Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Hublot Big Bang

Wereldberoemd design en hoge herkenningswaarde: de Big Bang-modellen van Hublot behoren tot de meest gerenommeerde polshorloges ter wereld. Het horloge met de lunette in patrijspoortoptiek is veelzijdig en is sinds de introductie in 2005 het vlaggenschip van Hublot. Een favoriet van beroemdheden en atleten: de Hublot Big Bang is een echte ster in de horlogewereld.
Soort

Hublot Big Bang

Wereldberoemd design en hoge herkenningswaarde: de Big Bang-modellen van Hublot behoren tot de meest gerenommeerde polshorloges ter wereld. Het horloge met de lunette in patrijspoortoptiek is veelzijdig en is sinds de introductie in 2005 het vlaggenschip van Hublot. Een favoriet van beroemdheden en atleten: de Hublot Big Bang is een echte ster in de horlogewereld.

Hublot Big Bang: Horloges die gezien willen worden

De kunst van het samensmelten: deze Hublot-filosofie vindt zijn vervulling in de Big Bang. De collectie staat bekend om het samenspel van de meest uiteenlopende materialen van koolstof tot keramiek, magnesium en titanium tot staal en goud. Het horloge met honderden gezichten werd voor het eerst geïntroduceerd in 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de beroemdste polshorloges ter wereld. Een succesvolle combinatie van een sporthorloge en een luxe uurwerk: de Hublot Big Bang spreekt horlogeliefhebbers aan die creatief design waarderen en hun horloge niet verborgen willen houden.

Het idee van de Big Bang-collectie, die zowel heren- als dameshorloges bevat, kwam tot stand onder de virtuoze leiding van Jean-Claude Biver, die vandaag de dag nog steeds directeur van het huis is. Dankzij hun unieke fusion design kunnen de Hublot Big Bang-modellen niet alleen worden gekarakteriseerd als sporthorloges, maar ook als polshorloges van de toekomst. Ze betoveren zowel jonge liefhebbers als gevestigde klanten van het huis.

Ongewone elementen combineren

Ongeacht de stijl en gelegenheid - u vindt beslist een persoonlijke Big Bang-favoriet. Carbon, keramiek, geel goud, rood goud, staal, titanium of platina: Hublot staat bekend om zijn onconventionele combinaties van verschillende materialen. Het merk is trots op zijn creativiteit bij de afwerking van de horlogekasten. Als het gaat om het uurwerk van de Hublot Big Bang is er keuze tussen quartz uurwerken, automatische uurwerken of mechanische versies met een chronograaffunctie. Ook voor de polsband zijn er veel verschillende designs, zoals rubber, alligatorleer of titanium. Sommige Big Bang-modellen worden nu gezien als de klassiekers van het bedrijf: The Hublot Big Bang Gold (ref. 341.PX.130.RX) inspireert met een stijlvol samenspel van zwart en goud, terwijl de Hublot Big Bang Black Magic (ref. 342.CX.130.RX) zich hult in een mysterieus zwart. De Hublot Big Bang Steel heeft sportieve accenten (ref. 365.SM.1770.LR) en straalt tegelijkertijd elegantie uit. Naast deze populaire ontwerpen verrast Hublot ook regelmatig met nieuwe speciale modellen, limited editions en verleidelijke samenwerkingen waarvan de prijs door productiebeperkingen minder goedkoop uitvalt.

Uitzonderlijke limited edition varianten: De duizend facetten van de Hublot Big Bang

2005: Een nieuw tijdperk begon bij Hublot met de introductie van de eerste Big Bang in fusion-stijl. Tegenwoordig weet de Big Bang-horlogefamilie te overtuigen met veel standaardmodellen en buitengewone limited edition-varianten, zoals de Hublot Big Bang Ayrton Senna Limited Edition All Black Split Second (Ref. 309.CM.134.RX.AES07). Wie niet bang is voor kleur zal beslist genieten van de Big Bang Tutti Frutti-creaties of de kleurrijke selectie van Hublot Big Bang Pop Art-modellen, die vooral populair zijn als dameshorloges. Als tegenhanger van deze kleurrijke modellen presenteerde Hublot in 2006 het eerste volledig zwarte polshorloge: de Hublot Spirit of Big Bang All Black (ref. 601.CI.0110.RX). in een uitdrukkelijk sportieve stijl inspireert bovendien de Hublot Big Bang Black Magic (ref. 342.CX.130.RX enz.) of de Hublot Big Bang Unico All Black Limited Edition, die blauwe, rode, groene of oranje indexen en wijzers gebruikt om subtiele kleuraccenten toe te voegen. De grote verscheidenheid aan materialen als gevolg van het fusieprincipe doet de selectie bijna oneindig lijken en biedt enkele combinaties van extravagantie en design, zoals bij de zwarte Big Bang Caviar Black (ref. 346.CX.1800.RX) te bewonderen is.

Divers en expressief: de Hublot Big Bang-collectie is enorm veelzijdig en verrast keer op keer.

Hublot Big Bang: Fusie van uitstekend design en eerste klas uurwerken

Art of fusion: in 2005 leverde dit opwindende concept de Hublot Big Bang de prijs op in de categorie ""Best Design"" tijdens de Grand Prix d'Horlogerie de Genève 2005. Hublot's kunst van fusie is het best in de Hublot Big Bang Unico Titanium Ceramic (ref. 411.NM.1170.RX) te bewonderen. Hier wordt een unieke designmix gecreëerd met behulp van innovatieve materialen zoals titanium en keramiek. Opmerkelijke speciale modellen met een opvallend design zijn ook de Hublot Aero Bang Gold (ref. 311.PX.1180.GR) of de Big Bang All Gray Carbon (ref. 301.QX.1740.GR). Een ander hoogtepunt van het huis Hublot is het Unic uurwerk. Dit bijzondere uurwerk, dat volledig in de Hublot-fabriek wordt vervaardigd, vormt het hart van veel Big Bang-modellen. Terwijl de grotere King Power-modellen ermee waren uitgerust toen het Unico-kaliber werd geïntroduceerd, om voldoende ruimte te bieden voor het bijzondere uurwerk, komen er sinds kort steeds meer Big Bang-modellen op de markt met een diameter van 44 en 38 millimeter die ook genoeg ruimte hebben voor de Unico. Veel van deze Hublot Big Bangs hebben een achterkant van saffierglas zodat het automatische kaliber van het huis zichtbaar is, wat bijvoorbeeld in de Big Bang Unico King Gold Ceramic (ref. 411.OM.1180.RX) te bewonderen is.

Hublot Big Bang: Een ster in de horlogewereld

Of het nu filmsterren, muzikanten of voetballers zijn - dankzij de diversiteit en het uitgesproken design vindt de Hublot Big Bang steeds meer wereldberoemde aanhangers. Vooral de Big Bang All Black modellen zoals de Big Bang Unico All Black (ref. 411.CI.1110.RX) lijken erg populair te zijn. Diego Maradona is niet alleen een trotse bezitter van een Big Bang, hij is ook een uiterst trouwe klant van Hublot, dus hij wordt soms gezien met een Hublot-horloge aan elke arm. Ook de snelste man ter wereld, wereldrecord-hardloper Usain Bolt, wordt regelmatig met een Big Bang om zijn pols gezien. Daarnaast behoren Antonia Banderas, Lionel Richie en Alicia Keys tot de gelukkige eigenaren van een Big Bang. Of het nu op een gala of in een voetbalstadion is - een Hublot Big Bang om de pols ziet er altijd stijlvol en passend uit, zoals de Hublot Big Bang Aero Bang Steel (ref. 311.SX.1170.GR). Het pas in 1980 opgerichte horlogemerk uit Zwitserland wist zich dankzij zijn innovatie en creativiteit snel te vestigen op het gebied van elegante horloges. Tegenwoordig geniet het merk een grote aanhang onder horlogeliefhebbers en inspireert het met zijn visionaire ontwerp.