Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat
Grote kwaliteit in kleine merken

De wereld van micromerken

CODE41

CODE41 heeft als missie om het maken van horloges opnieuw uit te vinden. Het jonge Zwitserse merk biedt niet alleen volledige transparantie over de herkomst van zijn componenten, maar ook een participatieve dynamiek die uniek is in de sector. Dankzij de actieve steun van een grote gemeenschap die elk model co-creëert, maakt CODE41 uitzonderlijke uurwerken die resoluut moderne creativiteit combineren met eersteklas technische prestaties en de allerbeste lokale knowhow.
Nu ontdekken

Aerowatch

Aerowatch is een gerenommeerd Zwitsers horlogemerk met een trotse geschiedenis die teruggaat tot 1910. Hun meesterwerken worden gemaakt in Zwitserland en zijn voorzien van sierlijke wijzerplaten en betrouwbare uurwerken. De diverse horlogecollecties combineren Zwitserse elegantie met modern design en technologie, wat betekent dat je met een Aerowatch horloge niet alleen de tijd, maar ook Zwitserse horlogetraditie en stijl om je pols draagt.
Nu ontdekken

EZA Watches

EZA is een Duits horlogemerk met wortels in Pforzheim. Hun uurwerken worden gemaakt in Duitsland en combineren Duitse efficiëntie met Zwitserse precisie. Alle horloges van EZA zijn automatisch en mechanisch en het merk zet de horlogetraditie voort alsof de kwartscrisis nooit heeft plaatsgevonden. Deze combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne precisie maakt EZA tot een zeer gerespecteerd merk in de horlogewereld.
Nu ontdekken

Hercules

Hercules is een merk van luxe horloges voor alpinisten dat in verband wordt gebracht met de legendarische beklimming van Nanga Parbat door Hermann Buhl in 1953. Deze uurwerken van Zwitserse makelij belichamen het motto "Verover je eigen top" en staan symbool voor avontuurlijkheid, precisie en de niet aflatende vastberadenheid om uitdagingen te overwinnen.
Nu ontdekken

SUBDELTA

Subdelta Watches zijn het resultaat van gepassioneerde toewijding aan het maken van uitzonderlijke instrumenthorloges van de hoogste authenticiteit, duurzaamheid en kwaliteit. Deze horloges onderscheiden zich door het gebruik van austenitisch onderzees staal en de innovatieve Hardcor Shield® oppervlakteharding, waardoor ze bijzonder slijtvast zijn. Met Zwitserse uurwerken binnenin en Duits vakmanschap bij de productie, zijn Subdelta-horloges niet alleen uurwerken, maar belichamen ze ook authenticiteit en topkwaliteit.
Nu ontdekken

Squale

Squale, een gerespecteerde fabrikant van duikhorloges, staat voor precisie, Zwitserse kwaliteit en traditie. Deze horloges zijn betrouwbare metgezellen in de diepte en dragen een rijk erfgoed met zich mee. Ze waren de keuze van recordbrekende freedivers zoals Jacques Mayol en Enzo Maiorca in de jaren 60 en 70 en ondersteunen duikers bij de Italiaanse staatspolitie. Squale-horloges zijn niet alleen een deel van de duikgeschiedenis, maar ook een symbool van Zwitsers vakmanschap.
Nu ontdekken

Formex

Horloges van Formex staan voor innovatie en de hoogste kwaliteit met sterke wortels in de Zwitserse horlogetraditie. Hun unieke Case Suspension System zorgt voor uitzonderlijk draagcomfort en benadrukt de nabijheid van het bedrijf bij zijn klanten. Horloges van Formex zijn niet alleen uurwerken, maar ook een uitdrukking van tijdloze stijl en precisie in de wereld van Zwitserse horlogemakers.

U-BOAT

U-BOAT horloges zijn exclusieve meesterwerken van de Italiaanse horlogerie, vervaardigd in het inspirerende Toscane. Het merk combineert een rijke geschiedenis met indrukwekkende technologie en biedt horloges die betrouwbaarheid, stijl en exclusiviteit belichamen. U-BOAT combineert vakkundig traditie en innovatie en is de perfecte keuze voor horlogeliefhebbers die elegantie en uniciteit waarderen. Over het geheel genomen vertegenwoordigen de horloges van U-BOAT het beste van de Toscaanse horlogetraditie.
Nu ontdekken

Elka

Elka, een gerenommeerd horlogemerk met Zwitserse wortels, combineert uitmuntend vakmanschap en tijdloos design. Sinds de oprichting heeft Elka zich toegelegd op de productie van hoogwaardige uurwerken die indruk maken door hun precisie en elegantie. Het merk legt vooral de nadruk op het gebruik van eersteklas materialen en innovatieve technologieën om horloges van de hoogste kwaliteit te creëren. Het Elka assortiment omvat een gevarieerde selectie van modellen die de traditionele kunst van de Zwitserse horlogerie combineren met moderne elementen.
Nu ontdekken

Hanhart

Hanhart, opgericht in 1882, is een gerenommeerd horlogemerk in de Zwitserse horlogetraditie. De chronografen combineren precisie, robuustheid en innovatieve technologie. Designelementen zoals de rode drukknop, geïnspireerd op pilotenchronografen, benadrukken de geschiedenis. De collecties van Hanhart worden gekenmerkt door diversiteit en innovatie, met een focus op hoogwaardige materialen en nauwkeurig vakmanschap. Een Hanhart horloge is uitmuntend vakmanschap en een accessoire met een rijke geschiedenis, dat traditie en moderniteit combineert.
Nu ontdekken