Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Omega Seamaster

De Seamaster van Omega, die voor het eerst werd gelanceerd in 1948, is een van de meest invloedrijke duikhorloges ter wereld en overtuigt dankzij het uitzonderlijk brede assortiment. Driewijzer-horloge of chronograaf, limited edition of voordelig quartz horloge: een Omega Seamaster is in iedere prijsklasse te vinden en biedt voor elke smaak het juiste model. Al jaren zweert zelfs de populairste geheime agent van Groot-Brittannië bij het model van de Zwitserse fabrikant. En terecht – naast het klassiek-sportieve ontwerp ontvangt u met de METAS-certificering een horloge met de hoogste precisie.
Soort

Omega Seamaster – elegant duikhorloge met verwachte waardestijging

De Seamaster van Omega, die voor het eerst werd gelanceerd in 1948, is een van de meest invloedrijke duikhorloges ter wereld en overtuigt dankzij het uitzonderlijk brede assortiment. Driewijzer-horloge of chronograaf, limited edition of voordelig quartz horloge: een Omega Seamaster is in iedere prijsklasse te vinden en biedt voor elke smaak het juiste model. Al jaren zweert zelfs de populairste geheime agent van Groot-Brittannië bij het model van de Zwitserse fabrikant. En terecht – naast het klassiek-sportieve ontwerp ontvangt u met de METAS-certificering een horloge met de hoogste precisie.

Nieuw, tweedehands of vintage: bij CHRONEXT kunt u online een grote selectie van de gewilde Omega Seamaster-collecties lopen, tegen eerlijke prijzen en met een verwachte waardestijging. Ontdek nu ons cultmodel en laat u inspireren. 24 maanden CHRONEXT-garantie inclusief een echtheidscertificaat.

Voor profs & hobbysporters – de veelzijdigheid van een duikhorloge

Omega Seamaster Aqua Terra

De Omega Seamaster Aqua Terra representeert de perfecte symbiose van traditie en innovatie. Als solide duikhorloge is de Aqua Terra bestand tegen een waterdiepte tot 150 meter en onderscheidt zich sinds 2013 van de massa dankzij het innovatieve Co-Axial kaliber 8508. De referentie 231.10.42.21.01.002 is tot 1,5 Tesla (15.000 gauss) bestand tegen magneetvelden en zodoende nagenoeg het meest robuuste horloge ter wereld.

Omega Seamaster 300 Professional Diver

De Omega Seamaster 300 Professional Diver schittert wereldwijd met sportieve elegantie en is veelzijdig op gebied van design en functionaliteit. Handige GMT-functie, chronograaf of driewijzer-horloge: de Seamaster 300-collectie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Nieuwere referenties zijn uitgerust met het antimagnetische Co-Axial kaliber.

Omega Seamaster Planet Ocean

De Omega Seamaster Planet Ocean is in 2005 gelanceerd en behoort tot de nieuwste modellen van de serie. Het horloge is tot 600 meter waterdicht, is voorzien van het door Omega gepatenteerde Co-Axial echappement en het innovatieve heliumventiel.

Omega Seamaster Railmaster

De Omega Seamaster Railmaster is ooit ontworpen voor ingenieurs, wetenschappers en spoorwegingenieur en inmiddels vooral onder vintage liefhebbers zeer gewild. Tegenwoordig is de Railmaster niet meer in de catalogus van Omega te vinden en alleen nog verkrijgbaar op de tweedehandsmarkt. Bij CHRONEXT kunt u online een grote selectie direct leverbare Omega vintage horloges kopen tegen relatief gunstige prijzen.

Omega Seamaster Ploprof

Bij de in 1970 gepresenteerde Omega Seamaster Ploprof gaat het om een professioneel duikhorloge die tot 1.200 meter waterdicht is. Neopreenpak of smoking: het model met een tweezijdig draaibare bezel is in alle situaties een stijlvolle keuze voor uw pols.

Een investering die vruchten afwerpt

Horloges van Omega behoren weliswaar niet tot een klassiek 'investeringshorloge' maar toch wordt de prijsontwikkeling van de Seamaster de komende jaren als veelbelovend geclassificeerd. Positieve stijging: de prijs van een Omega Seamaster steeg tussen 2016 en 2018 met ongeveer 15 procent. Terwijl u enkele jaren geleden bij CHRONEXT 2.300 euro voor een Seamaster-model betaalde, bedroeg de gemiddelde prijs in 2018 tussen de 2.600 en 2.700 euro. De winst is nog te overzien, maar in de toekomst zou de waarde van een Seamaster van Omega verder kunnen stijgen.

Natuurlijk is de waardeontwikkeling niet te voorspellen. Wanneer echter de huidige ontwikkelingen van de horloge-industrie worden afgezet tegen die van het verleden, dan is een toekomstige prijsstijging niet uitgesloten. Ook de hoge kwaliteit van de Seamaster-horloges en de prestige van het merk spelen een belangrijke rol bij deze ontwikkeling.

Een horloge in elke prijsklasse: Co-Axial kaliber vs. quartz uurwerk

Het huis Omega staat wereldwijd bekend om de perfectie van z'n mechanische uurwerken en onderscheidt zich door talrijke COSC- en METAS-certificeringen. Het is dus niet verwonderlijk dat de Zwitserse fabrikant bij de Omega Seamaster-collecties vooral gebruikt maakt van mechanische kalibers. De uurwerken zijn uitgerust met het innovatieve Co-Axial echappement, waardoor de horloges aanzienlijk minder gevoelig zijn voor sterke schokken. Een robuust meesterwerk: daarnaast heeft de Co-Axial constructie minder smeermiddel nodig dankzij minder wrijving.

Wie op zoek is naar een voordeliger alternatief voor een mechanisch uurwerk, kan daarvoor prima uit de voeten met een quartz model van de Omega Seamaster-serie. De 28 millimeter grote Seamaster Diver 300 M voor dames biedt bijvoorbeeld een relatief voordelig alternatief. Ook voorziet Omega een aantal Aqua Terra 150-modellen van quartz-kalibers. Hier vindt u zowel klassieke dames- als herenhorloges.

Historische terugblik

In eerste instantie werd de Omega Seamaster ontworpen voor mannen, als functionele dress watch met een verbeterde waterdichtheid. In 1955 veranderde dit echter en deed het horloge zijn naam eer aan: last but not least zorgde de innovatieve rubberen afdichtring ervoor dat een prototype van de Omega Seamaster voor het eerst een waterdiepte tot 62,5 meter weerstond in Australische wateren.

Een jaar later maakte een Seamaster een ongewone reis over de Noord-Atlantische Oceaan met de Douglas DC 6: het horloge werd op de buitenkant van het vliegtuig bevestigd.

In 1957 lanceerde Omega de Seamaster 300 Professional. Deze is tot op de dag van vandaag in talrijke versies en herinterpretaties op de markt verkrijgbaar. Sindsdien kiezen talrijke professionele duikers voor een Seamaster-model, zoals het elite-onderdeel 'Special Boat Service' van de Koninklijke Marine of de beroemde zee-onderzoeker Jacques Cousteau. Andere modellen volgden en bewijzen steeds weer opnieuw de technische verfijningen.

Omega Seamaster online kopen en verkopen bij CHRONEXT

Bij CHRONEXT hebt u niet alleen de mogelijkheid om een Omega Seamaster tegen aantrekkelijke prijzen te kopen, maar u kunt uw model ook verkopen. Inruil, commissie of directe verkoop – wij bieden u diverse verkoopmogelijkheden en helpen u de best mogelijke deal te krijgen.

Als u hierin bent geïnteresseerd, kunt u telefonisch of per e-mail ontact met ons opnemen. U kunt ook gewoon ons online-formulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.