerste digitale platform voor het kopen en verkopen van luxe horloges. Vandaag de dag is het bedrijf gevestigd in Zug, Zwitserland, een van de toonaangevende aanbieders van CPO (Certified Pre-Owned) en vintage horloges. Naast haar kernactiviteit in online verkoop, exploiteert CHRONEXT nu ook exclusieve stationaire boetieks / lounges op locaties over de hele wereld.

CHRONEXT combineert het gemak van een webshop met de eersteklas service van een boetiek en ondersteunt haar klanten in alle fasen van de aankoop en het bezit van een luxe horloge. Zowel online als offline garanderen wij een winkelervaring op het hoogste niveau.

Dankzij het hybride bedrijfsmodel kunnen we zowel onze eigen voorraad als voorraad van fabrikanten, detailhandelaren en particuliere leveranciers aanbieden. CHRONEXT is verantwoordelijk voor de controle van het gehele proces, dat wordt gewaarborgd door een team van ongeveer 10 in-house horlogemakers. Zij controleren elk horloge in 17 stappen op echtheid en kwaliteit en geven vervolgens een CHRONEXT-garantie van 24 maanden.

Gedreven door een visie om de wereld van luxe horloges toegankelijker te maken, heeft CHRONEXT tot op heden meer dan 175.000 klanten in meer dan 60 landen geholpen met kopen en verkopen.

91.134
Tevreden klanten
93 %
beoordelen ons als "Uitstekend
49.147
Horloges in ontvangst nemen bij CHRONEXT lounges
10
Eigen horlogemakers
70
gepassioneerde CHRONEXT-medewerkers
25.240
Glazen champagne geserveerd aan klanten
CHRONEXT garandeert de authenticiteit van elk verkocht horloge en biedt u een eersteklas service van ons eigen team van horlogemakers.— Frederike Knop (CEO)

Uw voordelen bij CHRONEXT

Gegarandeerde echtheid
Alle horloges worden door gecertificeerde CHRONEXT-horlogemakers gecontroleerd en vervolgens gedekt door onze CHRONEXT-garantie van 24 maanden
Enorme keuze
Meer dan 7.000 luxe horloges van 49 merken online verkrijgbaar. Zonder wachtlijst
Individueel advies
Wij zijn uw contractuele partner en verwijzen u niet door naar externe handelaars
Gratis levering
Gratis verzending wereldwijd, inclusief 14 dagen retourbeleid. Wij zullen het volledige aankoopbedrag terugbetalen zonder vragen te stellen
Persoonlijke afhaling
Als u wilt, kunt u uw horloge afhalen in een CHRONEXT-lounge naar keuze of gebruik maken van onze vrijblijvende passervice voor alle direct beschikbare modellen. U betaalt alleen dat wat u houdt

Certificering in de CHRONEXT-masterworkshop

Welkom in het hart van CHRONEXT. Krijg een inkijkje in onze 350 vierkante meter grote meesterwerkplaats en leer meer over het authenticatieproces van onze horlogemakers

CHRONEXT-managementteam

Het succes van CHRONEXT wordt bepaald door een divers en toegewijd team van horlogeliefhebbers. Gedreven door een gedeelde visie om de wereld van luxe horloges toegankelijker te maken, een uitzonderlijke klantervaring te bieden en een leider te worden in de online luxe goederen sector, creëert CHRONEXT het volgende generatie luxe horloge ecosysteem.

Vind een CHRONEXT-lounge in uw buurt

Ontvang een overzicht van de adressen en openingstijden van onze wereldwijde CHRONEXT-lounges

Voor persinformatie

Carrière

Op zoek naar nieuwe uitdagingen? CHRONEXT is een snel groeiend bedrijf en zoekt ambitieus talent om het digitale platform voor het kopen, verkopen en bezitten van luxe horloges mee vorm te geven. Wij bieden boeiende verantwoordelijkheidsgebieden in een internationale omgeving. Meer informatie en actuele vacatures in ons carrièreportaal