Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Cartier Calibre

De Calibre de Cartier is een herenhorloge waar haute horlogerie samenkomt met tijdloos design. De serie Calibre de Cartier bestaat uit drie lijnen: Calibre de Cartier Diver, Calibre de Cartier en Calibre de Cartier Chronograph. Het bijzondere aan deze modellen is hun interieur: zonder uitzondering zijn ze uitgerust met uurwerken die door Cartier zelf gemaakt zijn.
Soort

Calibre de Cartier: modellen en prijzen. Nieuw, tweedehands, vintage.

De Calibre de Cartier is een herenhorloge waar haute horlogerie samenkomt met tijdloos design. De serie Calibre de Cartier bestaat uit drie lijnen: Calibre de Cartier Diver, Calibre de Cartier en Calibre de Cartier Chronograph. Het bijzondere aan deze modellen is hun interieur: zonder uitzondering zijn ze uitgerust met uurwerken die door Cartier zelf gemaakt zijn.

De vernieuwing van het Calibre de Cartier: De geboorte van het eerste Cartier-kaliber

Met het Calibre de Cartier is Cartier er in 2010 voor het eerst in geslaagd een horlogecollectie te lanceren waarin een uurwerk tikt dat in zijn eigen fabriek ontwikkeld is - de 1904 MC. MC staat voor 'Manufacture Cartier' en het nummer verwijst naar de pioniersgeest van Louis Cartier. In 1904 ontwikkelde de kleinzoon van de stichter een van de eerste polshorloges van de moderne tijd voor zijn vriend Alberto Santos-Dumont.

Met het nieuwe kaliber 1904 MC opende het bedrijf een nieuw hoofdstuk in haar geschiedenis. Cartier positioneerde zich nu als een echte horlogefabrikant met zijn eerste eigen kaliber. Voorwaarde hiervoor is: ten minste 50 procent van de onderdelen van het uurwerk moeten intern ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd worden. Met uitzondering van de hoofdveer en de juwelen wordt alles aan het eerste zelfopwindende uurwerk van Cartier in eigen huis vervaardigd. Het kaliber maakt indruk met een gangreserve van 48 uur.

Veel beroemdheden waarderen de hoge horlogemakerijkunst die in de Calibre de Cartier-modellen tot uiting komt. Justin Timberlake en Ashton Kutcher behoren tot de gelukkige bezitters van dit elegante model en de stijlvolle Calibre de Cartier is ook te bewonderen om de pols van Ben Affleck.

Verfijnde verscheidenheid van modellen: Het vlaggenschip Calibre de Cartier

De stijl van de Calibre de Cartier wordt gekenmerkt door een bijzondere elegantie. De herenhorloges ontlenen hun inspiratie aan het klassieke ontwerp van het ronde horloge, maar herinterpreteren het op een nieuwe manier, waardoor ze in stijl opvallen. De collectie omvat 17 horloges, zodat elke horlogeliefhebber zijn persoonlijke favoriet kan kiezen in de serie Calibre de Cartier. Wat de materialen betreft, kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende versies van de Calibre de Cartier. Het Calibre de Cartier ref. W7100037, bijvoorbeeld, heeft een stalen kast en straalt elegantie en sportiviteit uit. Wie een bijzonder verfijnde afwerking wenst, zal de Calibre de Cartier ref. W7100040 op prijs stellen. Dit herenhorloge is gemaakt van rood goud en ziet er uiterst elegant uit om de pols. Wie de voorkeur geeft aan een roodgouden kast in combinatie met een leren band, vindt wat hij zoekt in de Calibre de Cartier ref. W7100007. Bij dit model wordt de roodgouden kast gecompleteerd door een bruin leren band.

De Calibre de Cartier Diver: De symbiose tussen een sportief duikershorloge en een elegant design van Cartier

Het Calibre de Cartier Diver combineert de voordelen van een authentiek duikershorloge met een luxueus design. Zowel hun uiterlijk als hun functie belichamen de unieke en in traditie gewortelde filosofie van Cartier. Het Calibre de Cartier Diver slaagt erin de stilistische aspiraties van Cartier te combineren met de technische specificaties van de ISO-norm 6425 voor duikershorloges. De collectie omvat vijf polshorloges - allemaal waterbestendig tot 30 bar of 300 meter. Het in-house 1904 MC automatisch uurwerk belooft eersteklas kwaliteit en maximale precisie. De armband van de Calibre de Cartier-horloges wordt aangeboden in rubber, rood goud, staal of in een speciaal mengsel van materialen. Het maakt niet uit welke combinatie van materialen u kiest: Als u een Calibre de Cartier Diver draagt, slaat u een goed figuur, zowel bij het duiken als wanneer u er sportief of elegant uitziet.

Tijdloos, sportief & elegant: Zet de tijd stil met de Calibre de Cartier Chronograph

Iedereen die een edele chronograaf - d.w.z. een horloge om de tijd stil te zetten - om zijn pols wil, vindt wat hij zoekt in de Calibre de Cartier Chronograph-lijn. Acht elegante chronografen vormen deze serie en elk van deze herenhorloges bekoort door zijn unieke design en elegantie. De Calibre de Cartier Chronograph wordt geleverd in een keuze van goud of staal; de klant heeft ook een ruime keuze aan armbanden. Zo heeft de Calibre de Cartier ref. W7100046 een stalen kast met stalen lunette en een verzilverde opalinen wijzerplaat, die aangevuld worden door een band van zwart krokodillenleer. In het geval van de Calibre de Cartier ref. W7100047 daarentegen, zijn zowel de kast als de armband gemaakt van fijn rood goud. Dankzij de ruime keuze en het sportieve, elegante ontwerp van de Calibre de Cartier Chronograph is het gemakkelijk om het perfecte horloge voor elke gelegenheid te vinden.