Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Nomos Ahoi

Modern en stijlvol: de Ahoi-collectie biedt alles wat klanten waarderen aan Nomos Glashütte. Klassiek design ontmoet verfrissend jonge esprit in deze polshorloges. De Nomos Glashütte Ahoi staat voor een bijzonder herenhorloge voor de veeleisende en sportieve heer.
Soort

Uw mening is belangrijk voor ons

Nomos Ahoi: Modellen en prijzen. Nieuw, tweedehands, vintage.

Modern en stijlvol: de Ahoi-collectie biedt alles wat klanten waarderen aan Nomos Glashütte. Klassiek design ontmoet verfrissend jonge esprit in deze polshorloges. De Nomos Glashütte Ahoi staat voor een bijzonder herenhorloge voor de veeleisende en sportieve heer.

Nomos Ahoi polshorloges

De modellen van de Nomos Ahoi-serie combineren het gebruikelijke hoge vakmanschap van de fabriek Glashütte met een typisch minimalistische uitstraling. De zustermodellen Ahoi en Ahoi Datum worden gepresenteerd met een lichtgekleurde wijzerplaat, terwijl de Ahoi Atlantik en Ahoi Atlantik Datum een ​​donkere tint blauw hebben die de wijzerplaat domineert. 

De markeringen zijn elk slank en puristisch, met alleen de even getallen in Arabische cijfers. De lichtblauwe wijzers en de rode kleine secondewijzer geven een fris kleuraccent, wat de Ahoi meer karakter verleent. 

Voor de kenner is de Nomos Glashütte Ahoi een sportief en casual alternatief voor de tijdloos elegante Tangomat. In de collectie van Nomos Glashütte Ahoi verscheen een gelijknamige speciale editie met het gerenommeerde weekblad ""Die Zeit"", een begeerd collectors item met een oplage van 50 stuks. Het herenhorloge Nomos Ahoi inspireert jonge en jong gebleven horlogefans met zijn stijlvolle optiek, die dankzij het eenvoudige algehele ontwerp met een sportieve en elegante look kan worden gedragen.

Nomos Ahoi: Indrukwekkend horloge met een stijlvol design

De uitstraling van de Nomos Glashütte Ahoi serie kenmerkt zich door de grote wijzerplaat in een licht- of donkerblauwe uni kleur. Het dunne roestvrijstalen frame van de kast omlijst het herenhorloge elegant. Een stijlvol Superluminova-effect zorgt ervoor dat de Nomos Ahoi goed leesbaar is, ook in een donkere omgeving. De kers op de taart is de knalrode wijzer van de kleine secondewijzer. Daarnaast is er de stijlvolle lunette en de eenvoudige zijbescherming voor de geschroefde kroon, die samen met het elegant gebogen saffierglas zorgen voor een mooi totaalbeeld. 

De bodem is ook bedekt met saffierglas en vastgezet met zes schroeven. De onderkant onthult het zicht op het hoogwaardige binnenwerk, waarin, afhankelijk van het model, de kalibers van de Nomos-fabrikant Epsilon (zonder datum) of Zeta (met datum) zijn ondergebracht. Nauwkeurig en betrouwbaar: Beide uurwerken komen uit ons eigen bedrijf en werken ook in andere Nomos-modellen, die samen met de Ahoi voor 95% handgemaakt zijn. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Ahoi in voor alle soorten waterpret en is hij waterdicht tot 20 bar, wat overeenkomt met een waterdiepte van ongeveer 200 meter. Hiermee voldoet het horloge aan de hoge testspecificaties van de bekende fabrikant, die gebaseerd zijn op de DIN 8310 norm voor waterdichte horloges.

Doordacht tot in het kleinste detail

Stijlvol in elk detail: bij Nomos krijgen de polsbanden bijna net zoveel aandacht als de uurwerken. Naast de puristische wijzerplaat inspireren de Nomos Ahoi-modellen met een unieke, waterdichte polsband. 

De stoffen band van het herenpolshorloge onderstreept vakkundig het karakter van de Ahoi en heeft een speciaal voor deze modelserie ontworpen vlindersluiting. Deze sluiting houdt de band van moderne textielvezels, die eruitziet alsof hij geweven is, stevig om de pols en geeft een extra, sportieve uitstraling aan de look van het stijlvolle herenhorloge.