Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Gebruikte Tudor horloges

Soort

Jong en veelbelovend: horloges van Tudor gebruikt

Het huis Tudor is het dochtermerk van Rolex en werd in 1926 opgericht met de passie om een meer betaalbare versie op de markt te brengen met de gebruikelijke hoge kwaliteit. Met succes: de hoogwaardige Tudor-horloges van Wilsdorf zijn al jaren een groot succes en winnen steeds meer aan prestige. Dankzij de groeiende reputatie van het merk bij verzamelaars, verliezen de prachtige tweedehands modellen van Tudor weinig van hun waarde. Bekijk Europa's grootste assortiment luxe horloges - gebruikt, nieuw of vintage - en ontdek uw nieuwe favoriet.

Topverkopers: de top 3 bestsellers bij CHRONEXT

Plaats 1) Tudor Black Bay

Het hoogtepunt van vele jaren traditie: de Tudor Black Bay is een van de meest gewilde horloges van het merk en onderscheidt zich vooral door zijn erfgoedkarakter. Geïnspireerd op het ontwerp van de vroegere Tudor Submariner pikt de Black Bay de charme van de afgelopen decennia op en voorziet deze van de nieuwste technologie: sinds 2016 tikt het horloge met een eigen gefabriceerd MT5602-uurwerk. Bij CHRONEXT kunt u dit model van Tudor tweedehands krijgen vanaf 1.980 euro.

Plaats 2) Tudor Pelagos

Topklasse duikbegeleider: de Tudor Pelagos is een hoogwaardig watersporthorloge en maakt indruk met zijn technische verfijning. Het model werd voor het eerst uitgebracht in 2012 en heeft sindsdien horlogeliefhebbers over de hele wereld in vervoering gebracht met fascinerende hoogtepunten zoals de heliumklep, lichtgevende toepassingen en hoge waterbestendigheid. U kunt Pelagos-modellen van Tudor tweedehands krijgen vanaf 2.700 euro in onze online shop.

Plaats 3) Tudor Heritage

Sportief, stijlvol en betrouwbaar: de Tudor Heritage is een eerbetoon aan de oprichtingsdagen van Wilsdorf en overtuigt met zijn onmiskenbare kwaliteit. Het model is de perfecte metgezel voor elke dag en met zijn lichtgevende wijzers en indexen, schroefkronen en waterbestendigheid tot 200 meter kan het elke uitdaging aan. Naast de talrijke varianten in roestvrij staal kunt u de Tudor Heritage ook kopen met een hoogwaardige lederen band. De Heritage serie heeft bewezen zeer waardevast te zijn, en daarom kunt u vooral met een tweedehands horloge een slimme deal maken: afhankelijk van de referentie ligt de prijs van een gebruikt Heritage-model van Tudor tussen 2.500 en 3.800 euro.

Gemakkelijk & veilig: zo verkoopt u tweedehands Tudor-horloges bij CHRONEXT

Als u niet geïnteresseerd bent in het kopen van een tweedehands Tudor, maar in het verkopen ervan, bent u bij CHRONEXT aan het juiste adres. Wij bieden een volledige service, jarenlange ervaring in het luxehorlogesegment en een toegewijd team. Voor een verkoopofferte vult u gewoon ons online formulier in of neemt u contact op met ons verkoop- en serviceteam per telefoon, e-mail of via live-chat. Wij geven u graag advies over de verschillende verkoopmogelijkheden en helpen u de best mogelijke deal te sluiten.