Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Welkom bij het CHRONEXT Service Center

Dagelijks werken ongeveer 20 medewerkers en horlogemakers met een grote passie voor hun vak in ons servicecentrum van 350 vierkante meter in Keulen. Hier authenticeren, reviseren en onderhouden we luxe horloges, ongeacht waar of wanneer ze zijn gekocht.
Vragen

Onze diensten en prijzen

Echtheidscontrole - Onafhankelijke authenticatie

De horlogemakers van CHRONEXT controleren uw horloge in 17 stappen om er zeker van te zijn dat het een origineel horloge is. Als er geen klachten zijn, ontvangt het horloge het felbegeerde certificaat van het CHRONEXT Service Centre.
Meer informatie

Reparatie - Deskundige foutoplossing

Als uw horloge duidelijke tekenen van slecht functioneren vertoont of als er een specifiek onderdeel nodig is, repareren de horlogemakers van CHRONEXT uw horloge graag. Uiteraard worden in ons bedrijf bij de reparatie alleen originele onderdelen gebruikt.
Meer informatie

Polijsting - Behandeling voor perfecte esthetiek

Helaas kunnen krassen en andere tekenen van slijtage niet worden vermeden wanneer een horloge elke dag met plezier wordt gedragen. Onze polijsters in het eigen servicecentrum laten uw horloge weer als in nieuwe pracht schitteren door een zorgvuldige behandeling.
Meer informatie

Volledige revisie - Betrouwbaarheid en waardebehoud

Een uitgebreide onderhoudsbeurt van elk luxe horloge wordt om de drie tot vijf jaar aanbevolen. Dit zorgt voor een goede werking en waardebehoud. Het horloge inclusief het uurwerk wordt volledig gedemonteerd en elk onderdeel wordt afzonderlijk geïnspecteerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zo nodig gerepareerd of vervangen.
Meer informatie

Batterij vervangen - onderhoud voor uw luxe horloge

Onze service voor het vervangen van batterijen omvat een zorgvuldige reiniging, het vervangen van de batterij, een controle van het uurwerk op zuiverheid en oliehoeveelheid en een onmiddellijke behandeling van eventuele problemen. Indien nodig geven we een prijsopgave voor eventuele reparaties of vervanging van onderdelen zoals pakkingen om ervoor te zorgen dat uw horloge in de best mogelijke staat blijft. CHRONEXT garandeert niet alleen de juiste tijd, maar ook de optimale conditie van uw luxehorloge, met een duidelijke focus op kwaliteit en expertise.
Vanaf € 50

Unser Service Center Team

Erhalten Sie einen Einblick in unser 350 Quadratmeter großes Service Center und unsere über 20 Mitarbeiter:innen und Uhrmacher:innen

Allgemeine Servicebedingungen

Durch die Nutzung unseres Service Centers stimmen Sie mit unseren allgemeinen Servicebedingungen überein. Bitte lesen Sie diese aufmerksam durch.