Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Rolex Oyster Perpetual

Niet voor niets is de Rolex Oyster Perpetual de favoriet van Formule 1-piloten - dit polshorloge is het summum van sportieve elegantie. Het wordt gekenmerkt door het klassieke ontwerp, de precisie en betrouwbaarheid. Ook in extreme situaties. De Oyster Perpetual was een van de eerste horloges die tot een diepte van 100 meter waterdicht waren. Het werd wereldberoemd toen de Engelse zwemster Mercedes Gleitze in 1927 het Kanaal overzwom - met een Rolex Oyster om haar pols.
Soort

Uw mening is belangrijk voor ons

Rolex Oyster Perpetual – precisie sinds 1927

Niet voor niets is de Rolex Oyster Perpetual de favoriet van Formule 1-piloten - dit polshorloge is het summum van sportieve elegantie. Het wordt gekenmerkt door het klassieke ontwerp, de precisie en betrouwbaarheid. Ook in extreme situaties. De Oyster Perpetual was een van de eerste horloges die tot een diepte van 100 meter waterdicht waren. Het werd wereldberoemd toen de Engelse zwemster Mercedes Gleitze in 1927 het Kanaal overzwom - met een Rolex Oyster om haar pols.

Waterdichtheid, zelfopwinding en bewezen kwaliteit

Elk model van Rolex heeft een aantal speciale kenmerken die het heel speciaal maken. Zo is de Rolex Oyster Perpetual het eerste waterdichte horloge in de geschiedenis. Tot op de dag van vandaag overtuigt de kast van de Oyster door de uitzonderlijke robuustheid. Daarnaast beschikken alle horloges van deze serie over een Perpetual-uurwerk met een automatisch mechanisch opwindsysteem. Dankzij dit uurwerk hoeft dit horloge bij het dagelijks dragen niet te worden opgewonden. Theoretisch gezien beschikt het dus over een eeuwig durende gangreserve, zoals de naam 'Perpetual' aangeeft.

De kast van roestvrij staal is zeer betrouwbaar en zorgt ervoor dat de Rolex Oyster Perpetual zonder problemen elke dag kan worden gedragen. Ook de armband van de Rolex Oyster Perpetual is karakteristiek. Het gaat om de Rolex Oyster armband die eind jaren dertig werd geïntroduceerd, en die wordt gekenmerkt door de optimale combinatie van esthetiek en functie.

Overzicht van de Oyster Perpetual-modellen

De modellen van de Oyster Perpetual-serie van Rolex hebben de klassieke esthetiek van de oorspronkelijke Rolex-horloges behouden en zijn daardoor zeer duidelijk herkenbaar. Klassieke elegantie wordt hier gecombineerd met de allerhoogste horlogemakers-precisie. De aantrekkelijke roestvrijstalen kast, het betrouwbare Perpetual-uurwerk met mechanische zelfopwinding en de gangnauwkeurigheid die voldoet aan de hoogste eisen van de Zwitserse chronometer overtuigen al die klanten die waarde hechten aan elegante en verfijnde esthetiek enerzijds en optimale en betrouwbare functie anderzijds. Ook de wijzerplaat wordt volledig door Rolex zelf gefabriceerd en overtuigt door hoogwaardig vakmanschap. De speciale Oyster-band is robuust en comfortabel en heeft bovendien een esthetische uitstraling. De Oyster Perpetual-serie omvat meerdere verschillende modellen. De uiteindelijke keuze maakt de Rolex-koper zelf en hangt af van de individuele smaak en eigen voorkeuren.

Lady Oyster Perpetual (referentie 176200)

Met een diameter van 31 millimeter is de Rolex Oyster Perpetual 31 kleiner en fijner dan het standaardmodel. Normaliter heeft de Oyster Perpetual een diameter van ongeveer 40 millimeter, maar voor diegene die een iets fijner horloge om de pols wilt, is de Oyster Perpetual 31 millimeter een uitstekende keuze.

Air-King (referentie 114200)

De Rolex Air-King werd oorspronkelijk vooral ontworpen voor piloten. Hoewel de diameter van 34 millimeter volgens de huidige maatstaven vrij klein en sierlijk is, was deze ten tijde van de ontwikkeling van de Air-King na de tweede Wereldoorlog ongewoon groot. Rolex bracht al tijdens de oorlog een aantal van deze grotere horloges op de markt. Deze hadden het voordeel dat de piloten op elk moment zonder problemen te tijd konden aflezen. Zelfs nu nog is de Air-King een zeer populair Rolex-model en door de relatief lage prijs ook zeer geschikt als instapmodel.

Oyster Perpetual Date (referentie 115200)

De Rolex Oyster Perpetual Date is het juiste polshorloge voor iedereen die naast de tijd ook altijd de datum willen kunnen aflezen vanaf hun pols. Ook dit model van de Oyster Perpetual-serie onderscheidt zich door de betrouwbare Oyster-kast, het nauwkeurige Rolex-uurwerk en de speciale Oyster-band.

Het klassieke instapmodel van Rolex

De Rolex Oyster Perpetual-lijn overtuigt niet alleen met een universeel design, maar ook met vriendelijke prijzen. Met hun minimalistische en tegelijkertijd tijdloze stijlelementen kunnen de horloges van deze serie voor een relatief lage prijs worden gekocht. De catalogusprijs is meestal rond de 5.000 euro. Daarmee schept de Oyster Perpetual-serie de perfecte voorwaarden voor de kennismaking met de prachtige wereld van Rolex en biedt een breed en veelzijdig assortiment instapmodellen.

Rolex Oyster Perpetual bij CHRONEXT

Bij CHRONEXT kunt u eersteklas uurwerken zoals de Rolex Oyster Perpetual kopen en verkopen. Wij staan u tijdens het gehele proces met raad en daad terzijde en helpen u de best mogelijke verkoopprijs te krijgen. Inruil, commissie of directe verkoop, neem contact met ons op via telefoon of e-mail en wij geven u graag advies over uw mogelijkheden. Eventueel kunt u voor de verkoop van uw Rolex Oyster Perpetual ons korte online-formulier invullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.