Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Breitling Superocean

Met de Breitling Superocean om uw pols opent zich de weg naar de donkerblauwe diepten van de oceaan en naar de fascinerende wereld van de verfijnde horlogerie. Het sportieve en functionele ontwerp van de Superocean-modellen overtuigt zowel professionele als recreatieve duikers. Met deze beroemde klassieker manifesteert Breitling zich als expert in eersteklas duikhorloges. Voor liefhebbers van het horlogeontwerp uit de jaren 1950 creëerde Breitling in 2007 het Superocean Héritage-tributemodel, dat veel lof kreeg toegezwaaid voor zijn unieke ontwerp.
Soort

Breitling Superocean - Elegant duikershorloge

Met de Breitling Superocean om uw pols opent zich de weg naar de donkerblauwe diepten van de oceaan en naar de fascinerende wereld van de verfijnde horlogerie. Het sportieve en functionele ontwerp van de Superocean-modellen overtuigt zowel professionele als recreatieve duikers. Met deze beroemde klassieker manifesteert Breitling zich als expert in eersteklas duikhorloges. Voor liefhebbers van het horlogeontwerp uit de jaren 1950 creëerde Breitling in 2007 het Superocean Héritage-tributemodel, dat veel lof kreeg toegezwaaid voor zijn unieke ontwerp.

Bij CHRONEXT, kunt u een selectie van Breitling Superocean-modellen voor onmiddellijke levering en met een 24-maanden CHRONEXT garantie krijgen.

100% origineel: elk verkocht horloge wordt in onze eigen meesterwerkplaats op echtheid en kwaliteit gecontroleerd - of het nu nieuw, tweedehands of vintage is.

Breitling Superocean

Het anker op de gevleugelde B: de nauwe band tussen Breitling en de waterwereld komt al tot uiting in het bedrijfslogo van de Zwitserse fabrikant. Breitling realiseerde al in 1957 een doorbraak op het gebied van duikhorloges, toen het merk een horloge lanceerde dat tot 200 meter waterbestendig was - de geboorte van de Superocean. Deze mate van waterdichtheid, die ook nu nog de meeste duikers tevreden zal stemmen, was in die tijd een sensatie. Het bedrijf, dat tot dan toe vooral bekend was om zijn pilootchronografen Chronomat en Navitimer, was nu in staat om zich te vestigen als een fabrikant van betrouwbare en robuuste duikhorloges.

De Superocean is sindsdien uitgegroeid tot een ster van Breitlings duikhorlogesfamilie Aeromarine en blijft duikers en horlogeliefhebbers inspireren. De huidige Superocean-collectie biedt een breed scala aan kleuren en maten, maar ook liefhebbers van vintage horloges zullen de Superocean weten te waarderen. In de loop der jaren heeft Breitling talloze speciale edities en herinterpretaties gepresenteerd, zodat de selectie van nieuwe of gebruikte Superocean-horloges voor elk wat wils biedt.

Ontdek de diepten van de oceaan

De huidige Superocean is stijlvol, krachtig en veelzijdig. Het eenvoudige, sportieve design krijgt karakter dankzij de subtiele kleuraccenten. In principe kunnen klanten kiezen uit vijf verschillende modellen: Superocean 42, Superocean 44, Superocean Chronograph II, Superocean Chronograph M2000 en Superocean Chronograph Steelfish.

Liefhebbers van eenvoudige wijzerplaten zullen genieten van de Superocean 42 (ref. A1736402), dat wordt gezien als een relatief klein Breitling-model met een kast van 42 millimeter. De wijzerplaat met zijn opvallende, cursieve uurcijfers wordt omlijst door een afgeschuinde hoogtering, die verkrijgbaar is in vijf verschillende kleuren.

De Superocean 44 (ref. A1739102) valt iets groter uit, waarvan de wijzerplaat ook een duidelijk en eenvoudig ontwerp heeft. Het eenvoudige uiterlijk verhult misschien de prestaties van dit duikershorloge: de Superocean 44 is waterbestendig tot 2000 meter diepte en heeft ook een heliumventiel, zodat het horloge na de duik zonder zorgen naar de decompressiekamer kan worden gebracht.

Ervaren Breitling-verzamelaars zijn ook vaak geïnteresseerd in de vroegere versies van de Superocean, zoals de 42-millimeter Superocean (ref. A17360), de Superocean Professional (ref. A17045 of ref. A17345) of de 41,5 millimeter grote Superocean (ref. A17040 of ref. A17340).

De voorgaande modellen zijn radicaal anders dan de Superocean van vandaag en weten toch te overtuigen met robuustheid en kracht. Deze horloges worden niet meer nieuw gevonden, maar de markt voor gebruikte horloges biedt vele interessante mogelijkheden.

Superocean Chronograph II, Chronograph Steelfish en Chronograph M2000: Duikchronografen van Breitling

De tijd stilzetten in waterdiepten: de Superocean-serie biedt drie oogverblindende chronografen die weten hoe ze punten moeten scoren met stijl en prestaties. De Superocean Chronograph II (ref. A1334102), die de opvolging van de Superocean Chrono (ref. A13340) is begonnen, biedt een COSC-gecertificeerd, hoge-precisie chronograafhorloge, naast een kast die waterbestendig is tot 500 meter. Dit model biedt ook een verscheidenheid aan kleuren voor de wijzerplaat en de lunette.

Staalbestendig en sterk van karakter: de robuustheid en prestaties van de Superocean Chronograph Steelfish (ref. A13341) wordt weerspiegeld in de stalen kast met de kenmerkende stalen lunette. Het horloge kan worden gedragen in waterdieptes tot 500 meter en heeft, net als alle Breitling-modellen, een COSC-gecertificeerd uurwerk. Onder trouwe Breitling-klanten zijn ook de voorgangermodellen van de Superocean Chronograph Steelfish in trek, zoals de 42-millimeter Superocean Steelfish (ref. A17360), de 44 millimeter grote Superocean Steelfish (ref. A17390) of de Superocean Steelfish X-Plus (ref. A17390). In tegenstelling tot de huidige Superocean Steelfish, hebben deze horloges de typische Breitling-ruiterlunette en doen ze het zonder de chronograaf. Gemeenschappelijk voor alle Superocean Steelfish-modellen zijn de compromisloze kwaliteit en de indrukwekkende waterdichtheid van enkele honderden meters. Vandaag de dag kunnen de voorgaande modellen alleen nog tweedehands worden gekocht en toch biedt de markt nog vele interessante aanbiedingen met even aantrekkelijke prijzen.

De recordhouder van de huidige Superocean-collectie is zeker de Superocean M2000 (ref. A73310A8). Het herenhorloge is uitgerust met een geavanceerd mechanisme dat de duiker in staat stelt de chronograaf zelfs op grote waterdiepte zonder zorgen te bedienen. De korte tijdmeting wordt geregeld door een gepatenteerd magnetisch pushersysteem, zodat de chronograafduwers ook onder water kunnen worden bediend. Het duikershorloge wordt aangedreven door een SuperQuartz-uurwerk dat tien keer preciezer loopt dan een gewoon quartz-uurwerk.

Reizen, duiken, genieten: De Breitling Superocean GMT

Een duikershorloge van een klasse apart is de Superocean GMT (ref. A32380). Naast het stijlvolle design van de Superocean-serie biedt het horloge een hoge mate van functionaliteit en robuustheid. Het duikershorloge is waterbestendig tot 500 meter en heeft een lunette met 24-uursaanduiding. Met behulp hiervan kan de drager twee tijdzones tegelijk aflezen - een functie die vooral voor frequente reizigers en zakenlui bijzonder nuttig blijkt. Hoewel dit stijlvolle duikershorloge niet meer te vinden is in de huidige Breitling-catalogus, Chronolog, verrast de secundaire markt met een groot aantal gebruikte en in nieuwstaat verkerende horloges uit deze lijn.

Een robuust duikershorloge met een vintage look: De Superocean Héritage

Design uit de jaren 50 gecombineerd met de nieuwste technologie: de Superocean Héritage heeft snel vintage-liefhebbers voor zich kunnen winnen. In 2007 vierde Breitling de 50e verjaardag van de Superocean met een nieuwe collectie horloges die een nieuw licht wierpen op het ontwerp van het oorspronkelijke model. Het ontwerp van de Superocean Héritage is rechtstreeks gebaseerd op het originele model en bekoort door helderheid en functionaliteit. Om het model recht te doen, rust Breitling het horloge uit met een gevlochten stalen armband en versiert de wijzerplaat met het merklogo uit de jaren 50.

Net als hun rolmodel zijn alle polshorloges in de Superocean Héritage-serie waterbestendig tot een diepte van 200 meter. Ze zijn voorzien van een zelfopwindend mechanisch uurwerk dat, zoals alle Breitling-uurwerken, een COSC-certificaat draagt. De lunette is unidirectioneel en heeft een vergrendeling; de kroon is vastgeschroefd met twee afdichtingen. Het glas is een gewelfd saffierglas met antireflecterende coating aan beide zijden. De Superocean Héritage is verkrijgbaar in twee verschillende maten; de collectie biedt ook twee uitstekende chronografen, eveneens in verschillende maten.

Breitling Superocean online kopen

Bij CHRONEXT krijgt u een exclusieve selectie van Breitling-horloges tegen aantrekkelijke aanbiedingen en meestal onmiddellijk leverbaar. Begeerde referenties uit collecties als de Breitling Superocean zijn vaak snel uitverkocht. Verzeker u van het edele duikershorloge en geniet van onze eersteklas service. Gratis verzending wereldwijd inbegrepen.