Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Chopard Mille Miglia

Een historisch partnerschap verbindt het traditionele Zwitserse bedrijf Chopard met 's werelds beroemdste klassieke autorace. Chopard is sinds 1988 de officiële tijdwaarnemer en sponsor van de Mille Miglia en heeft ter ere van dit prestigieuze evenement een horlogecollectie gecreëerd waarin het ontwerp van oude raceauto's met stijl is overgenomen.
Soort

Chopard Mille Miglia: modellen en prijzen. Nieuw, tweedehands, vintage.

Een historisch partnerschap verbindt het traditionele Zwitserse bedrijf Chopard met 's werelds beroemdste klassieke autorace. Chopard is sinds 1988 de officiële tijdwaarnemer en sponsor van de Mille Miglia en heeft ter ere van dit prestigieuze evenement een horlogecollectie gecreëerd waarin het ontwerp van oude raceauto's met stijl is overgenomen.

Mille Miglia van Chopard: Geïnspireerd door historische voertuigen

Het familiebedrijf Chopard is sinds 1988 de officiële sponsor en tijdwaarnemer van de legendarische klassieke autorace Mille Miglia. De horloges van de Mille Miglia-collectie belichamen de passie en schoonheid van deze racy motorsport en zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste klassiekers van de moderne horloge-industrie.

De horlogecollectie bestaat uit twee lijnen en toont zich dus van twee verschillende kanten. De eerste modelijn, Mille Miglia Classic, omvat creaties geïnspireerd op oudere voertuigmodellen; de tweede collectie, Mille Miglia Gran Tourismo XL genaamd, doet denken aan nieuwere voertuigen en schittert met moderne elementen.

Het bijzondere kenmerk van alle Mille Miglia-horloges is de voortdurende ontwikkeling van het ontwerp, waaruit steeds nieuwe kenmerken voortkomen die culmineren in unieke meesterwerken. Al vele jaren laat Chopard zich inspireren door de esthetiek van exquise raceauto's die het eenmaal per jaar in Italië tegen elkaar opnemen, in de hoop op topposities in de race van Brescia naar Rome. Met een uitgebreid assortiment laat Chopard niet alleen de harten van liefhebbers van klassieke auto's sneller kloppen, maar overtuigt ook veeleisende horlogeliefhebbers met technische precisie en aandacht voor detail.

Favorieten uit de Chopard Classic-serie: Opvallende modellen uit de Mille Miglia-collectie

De Mille Miglia-collectie van Chopard heeft een verscheidenheid aan wijzerplaatontwerpen en functies. Daarbij richt het zich op de verschillende eisen en behoeften van de deelnemers aan de Mille Miglia. Chronograaffunctie en gangreserve zijn onmisbare kenmerken van een polshorloge voor wedstrijden. Betrouwbaarheid en jarenlange topprestaties zijn verdere criteria en de reden voor het succes van de Mille Miglia horloges van Chopard.

De varianten van de Chopard Mille Miglia Gran Turismo XL doen ongetwijfeld denken aan de elegante vormgeving van de legendarische raceauto's en stralen een unieke charme uit, ondanks de forse kastmaat van 44 millimeter. De oversized cijfers vallen onmiddellijk op en onderstrepen het karakter van de Mille Miglia Gran Turismo XL. Binnenin het luxe horloge tikt een mechanisch automatisch uurwerk dat gecertificeerd is als chronometer met een gangreserve van 46 uur.

Expertise en vakmanschap zijn terug te vinden in alle Mille Miglia-horloges. Of het nu gaat om de Mille Miglia Chronograph, GMT Chrono of Split Control, de uurwerken zijn unieke creaties met dat ene speciale iets. Ook de grotere modellen (Mille Miglia Gran Turismo XL, Mille Miglia GT XL Chrono, Mille Miglia GT XL GMT en Mille Miglia GT XL Power Control) geven de racy spirit van deze collectie in stijl weer. Technische precisie en tijdloos design maken de Mille Miglia-horloges tot perfecte metgezellen - of het nu op het racecircuit is op weg naar Rome of bij een glas wijn op de Piazza di Spagna.

Luxe Mille Miglia-horloges: Beroemdheden kiezen Chopard

Chopard is een van de meest succesvolle fabrikanten van fijne sieraden en exclusieve uurwerken in vele delen van de wereld. Het traditionele bedrijf hecht de hoogste waarde aan de kwaliteit van zijn horloges. De passie van Chopard wordt weerspiegeld in de verfijnde aandacht voor detail en de wens om uitzonderlijke horloges te produceren met herkenningswaarde.

De Mille Miglia-horloges brengen op een heel unieke manier hulde aan de unieke oldtimerrace en sieren ontelbare polsen van ervaren horlogekenners, sportieve atleten en modebewuste trendsetters. De legendarische Batman-acteur Adam West wordt bijvoorbeeld vaak gespot met zijn Chopard Mille Miglia, net als de Amerikaanse filmregisseur en acteur Spike Lee. Een Mille Miglia-model is ook te herkennen aan de pols van de legendarische autocoureur Jacky Ickx. De Britse muziek- en filmproducent Simon Cowell is ook in het bezit van een uitzonderlijk Mille Miglia-horloge.

Het spreekt vanzelf dat Karl-Friedrich Scheufele, hoofd van de horlogedivisie van Chopard en een verwoed verzamelaar van horloges, ook een Mille Miglia-horloge tot zijn collectie rekent.