Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Zenith Defy

De Defy-lijn van Zenith combineert creativiteit en topprestaties en verrast met deze nieuwe stijl. Met hun gedurfde design weerspiegelen deze uitzonderlijke creaties getrouw de waarden van het luxehorlogemerk Zenith.
Soort

Zenith Defy: modellen en prijzen. Nieuw, tweedehands, vintage.

De Defy-lijn van Zenith combineert creativiteit en topprestaties en verrast met deze nieuwe stijl. Met hun gedurfde design weerspiegelen deze uitzonderlijke creaties getrouw de waarden van het luxehorlogemerk Zenith.

Zenith Defy: Mannelijke en atletische uurwerken

Creatieve horloges en sportieve uurwerken: de horloges uit de Defy-lijn maken indruk met hun unieke design en sterke karakter. Met name de Defy Classic verheft sporthorloges tot de hoogste klasse van de haute horlogerie dankzij de mannelijke kast met atletische constructie en lunette met sterversiering. Bovendien geven de guillochéwijzerplaat en de schakels van de armband, die ook versierd zijn met een guillochépatroon, deze uurwerken een ongewoon uiterlijk. Het is echter niet alleen de Defy Classic serie die indruk maakt met haar perfecte uiterlijk en krachtige noblesse, ook de Defy Xtreme lijn combineert spannende individuele componenten tot een spectaculair geheel.

Een Zenith Defy ziet er altijd passend uit, zowel bij een sportieve casual look als bij een klassieke zakelijke outfit.

Defy Classic Sea: Zenith op volle zee

Met de driedelige serie Defy Classic Sea trekt de Defy Classic de open zee op en gaat de uitdaging van het surfen aan. De horloges van de Classic Sea-collectie, die in beperkte oplage verkrijgbaar zijn, duiken diep in de onderwaterwereld met een donkerblauw kleurenschema dat doet denken aan de fascinerende oceaanmeren. De speciale roestvrijstalen lunette past bij de kleur van het zeeavontuur en maakt indruk met nautische kenmerken zoals de boeiachtige tellers en een guilloché-afwerking in golflook op de wijzerplaat. De rubberen horlogeband maakt de nautische look van de Defy Classic Sea-collectie compleet en zorgt voor maximaal draagcomfort in elke situatie.

Populaire modellen van de Defy-horlogelijn: Het juiste polshorloge voor elke smaak

Zenith is een Zwitserse horlogefabrikant die in 1865 werd opgericht op initiatief van Georges Favre-Javot. Zenith wordt beschouwd als een wereldberoemde manufactuur en garandeert de beste Zwitserse precisie in al haar uurwerken.

Een Zenith Defy Classic of Zenith Defy Xtreme om de pols trekt de aandacht, of het nu de opwindende Zenith Defy Classic Chrono Aero-versie is of de Zenith Defy Classic Chronograph El Primero B+P met betrouwbaar El Primero-kaliber en glazen achterzijde voor een diep inzicht in de hoge kunst van het horlogemaken. Alle modellen hebben wijzers met Superluminova-coating voor optimale afleesbaarheid en nauwkeurige tijdmeting en staan voor sterkte en duurzaamheid. Beide lijnen - Defy Classic en Defy Xtreme - belichamen alle waarden van een Zenith-horloge en staan voor een opwindende levensstijl met zomerse jachtcruises of leuke uitstapjes achter het stuur van een sportwagen.

Luchtvaart, nautiek en motorsport vormen de inspiratiebron voor de sensationele Defy-collectie van Zenith.