Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Chopard Imperiale

De Chopard Imperiale presenteert zich als een uitzonderlijke creatie met de flair van een mysterieuze dame wier schoonheid ronduit betoverend is. Exquise materialen in combinatie met het sierlijke ontwerp maken er een weelderig kunstwerk van. Diamanten en gekleurde edelstenen benadrukken op stijlvolle wijze het luxueuze karakter van de Imperiale.
Soort

Chopard Imperiale: modellen en prijzen. Nieuw, tweedehands, vintage

De Chopard Imperiale presenteert zich als een uitzonderlijke creatie met de flair van een mysterieuze dame wier schoonheid ronduit betoverend is. Exquise materialen in combinatie met het sierlijke ontwerp maken er een weelderig kunstwerk van. Diamanten en gekleurde edelstenen benadrukken op stijlvolle wijze het luxueuze karakter van de Imperiale.

Van meesterlijk weelderig tot sensueel vrouwelijk

De diversiteit van het design van de Chopard Imperiale-lijn is even veelzijdig als de moderne dame. Nu eens speels, dan weer klassiek - de Chopard Imperiale overweldigt met een gevarieerde keuze uit meer dan 50 ontwerpen. Afhankelijk van het model maken diamanten, saffieren, amethisten of zelfs robijnen van een Imperiale horloge een waardevol sieraad. De klassiek ronde kast met de opvallende bandvormige lugs en de Romeinse cijfers op de wijzerplaat benadrukken het elegante karakter van de Imperiale. Met hun savoir-faire in zowel horlogemaken als juwelen brengen de meesters van het huis Chopard al hun vaardigheid, verbeeldingskracht en passie voor schoonheid en precisie in bij de verwezenlijking van de unieke Imperiale-lijn. Afhankelijk van het model zijn de Chopard-dameshorloges van de Imperiale-lijn uitgerust met een kwartsuurwerk of ook met een mechanisch handgewikkeld uurwerk of ook met automatische opwinding. Met afmetingen tussen 28 millimeter en 36 millimeter belichamen zij de mysterieuze uitstraling en extravagante toets van stijlbewuste dames op een luxueuze balavond. Speciale lijnen van de Chopard Imperiale worden gepresenteerd als de Imperiale Tourbillon Rainbow in prachtige regenboogkleuren of in weelderige juwelen, zoals belichaamd door de Imperiale Tourbillon Full Set.

De Chopard Imperiale Tourbillon Full Set: Pure luxe gecombineerd met de hoogste precisie

In de horlogewereld zijn dameshorloges met verfijnde, horologische complicaties meestal de uitzondering. Dit maakt de Chopard Imperiale Tourbillon Full Set - een meesterwerk van horlogerie en juweelkunst - des te prachtiger. Het mechanische fabricagekaliber L.U.C 02.14-L heeft een handmatig opwindmechanisme en gaat vergezeld van de bekende 'Geneefse streepjesafwerking' en de gepatenteerde Quattro-springveerkasttechnologie. De negen dagen gangreserve en het chronometercertificaat zijn niet alleen een genoegen voor de gelukkige drager, maar ook voor de kenner. Het mechanische hoogtepunt is echter ongetwijfeld de tourbillon - een van de meest ingewikkelde extra functies van een horloge. De saffierglazen achterkant van de kast onthult een glimp van het fijne uurwerk. Het adembenemende uiterlijk van de Chopard Imperiale Tourbillon Full Set is zowel sierlijk als pompeus: de hoorns, de armband en de lunette zijn versierd met amethisten en diamanten, terwijl de tourbillon versierd is met fonkelende amethistkristallen. Briolette- en baguette-diamanten sieren de witgouden (18 karaat) kroon. De fijne gravure van de woorden 'Imperiale', 'Tourbillon' en het label 'Chopard' in de met diamanten bezette parelmoeren wijzerplaat ronden het totaalbeeld van het hoogste vakmanschap stijlvol af. Oogverblindend en van hoge kwaliteit, de Chopard Imperiale Tourbillon Full Set is een prinses waardig.

Individualiteit tot in het kleinste detail: Een indrukwekkende collectie voor dames

Echt vrouwelijk, de Chopard Imperiale-lijn is waarschijnlijk een van de meest indrukwekkende collecties dameshorloges. Tussen roestvrij staal, geel-, roségoud en witgoud blijft geen wens onvervuld voor de veeleisende dame. Gepaard met diamanten, amethisten, toermalijnen en andere edelstenen kunt u het juiste model kiezen voor elke stijl en elke look. Maar ook wie het wat minder opzichtig wil, vindt in deze uitzonderlijke lijn wat hij zoekt: eenvoudige elegantie wordt uitgedrukt door de Chopard Imperiale met ref. 388541. Het dameshorloge is perfect om dagelijks te dragen en ziet er in vergelijking zelfs een beetje sportief uit. Imperial horloges verleiden met een ongelooflijke gratie en geven elke look een geraffineerde toets.