Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Gebruikte TAG Heuer horloges

Soort

TAG Heuer tweedehands - Volle kracht vooruit!

TAG Heuer - de populaire Zwitserse fabrikant staat niet alleen voor compromisloze precisie, maar ook voor sportieve en elegante uurwerken. Dompel u onder in de wereld van TAG Heuer en laat u inspireren door de robuuste, unieke horloges. Bij CHRONEXT bieden wij u een grote keuze uit de best verkopende merken. Als u op zoek bent naar de beste deal, raden wij u aan een tweedehands TAG Heuer-horloge te overwegen. U bespaart geld en krijgt een model met Zwitserse merkkwaliteit. Kom meer te weten over de voordelen van Certified Pre-Owned-horloges bij ons.

Tweedehands TAG Heuer-horloges bij CHRONEXT

Sinds 1860 behoort TAG Heuer tot een van de meest vermaarde bedrijven in de kunst van de Zwitserse horlogerie. Vanaf het begin is de manufactuur onlosmakelijk verbonden met de wereld van de sport (Formule 1, MotoGP) en, met de uitvinding van de oscillerende aandrijving, heeft hij een blijvende invloed gehad op het ontwerp van het chronograafuurwerk. Zowel de iconische ontwerpen als de pioniersgeest van de onderneming inspireren talrijke klanten bij CHRONEXT. Ontdek onze uitgebreide collectie tweedehands horloges van TAG Heuer.

1e plaats) TAG Heuer Monaco

De TAG Heuer Monaco ontleent zijn naam aan de beroemde Formule 1-race in Monaco en is een eerbetoon aan de racesport. Met de vierkante horlogekast en het krachtige kaliber 11 'Chronomatic' met micromotor schreef het model geschiedenis en bracht het een revolutie in de horloge-industrie teweeg. Tot op de dag van vandaag heeft de TAG Heuer Monaco internationale prestige en wordt hij beschouwd als een van de grootste klassieke racehorloges. U kunt bij CHRONEXT tweedehands Monaco-modellen van TAG Heuer krijgen al vanaf 2.790 euro.

2e plaats) TAG Heuer Carrera

Nauwkeurige chronografen zijn altijd TAG Heuers specialiteit geweest, maar met de lancering van de Carrera leverde de firma een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van stopwatches en bracht een revolutie teweeg in de manier waarop chronograafuurwerken gebouwd worden. Met de eerste Carrera-referentie werd de oscillerende aandrijving gelanceerd, die het later mogelijk maakte enkele uren te stoppen. U kunt dit historische model van TAG Heuer tweedehands kopen vanaf 2.090 euro.

3e plaats) TAG Heuer Aquaracer

Het is geen geheim meer dat de adembenemende creaties van TAG Heuer gericht zijn op de wisselwerking tussen sportiviteit en functionaliteit. Met de TAG Heuer Aquaracer zet de Zwitserse firma zijn unieke succesverhaal voort: de Aquaracer is een uiterst nauwkeurig horloge voor zeilen en watersport en is, samen met de Monaco en de Carrera, een van de beroemdste polshorloges. Uw vindt gebruikte TAG Heuer Aquaracer-modellen in onze online shop vanaf 1.490 euro.

Ongecompliceerd & alsof ze voor u zijn gemaakt: De verkoop van uw tweedehands TAG Heuer-horloge

Als u geen tweedehands TAG Heuer wilt kopen, maar wel uw horloge wilt verkopen, dan is CHRONEXT het juiste contact voor u. Wij bieden een all-inclusive service en ook verschillende verkoopmogelijkheden. Inruil, verkoop op commissie of directe verkoop - ons ervaren Sales- en Serviceteam geeft u graag advies en helpt u de best mogelijke deal te sluiten. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of via live chat. U kunt ook gewoon ons online formulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uitsluitend op de tweedehandsmarkt: horloges van Heuer vs. horloges van TAG Heuer Edouardo Heuer, een liefhebber van de motorsport, richtte in 1860 het Zwitserse bedrijf TAG Heuer op. Terwijl de horlogemechanische creaties vóór 1985 nog 'Heuer' werden genoemd, werd de merknaam 'TAG Heuer', die vandaag de dag wereldwijd bekend is, vanaf 1985 gevestigd. Als u tweedehands Heuer-horloges zoekt, zult u ze alleen op de tweedehandsmarkt vinden. Evenzo kunt u op de tweedehands horlogemarkt aantrekkelijke aanbiedingen vinden voor collecties als de Monaco of Carrera-modellen van TAG Heuer tweedehands.