Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Onderhoud:+31 43 5690596
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Registreren

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Minimaal 6 karakters

Heeft u al een account?
Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Jaeger-LeCoultre Master Control

3 producten
Soort
Jaeger-LeCoultre Master Control: modellen en prijzen. Nieuw, tweedehands, vintage.

Jaeger-LeCoultre Master Control

De Master Control-serie van Jaeger-LeCoultre grijpt terug op klassieke vormen van horlogemakerskunst om elegante en tijdloze ronde polshorloges te produceren die opvallen door hun precisie, betrouwbaarheid en functionaliteit. De Master Control-polshorloges worden aan de strengste tests onderworpen en dus is de hoogste kwaliteit voor deze modellen gegarandeerd.

1000 Hours Control

Door en door getest

Loading...

Fabrikanten van luxehorloges onderwerpen hun uurwerken gewoonlijk aan officiële chronometerproeven om een bovengemiddelde nauwkeurigheid te garanderen. Maar dat is niet genoeg voor de polshorloges uit de Master Control-serie van Jaeger-LeCoultre. Voor hen heeft Jaeger-LeCoultre een eigen testloop ontwikkeld, waarbij de uurwerken aan 1000 uur intensieve tests worden onderworpen. Zij worden getest op nauwkeurigheid, weerstand tegen schommelingen in temperatuur en luchtdruk, trillingen en magnetische velden, en op waterbestendigheid. In tegenstelling tot de gebruikelijke COSC-test, wordt niet alleen het uurwerk, maar het hele horloge getest op onvoorwaardelijke betrouwbaarheid.

Elk horloge uit de Jaeger-LeCoultre Master Control-serie ondergaat deze strenge tests voordat het geleverd wordt. Het krijgt dan het zegel '1000 Hours Control', dat ook op de achterkant van de kasten van deze modellen gegraveerd is. De eerste Master Control werd al in 1992 geïntroduceerd en zette met zijn strenge tests een nieuwe standaard in de sector.

Polshorloges om beroemde polsen

Al meer dan 150 jaar staat de naam Jaeger-LeCoultre voor horlogerie van de hoogste kwaliteit en precisie. Het bedrijf inspireert zo horlogeliefhebbers en horlogeverzamelaars uit de hele wereld. En ook in de wereld van acteurs en atleten heeft de manufactuur veel volgelingen en bewonderaars gevonden. Tal van beroemdheden verschijnen in het openbaar met een Jaeger-LeCoultre om hun pols. En zo'n luxe horloge is ook vaak te zien in films en series.

In 'Fast & Furious 6' draagt Paul Walker bijvoorbeeld een variant van de Jaeger-LeCoultre Master Compressor, de Diving Automatic Navy SEALs, die speciaal voor de Navy SEALs van de Verenigde Staten werd gelanceerd en verwant is aan de Master Control. Beroemdheden en horlogeliefhebbers waarderen de uitstekende kwaliteit, precisie en duurzaamheid van de horloges van Jaeger-LeCoultre, en ook hun elegante en tijdloos mooie design, waar het oog nooit op uitgekeken raakt.

De horlogevariëteit van de Jaeger-LeCoultre Master Control

Voor elke smaak

Samen met de beroemde Reverso presenteert de ronde Master Control zich als het klassieke horloge van het huis van Jaeger-LeCoultre. In de meer dan 20-jarige geschiedenis van de collectie zijn er talloze verschillende modellen van de Master Control gelanceerd, zodat elke horlogeliefhebber zijn persoonlijke favoriet tussen deze edele polshorloges zal vinden. Maar welk van de verschillende Master Control-modellen u ook kiest, of u nu een nieuw polshorloge koopt of een tweedehands - elk horloge uit deze collectie bekoort door zijn tijdloos elegante uiterlijk.