Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Rolex Batman Watches

Klassiek en sportief gegelijkertijd: de Rolex Batman

De Rolex Batman (ref. 116710BLNR) behoort sinds 2013 tot de zeer begeerde GMT-Master-serie van de fabrikant uit Genève en overtuigt door het opvallende design. Dit model dankt z'n naam aan de zwart-blauwe cerachroom-bezel die de Rolex Batman ook een unieke charme geeft. Met speels gemak ziet u in één oogopslag twee tijdzones. Terwijl de blauwe helft van de draaibare bezel met een schaalverdeling van 24 uur de uren van de dag symboliseert, vertegenwoordigt de zwarte helft de uren 's nachts. Daarnaast passen de details van het horloge perfect in het totaalplaatje en zorgen voor een adembenemende harmonie aan de pols. De 24-uurs wijzer van de Rolex Batman is blauw en de letters 'GMT-Master II' zijn wit.

Als u een Rolex Batman wilt kopen dan is de wachtlijst in de meeste landen drie tot vier jaar. Bij CHRONEXT kunt u het model echter kopen zonder wachttijden. Kijk rond in onze onlineshop en ontdek fascinerende Batman-horloges tegen aantrekkelijke prijzen.

Wat is de prijs van een Rolex Batman?

De Rolex Batman behoort tot de meest populaire horloge van de Zwitserse fabrikant en is zowel bij verzamelaars als bij liefhebbers een zeer gewild model. Intussen is de vraag vele malen groter dan het aanbod zodat de prijzen van de Batman-modellen gestaag stijgen. Nieuw of vintage, bij horloges van de GMT-Master II Serie, met name de Rolex Batman en de Rolex Pepsi, profiteert u van de enorme waardevastheid.

Een slimme investering: 100% waardestijging van de Rolex Batman

In tijden van financiële repressie en lage rentetarieven biedt investeren in luxe horloges vaak een veelbelovend alternatief. Mocht u op zoek zijn naar een horloge als investering, dan is de Rolex Batman GMT-Master II absoluut een kijkje waard. Recordbrekend: binnen zes jaar steeg de waarde van het model met meer dan 100 procent. Terwijl in 2013 een nieuwe Rolex Batman GMT van roestvrij staal nog ongeveer 7.200 euro kostte, bedraagt de prijs sinds begin 2019 ongeveer 14.500 euro. Vooral de update van 2016 zorgde voor een enorme prijsstijging. Omdat de productie van de oudere referentie 116710BLNR is stopgezet, is ook hier het einde van de prijsstijging voorlopig niet in zicht.

De Rolex Batman 2019 – referentie 126710BLNR met een eigen kaliber 3285 & Jubilee-band

Het succesvolle model leeft voort: na hardnekkige geruchten over de stopzetting van de Rolex Batman, presenteerde het in Genève gevestigde bedrijf een nieuwe editie van het populaire horloge op Baselworld 2019. De referentie 116710BLNR uit 2013 is vanaf nu vervangen door de nieuwe referentie 126710BLNR. En een ding staat vast: de technische innovaties van de Rolex Batman 2019 mogen worden gezien:

- krachtig kaliber 3285 door Rolex zelf geproduceerd

- gangreserve van ca. 70 uur

- effectief Chronergy-echappement

- maximale gangafwijking twee seconden per dag

- nikkel-fosfor legering

It's all about the details: terwijl het vorige model uit 2013 nog was uitgerust met de drierijige Oyster-armband met gepolijste middenschakels, heeft de Rolex Batman sinds 2019 de vijfrijige Jubilee-band. De visuele update voorziet het sportief-klassieke horloge van fijne details zonder protserig over te komen.

Gecertificeerde authenticiteit en kwaliteit bij CHRONEXT

Om de beste deal voor een Rolex Batman te krijgen en lange wachttijden te vermijden, is het de moeite waard om naar de tweedehands markt voor luxe horloges te kijken. Bij CHRONEXT vindt u een uitgebreid assortiment gecertificeerde tweedehands modellen van Rolex. Elk horloge wordt in onze eigen meesterwerkplaats gecontroleerd.