Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Breitling horloge voor dames

Soort

Hoezo mannendomein! Prachtige dameshorloges van Breitling

Of het nu in de lucht, op de grond of op het water is: Breitling is niet voor niets een van de belangrijkste merken in het luxehorlogesegment; de horloges van het Zwitserse bedrijf hebben immers naam gemaakt dankzij hun robuustheid en sportieve design. Maar wie bij het bekijken van de horologische creaties alleen aan mannelijke polsen denkt, vergist zich. Breitling produceert al enkele jaren fascinerende modellen voor vrouwen en voegt vrouwelijke charme toe aan zijn klassiekers met diamanten en roodgouden varianten. Ontdek de adembenemend mooie dameshorloges van Breitling en laat u inspireren door de sportieve en elegante variant.

Bij CHRONEXT kunt u een verscheidenheid aan Breitling-dameshorloges tegen aantrekkelijke prijzen krijgen. Voor populaire modellen zoals de Colt Lady uit 2020 betaalt u bij ons minder dan 2.000 euro. De bijzonder slimme deal: een tweedehands dameshorloge van Breitling, zoals een model uit de hoogwaardige Galactic-serie, kost 2.100 euro of meer - afhankelijk van de referentie.

Een indrukwekkend statement aan de pols

De productportefeuille van Breitling is groot en u kunt kiezen uit een groot aantal modellen. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Breitling-dameshorloge, stellen wij u graag voor aan de meest indrukwekkende uurwerken. Of Navitimer, Galactic of Superocean: onze klanten bij CHRONEXT zweren bij deze dameshorloges.

Breitling Galactic

Waarschijnlijk één van de bekendste en meest gezochte collecties voor vrouwen zijn de Breitling Galactic-modellen. De serie schittert zowel door zijn technische verfijningen als door de ingenieuze details. Van roestvrij staal of tweekleurige variant met roségoud. Parelmoer wijzerplaat of met diamanten - de Galactic van Breitling is een dameshorloge dat voor verschillende voorkeuren het juiste ontwerp heeft.

Breitling Colt Lady

Als u kleine kasten begeert, is de Breitling Colt Lady zeker de moeite waard om te bekijken. Of het nu 33 of 36 millimeter is - dit horloge slaat een goed figuur om slanke polsen en maakt indruk met zijn unieke design. Met diamant bezette lunette of cijfers van edelsteen: naast de sportieve, eenvoudige modellen van roestvrij staal, kunt u ook kiezen uit indrukwekkende varianten met diamanten en parelmoer. Dit Breitling-dameshorloge is echt een van de meest stijlvolle modellen in het assortiment.

Breitling SuperOcean

De Breitling SuperOcean is een innovatief duikershorloge dat de wereld van de fijne uurwerken in een oogwenk veroverde. Als u de voorkeur geeft aan een model zonder edelstenen of parelmoeren elementen, dan vindt u de juiste metgezel in de SuperOcean-serie. Het stijlvolle dameshorloge schittert dankzij zijn eenvoudige ontwerp en kan uitstekend gedragen worden als Dresswatch en als Toolwatch.

Breitling Navitimer

De Breitling Navitimer is een klassieker onder de pilotenhorloges en is al meer dan 65 jaar een van de populairste chronografen ter wereld. Fonkelende diamanten, een parelmoeren wijzerplaat en 18-karaats roodgoud geven de Navitimer sinds 2020 een vrouwelijke gratie. Maar ook een ouder model in roestvrij staal of in delicaat bruin en zwart is het perfecte dameshorloge van Breitling voor al diegenen die een sportief, eenvoudig design wensen zonder af te zien van speelse elementen.

U wilt uw Breitling-dameshorloge verkopen?

Bij CHRONEXT kunt u niet alleen luxehorloges online kopen, maar ze ook gemakkelijk verkopen - bijvoorbeeld uw Breitling-dameshorloge. Neem contact op met ons Sales- en Serviceteam en laat u door ons adviseren. Wij nemen de volledige uitgebreide service op ons om de verkoop voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.