Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Chopard Happy Diamonds

Vrouwelijke elegantie en dynamische stijl gaan een unieke combinatie aan in de Happy Diamonds horlogecollectie van Chopard. Het unieke concept van dansende diamanten betovert dames over de hele wereld. De horlogelijnen Happy Sport en Happy Diamonds Iconics behoren tot de bekendste dameshorloges van het traditierijke bedrijf.
Soort

Chopard Happy Diamonds: modellen en prijzen. Nieuw, tweedehands, vintage.

Vrouwelijke elegantie en dynamische stijl gaan een unieke combinatie aan in de Happy Diamonds horlogecollectie van Chopard. Het unieke concept van dansende diamanten betovert dames over de hele wereld. De horlogelijnen Happy Sport en Happy Diamonds Iconics behoren tot de bekendste dameshorloges van het traditierijke bedrijf.

Happy Diamonds horloges

De dameshorloges van de Chopard Happy Diamonds-collectie, die oorspronkelijk beschouwd werden als extravagante juwelen, behoren nu tot de klassiekers van het traditionele huis. In 1976 werd het concept van dansende diamanten geboren onder leiding van de getalenteerde Chopard-ontwerper Ronald Kurowski. Als artistieke blikvangers dansten de diamanten over de wijzerplaat en gaven zij de edele dameshorloges een sensueel-vrouwelijk tot speels-romantisch karakter. Met de hoogste graad van perfectie en veel liefde voor het ongewone ontwerp hebben de gezette edelstenen, die toch vrij bewegen binnen het totale kunstwerk dat het horloge is, voor opzien gezorgd. De individuele stijl van de drager kan onderstreept worden met de diverse modellen. De dameshorloges stralen pure levensvreugde uit en zien er altijd elegant en welgevormd uit. Met een grote of kleine wijzerplaat, met een hoekig ontwerp of helder rond, met een elegante roségouden kast of stijlvol roestvrij staal - de Happy Diamonds-horloges zijn altijd te herkennen aan de dansende diamanten. Dit unieke handelsmerk voegt een uitzonderlijke stijl toe aan de pols van de veeleisende dame. Het populaire concept, dat aanvankelijk uitsluitend vertegenwoordigd was door de klassieke Happy Diamonds-lijn, schittert nu in de moderne Happy Diamonds Sport-lijnen, waarin de werelden van luxe horloges met juwelen versmelten met stedelijke flair.

Stedelijk en sportief met een unieke charme: Happy Diamonds Sport

Na de klassieke Happy Diamonds-lijn heeft Chopard de stijlvolle horlogekunstwerken verder ontwikkeld en met de Happy Sport een sportieve urban touch aan de creatieve horlogecollectie gegeven. Ook hier dansen de diamanten vrolijk over de wijzerplaat, maar de nieuwe varianten Happy Sport Oval en Sport XL zorgen voor een frisse uitstraling die de stijlbewuste vrouw van vandaag direct aanspreekt. In vergelijking met de oorspronkelijke lijn zijn de modellen van de Happy Sport-lijn meer ingetogen, zonder de vrouwelijke elegantie te ondermijnen. De vijf bewegende diamanten toveren een onvergelijkbare flair in het uiterlijk van de luxehorloges voor dames. De meeste versies zijn uitgerust met een kwartsuurwerk, maar sommige modellen hebben ook een betrouwbaar automatisch uurwerk. De Happy Sports-lijn verrukt met veelzijdigheid. Er is een immense keuze aan kleuren, maten en vormen, zowel in het ontwerp van de wijzerplaat als in de keuze van het bandje. Het handelsmerk - de dansende diamanten - is de gemene deler die al deze modellen bijeenhoudt. Het Happy Diamonds-dameshorloge correspondeert op een unieke manier met de Chopard-juwelencollectie Happy Spirit, die opnieuw het designconcept van de vrij slingerende edelstenen oppikt.

Happy Diamonds Icons: Vrouwelijke speelsheid

Naast de Happy Diamonds Sport-lijn heeft Chopard de ietwat speelse Happy Diamonds Icons-lijn ontwikkeld, die delicate lijnen en elegante materialen aanvult met een nobele romantische component. De dansende diamanten in dameshorloges en juwelen gevangen tussen het saffierglas zorgen voor de glinsterende magie in het edele accessoire. De beweegbare diamanten in het Happy Diamonds Icons-dameshorloge zijn echter niet beweegbaar in de wijzerplaat, maar nestelen zich eromheen in de extravagante, doorzichtige kast. De edele Chopard Happy Diamonds-dameshorloges zorgen met alle facetten voor een geslaagde compositie van precieze horlogemakerskunst en innovatieve flair. De dansende diamanten zijn gemaakt voor een grootse entree en geven de moderne dame de perfecte aanvulling voor haar individuele look. Marilyn Monroe onthulde immers al in haar liedje: 'Diamonds are a girl’s best friend'.