Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Over CHRONEXT

CHRONEXT werd opgericht in 2013 en heeft het eerste digitale platform gecreëerd voor het kopen en verkopen van nieuwe, vintage en tweedehands luxe horloges. CHRONEXT combineert de gemakkelijke toegang en het gemak van een online website met de eersteklas service van een boetiek en ondersteunt zijn klanten in alle stadia van het verwerven en het bezitten van een luxe horloge. Het bedrijf garandeert een winkelervaring van het hoogste niveau, zowel online als in de 11 exclusieve lounges wereldwijd. De controle over het hele inkoopproces berust bij CHRONEXT en wordt verzekerd door een team van meer dan 20 in-house horlogemakers. Ze controleren elk horloge in een 17-stappen proces van echtheids- en kwaliteitscontrole en geven 24 maanden CHRONEXT-garantie.

Dankzij haar hybride bedrijfsmodel biedt CHRONEXT zowel eigen voorraad als voorraad van fabrikanten, winkeliers en particuliere leveranciers aan. Daarmee garandeert het bedrijf een winkelervaring op het hoogste niveau, zowel op meerdere apparaten als in de 11 exclusieve lounges wereldwijd. Gedreven door een gedeelde visie om de wereld van luxe horloges toegankelijker te maken, heeft CHRONEXT tot nu toe meer dan 100.000 klanten in meer dan 60 landen geholpen met kopen en verkopen.

Voor persinformatie kunt u contact opnemen met:

CHRONEXT Service Germany GmbH

press@chronext.com