Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Nomos Ludwig

Klassiek en elegant: de Nomos Ludwig-collectie biedt een buitengewoon assortiment herenhorloges van de gerenommeerde Glashütte-fabriek. Terwijl de lijnen Tangomat en Tangente boeien met puristische sierlijkheid, straalt de Nomos Ludwig traditionele elegantie uit: de Romeinse cijfers in de ronde kast zien er tijdloos en stijlvol uit.
Soort

Nomos Ludwig - minimalisme uit Duitsland

Klassiek en elegant: de Nomos Ludwig-collectie biedt een buitengewoon assortiment herenhorloges van de gerenommeerde Glashütte-fabriek. Terwijl de lijnen Tangomat en Tangente boeien met puristische sierlijkheid, straalt de Nomos Ludwig traditionele elegantie uit: de Romeinse cijfers in de ronde kast zien er tijdloos en stijlvol uit.

Elegante elan uit het verleden

Het heldere en toch karaktervolle ontwerp van de Nomos Glashütte Ludwig brengt de magie van vervlogen tijden in het heden van de moderne horlogemakerij. Als geen ander horloge van Nomos Glashütte combineert de Ludwig-collectie de klassieke vormentaal van het verleden met de elegante stijl van de moderne tijd. Als enige modellen van Nomos hebben de modellen van de Ludwig-serie, o.a. de Nomos Ludwig (ref. 205) en de Nomos Ludwig (ref. 201), Romeinse cijfers. Dit detail benadrukt het klassiek elegante karakter van de Ludwig horloges, wat ook tot uiting komt in de traditionele naam van de modelreeks.

De extreem platte structuur van de Nomos Ludwig wordt aangevuld door een opvallend fijne lunette. De lugs, die de blik van de kijker naar de stijlvolle leren band leiden, zijn ook elegant. De armbanden van de Nomos Ludwig-modellen zijn consequent voorzien van een hoogwaardige doorngesp.

Nomos Ludwig: Aandacht voor design en technologie

De Nomos Glashütte Ludwig lijkt op een platte kiezelsteen die door de stromingen van de tijd glad en rond is gepolijst. Het horlogeglas is gemaakt van robuust saffierglas en de achterkant van de meeste Ludwig-modellen is ook gemaakt van saffierglas. Het fabricagekaliber Zeta is aan het werk te zien in de Nomos Ludwig Automatic Date, evenals het zelfopwindende kaliber Epsilon, dat wordt gebruikt onder de wit verzilverde wijzerplaat van de Nomos Ludwig Automatic.

Technisch gezien biedt de Nomos Ludwig bijna alle kenmerken van de traditionele Tangente-collectie, maar zonder het hoekige ontwerp over te nemen. De kleine secondewijzer poitioneert zichzelf elegant in het totaalbeeld op de 6 uur positie en geeft de wijzerplaat ook een klassiek accent.

De bijzondere structuur en het heldere design van de Nomos Glashütte Ludwig maken het horloge tot een innovatief model voor zelfverzekerde mannen en elegante vrouwen. Er zijn unieke varianten tussen de modellen in de collectie, die ook het ideale herenhorloge bieden voor de jonge en creatieve zakenman, die zijn look voor een succesvol carrièrepad serieus wil aanvullen met een uitzonderlijk stijlvol horloge. Dit maakt van de Nomos Ludwig een veelzijdige alleskunner onder de luxe horloges, die nog steeds verkrijgbaar is voor een vriendelijke prijs van nog geen 2000 euro.

Klassieke elegantie voor dames en heren

De Ludwig-collectie van Nomos Glahütte biedt polshorloges in verschillende maten, zodat u het juiste model kunt vinden, of u nu op zoek bent naar een elegant herenhorloge of een chic dameshorloge.

Terwijl de herenhorloges van de Nomos Glashütte Ludwig-collectie indruk maken met een gladde, donkere leren band van paardenleer, heeft de Nomos Ludwig ref. 205 een bruine band van hoogwaardig suède leer en een unieke structuur om de damespols. De diameter van het polshorloge bedraagt 33 millimeter. Het stijlvolle dameshorloge van Nomos bewijst dat een vrouwelijke noot ook in een elegant jasje kan worden uitgevoerd. De Nomos Ludwig voor dames heeft geen diamanten, opvallende ornamenten en trendy vrouwelijke kleuren zonder de elegantie in gevaar te brengen.

Een speciale serie van Nomos Ludwig werd gelanceerd met de ""Ludwig Ober Lehrer"" als een beperkte speciale editie met een kleine oplage van slechts 100 stuks. Het bijzondere model maakt indruk met een donkere wijzerplaat in een kast van 35 millimeter en is inmiddels een gewild verzamelobject.

Stijlvol en toch opvallend siert de creatieve Nomos Ludwig bij elk model de pols van de veeleisende horlogeliefhebber.

Bij CHRONEXT koopt u een grote selectie Nomos Ludwig modellen online. Tegen aantrekkelijke prijzen en met 24 maanden CHRONEXT-garantie.

Nomos Ludwig modellen online verkopen

Bij CHRONEXT kunt u online niet alleen horloges kopen maar ook verkopen. Met onze jarenlange ervaring in het luxesegment ondersteunen we u tijdens het gehele verkoopproces en staan u met raad en daad terzijde. Voor meer informatie of vragen kunt u onze specialisten bereiken per telefoon, via e-mail of livechat. U kunt ook gewoon ons korte online-formulier invullen. We nemen binnen een paar dagen contact met u op en verheugen ons erop, u bij de verkoop van uw Nomos Ludwig te ondersteunen.