Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Zenith Chronomaster

Binnenin de Zenith Chronomaster tikt niets minder dan het legendarische eigen [El Primero](/zenith/el-primero)-uurwerk, dat in 1969 geschiedenis schreef als een van de eerste automatische chronograafkalibers. Sportief, driekleurig en avant-gardistisch: het design van de Chronomaster combineert verschillende elementen op een adembenemende manier en overtuigt zowel van binnen als van buiten. Als u van horologische perfectie houdt, kunt u met de Chronomaster van [Zenith](/zenith) voor een relatief betaalbare prijs een passend uurwerk aanschaffen: van geskeletteerde wijzerplaten tot maanfasen.
Soort

Uw mening is belangrijk voor ons

Zenith Chronomaster met legendarisch eigen kaliber

Binnenin de Zenith Chronomaster tikt niets minder dan het legendarische eigen El Primero-uurwerk, dat in 1969 geschiedenis schreef als een van de eerste automatische chronograafkalibers. Sportief, driekleurig en avant-gardistisch: het design van de Chronomaster combineert verschillende elementen op een adembenemende manier en overtuigt zowel van binnen als van buiten. Als u van horologische perfectie houdt, kunt u met de Chronomaster van Zenith voor een relatief betaalbare prijs een passend uurwerk aanschaffen: van geskeletteerde wijzerplaten tot maanfasen.

Bij CHRONEXT kunt u de Zenith Chronomaster tegen verschillende voorwaarden verkrijgen. Tweedehands modellen bieden u een bijzonder slimme deal, aangezien de korting hier meestal hoger is. 100 procent origineel: elk horloge wordt voor de verkoop gecontroleerd door onze gecertificeerde horlogemakers en heeft ook een garantie van 24 maanden.

Eenvoudig en veilig: Koop Zenith Chronomaster bij CHRONEXT

Op CHRONEXT kunt u de Zenith Chronomaster en vele andere horloges van de fabrikant online kopen. Nieuw, tweedehands of vintage: ontdek onze ruime selectie van meer dan 7.000 gecertificeerde horloges en verzeker u vandaag nog van uw droommodel. Vóór de verkoop wordt elk uurwerk uitvoerig gecontroleerd op echtheid door onze eigen horlogemakers en vervolgens gedekt door onze CHRONEXT-garantie van 24 maanden. Overtuig uzelf van onze exclusieve service en laat uw horloge gemakkelijk en gratis bij u thuis afleveren of haal uw bestelling desgewenst persoonlijk af bij een van onze afhaallocaties.