Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Omega Seamaster Planet Ocean

Soort
Omega Seamaster Planet Ocean: modellen en prijzen. Nieuw, tweedehands, vintage.

Omega Seamaster Planet Ocean

Veel meer dan een duikershorloge: de Omega Seamaster Planet Ocean voldoet aan vele eisen. Met zijn uitzonderlijke waterbestendigheid tot 600 meter diepte en een universeel en stijlvol uiterlijk is de Planet Ocean een perfect horloge voor elke situatie in het leven - of het nu een lange duik, een zakenbijeenkomst of een feestelijk diner is.

Duikerhorloge, luxehorloge, herenhorloge, dameshorloge

De vele gezichten van de Omega Seamaster Planet Ocean

Loading...

Onder zeilers, duikers en horlogeliefhebbers is Omega's Seamaster-lijn - die ook de Aqua Terra en de Seamaster Diver 300 omvat - die in 1948 op de markt kwam, al lang legendarisch. In 2005 lanceerde Omega de nieuwste telg van deze populaire familie: de Omega Seamaster Planet Ocean. Het polshorloge zet de duikhorlogetraditie van het huis voort en combineert die met de nieuwste technologie en eigentijdse vormgeving. Ondanks zijn jonge leeftijd is de in 2005 gepresenteerde Planet Ocean al een moderne klassieker.

Het horloge schittert met technische finesse: waterbestendigheid tot 600 meter, een geavanceerd heliumventiel en het gepatenteerde coaxiale echappement in het Omega-fabricage-uurwerk. Het afsluitbare heliumventiel op 10 uur laat bij verzadigingsduiken de kleine heliumatomen uit de kast ontsnappen en geeft het horloge tegelijk een karakteristiek uiterlijk.

De wat nieuwere modellen hebben ook een doorzichtige saffierglazen achterkant van de kast - een ongewoon kenmerk voor duikhorloges, maar des te mooier. De Omega Seamaster Planet Ocean is robuust en stijlvol. De lijn biedt een immense keuze aan maten, armbandtypes, kleuren, materialen en extra functies. Alleen de karakteristieke pijlwijzers blijven een onveranderlijk deel van de Planeet Oceaan. Dankzij deze diversiteit en dezelfde sportieve elegantie zullen zowel mannen als vrouwen de Omega Seamaster Planet Ocean het perfecte polshorloge vinden voor elke gelegenheid.

De Omega Seamaster Planet Ocean

Met de Seamaster Planet Ocean lanceerde Omega in 2005 een nieuwe collectie binnen de Seamaster-serie, die de nieuwste technologie op het gebied van duikhorloges combineert met een tijdloze vormgeving. Dankzij de robuuste kast, die waterbestendig is tot 600 meter, kan de Seamaster Planet Ocean gemakkelijk grote druk weerstaan tijdens diepe duiken. De heldere wijzerplaat met opvallende pijlwijzers zorgt voor optimale afleesbaarheid en maakt van de Omega Seamaster Planet Ocean het perfecte horloge om dagelijks te dragen, dat in elke situatie gepast lijkt.

Stijlvol, robuust, betrouwbaar: het is geen verrassing dat de Planet Ocean de beroemdste geheim agent ter wereld op talloze missies mocht vergezellen. Zo is de Omega Seamaster Planet Ocean 600 M (ref. 2900.50.91) in de film 'Casino Royale' te bewonderen en ook tijdens de gewaagde achtervolgingsmanoeuvres in 'Quantum of Solace', weet de Seamaster Planet Ocean 600 M (ref. 2201.50.00) met stalen armband weet hoe hij een sportief figuur moet slaan. Een ander hoogtepunt van de Planet Ocean-collectie is het Omega James Bond-model in de vorm van de Seamaster Planet Ocean 600M Skyfall (ref. 232.30.42.21.01.001), die zich presenteert met een uniek ontwerp in de stijl van het bioscoopicoon.

Veelvoud en kwaliteit

De modellen in de Omega Seamaster Planet Ocean-collectie

De polshorloges in de Omega Seamaster Planet Ocean-collectie worden gekenmerkt door eersteklas vakmanschap en uitstekende kwaliteit. Hun ontwerp is sportief en elegant tegelijk en past perfect bij zowel een duikpak als een smoking.